Dar maždaug 200 litų atsieitų kelionė iš Lietuvos į Barseloną arba Madridą – būtent šių miestų oro uostose turi prasidėti Jūsų kelionė į Pietų Afrikos Respubliką, jeigu žadate įsigyti pigesnius bilietus iš „British Airways“. Taigi iš viso „kelias“, vykstant iš Lietuvos atsieitų apie 2000 litų.

Kelionė už žemesnę kainą turėtų įvykti tarp šių metų lapkričio 1-osios ir gruodžio 19-osios. Taip pat svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad nepaisant fakto, jog pirmąsyk pakilti turėsite iš Barselonos arba Madrido, „British Airways“ lėktuvas vis tiek darys sustojimą Londone. Tačiau bilietai maršrutais Londonas-Johanesburgas arba Londonas-Keiptaunas, įsigyjant juos iš šios oro linijų bendrovės jau kainuotų mažiausiai trims šimtais litų brangiau.

Vidutinė viešbučio Johanesburge kaina – 400 litų parai. Tiesa, pernelyg išsigąsti dėl tokios sumos nereikia – vidurkį ženkliai kelia prabangių ir ištaigingų kompleksų mieste gausumas. Tačiau nakvynė trijų žvaigždučių viešbutyje gali nekainuoti nė 60 litų žmogui. Vietos keturių žvaigždučių komplekso kambaryje kaina – jau aukštesnė. Pavyzdžiui, norėdami apsistoti tokios klasės „Birchwood Hotel“, už naktį turėtumėte užmokėti mažiausiai 180 litų.

Nors viešbučių pasirinkimas Keiptaune – ypatingai didelis, nakvynės kainos čia pakankamai aukštos. Vienas pigiausių variantų – dviejų žvaigždučių Blouberg Dolphin Inn. Naktis vienam asmeniui čia kainuoja šiek tiek daugiau nei šimtą litų. Panašios klasės viešbutis „The Fritz“, įsikūręs pačiame miesto centre už parą „prašo“ maždaug 130 litų.

Trijų žvaigždučių viešbučiuose kambarių kainos, be abejo, aukštesnės. Palyginimui, nakvynė „Tudor Hotel“ komplekso (įsikūrusio pačioje Keiptauno širdyje, Long Market gatvėje) kambaryje kainuoja apie 180 litų. Tiesa, už tą pačią sumą dvigulėje lovoje gali pernakvoti ir pora žmonių – į bendrą kainą visiems jiems taip pat būtų įskaičiuoti pusryčiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją