Žemiausios kainos perskridimas Seišelių kryptimi dabar įmanomas iš Tarptautinio Dublino oro uosto (jį, kaip jau ne kartą minėjome, iš Lietuvos patogiausia ir pigiausia pasiekti skrendant su avialinijų „Ryanair“ lėktuvu pro Oslo Rygge oro uostą, ta pati oro linijų bendrovė siūlo ir tiesioginį skrydį iš Lietuvos, kainuojantį šiek tiek brangiau).

Geriausią pasiūlymą Jums padės surasti viena iš elektroninio bilietų rezervavimo sistemų – tokių kaip expedia.fr, cheapoair.com, lastminute.com arba expedia.co.uk. Šiuo metu dar galima „pagauti“ galimybę „palikti“ Dubliną už žemiausią kainą rugpjūčio 19, 20, 23, 26-27 ir 30 dienomis, taip pat tam tikromis datomis nuo rugsėjo 2 iki lapkričio 29 dienos (pavyzdžiui, rugsėjo 3-8 dienomis kainos ženkliai aukštesnės ir „artimesnės“ įprastoms, galiojančioms šiam maršrutui – apie 2350 litų į abi puses). Kadangi tiek pigių skrydžių dienos, tiek pačios kainos gali keistis, svarbu „pasidairyti“ į kuo daugiau potencialių išvykos datų bei pažymėti „lanksčių kelionės datų“ langelį.

Iš Seišelių atgal į Europą pigiausia grįžti pro Milano arba Paryžiaus Šarlio de Golio oro uostą. Anksčiausios datos, kada tai galima padaryti už patraukliausią kainą – rugsėjo 10 ir 17 dienos. Į Lietuvą iš Milano pigiausia sugrįžti su oro linijų bendrove „Wizzair“ (skrendant iš šalia esančio Bergamo miestelio oro uosto). Priklausomai nuo bilietų užsakymo datos tai kainuotų 69 – 239 litus. Iš Paryžiaus į Vilnių geriausia grįžti pro Bovė miestelio oro uostą, skrendant su „Ryanair“ – kainos amplitudė šia kryptimi identiška, kaip ir keliaujant su „Wizzair“ į Lietuvą iš Italijos.

Viešbučių kainos Seišeliuose „prasideda“ nuo 320 litų už parą, todėl užsisakydami „pusiau privatų“ apgyvendinimo variantą, pavyzdžiui, airbnb.com sistemos pagalba, sutaupytumėte beveik dvigubai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)