Pigiausius bilietus šia kryptimi dabar galima įsigyti už 253 svarus sterlingų arba 286 eurus – tai atitinka maždaug 986 litų kainą. Tiesa, mažiausiai atsieisianti kelionė, skrendant atgal iš Niujorko turėtų pasibaigti ne Varšuvoje o Mančesteryje arba Edinburge.

Tačiau tiek keliaujant į priekį, tiek grįžtant į Europą, „Virgin Atlantic“ darys „priverstinį“ sustojimą Londone – tokio išvykos niuanso privalumas yra tas, kad savarankiškai atsiėmus bagažą Anglijos sostinėje, atgalinio skrydžio metu toliau į Mančesterį arba Edinburgą galima nebeskristi o grįžti į Lietuvą su „Wizzair“ arba „Ryanair“ tiesiai iš Londono (pigiausias variantas, norint galiausiai pasiekti Vilnių arba Kauną).

Pigesnių skrydžių nerastumėte, bandydami dėliotis kelionę iš Varšuvos, pradedant lapkričio 24-ąja – nuo šios dienos iki pat žiemos pradžios išvykos minėtu maršrutu su „Virgin Atlantic“ kainuoja bent trečdaliu brangiau o kartais siekia ir įprastinę kainą – apie 2650 litų kelionei į abi puses. Panaši situacija susiklosto ir gruodžio pabaigoje (nuo 12 mėnesio dienos vakaro), ir 2014 metų pradžioje – tarp sausio 1 ir 7 dienos.

Taip pat vargu ar pavyktų atrasti skrydžių pirmyn, kurių kainos yra ženkliai žemesnės už „reguliarias“ paskutinę vasario savaitę bei kovo 29-30 dienomis. Grįžti atgal patartina ne anksčiau lapkričio 18-osios. Iki tol skrydžio per vandenyną kainos su „Virgin Atlantic“ nekrenta itin ženkliai – tas pats galioja ir sugrįžtant gruodžio 1-9 o taip pat sausio 1-12 dienomis.

Nors artimi minėtiems įkainiai galioja ir užsisakant bilietus tiesiai iš oro linijų bendrovės, pačius žemiausius atrasite, pabandę pasinaudoti tarpininkų paslaugomis – pradedant elektronine lėktuvų bilietų rezervavimo ir užsakymo sistema ebookers.de (iki šiol pigesnių negu šiųjų pateikiami variantų čia aptariamiems skrydžiams nepavyko atrasti niekur) ir baigiant panašias paslaugas teikiančiomis įmonėmis lastminute.it bei expedia.co.uk.

Kaip bebūtų keista, kitų metų pradžioje, norint pasiekti Varšuvą iš Vilniaus, vieną pigiausių tokios kelionės (skrendant lėktuvu) variantą siūlo oro linijų bendrovė „Ukraine International“ – žinoma su persėdimu Kijevo Borispolio oro uoste. Tokia išvyka vienam žmogui kainuotų apie 237 litus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)