Tiesa, šis pasiūlymas galioja tik užsisakant kelionę visai šeimai – dviem suaugusiems ir dviem vaikams. Tačiau verta atkreipti dėmesį į tai, kad visų keliautojų pavardės gali skirtis – tai yra, į išvyką kartu gali leistis ir vienai šeimai nepriklausantys du suaugę ir du vaikai. Į bendrą kainą taip pat įtrauktas maitinimas viešbutyje „viskas įskaičiuota“ režimu.

Tuo tarpu pats viešbutis – tai keturių žvaigždučių „Gran Bahia Principe“, turintis net 7 svečiams skirtus baseinus. Vienas iš jų – baseinas-delfinariumas, kuriame viešbutyje apsistoję turistai gali maudytis kartu su čia pat plaukiojančiais delfinais.

Taip pat čia veikia begalę pramogų vaikams siūlantis „jaunųjų plaukikų“ baseinas bei 9 „sukūrinių maudynių“ zonos o suaugusieji gali lepintis ypatingai gausią pasiūlą teikiančiomis SPA procedūromis. Smėlėtas paplūdimys – čia pat o vaizdai į vandenyną atsiveria pro viešbučio langus.

Maitinimą teikia net 14 viešbutyje įsikūrusių restoranų. Artimiausia data, kuriai galima užsisakyti šią kelionę už tokią kainą iš Londono - rugpjūčio 28-oji.

Patogiausias ne pigių skrydžių avialinijų siūlomas kelionės iš Vilniaus į Londono Getviko oro uostą (būtent iš čia prasidėtų kelionė į Meksiką su „ThomasCook“) rugpjūčio 27-ąjai (t.y. dieną prieš išskridimą anapus Atlanto) variantas – išvyka lėktuvu su „Norvegian Air“. Šios oro linijų bendrovės orlaiviu per septynias valandas (įskaitant persėdimui Osle skirtą laiką) Londono Getviką pasiektumėte už 442 litus.

Tokia kelionė su „airBaltic“ truktų trumpiau (apie penkias valandas, įskaitant persėdimui Rygoje skirtą laiką), tačiau kainuotų brangiau – 648 litus, užsisakant skrydį internetu elektroninėje bilietų rezervavimo sistemoje airtickets arba 577 litus – perkant kelionę tiesiogiai iš „airBaltic“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)