Andrius Mironovskis. „CFlow“ - įkūrėjas.

„Lietuvoje pagal IDV pažymas šiuo metu dirba 77 tūkst. žmonių, tačiau buhalterinių apskaitos sistemų jiems nebuvo sukurta. Matome, kad rinkai to trūksta, tad tikimės užimti pakankamai ženklią rinkos dalį“, - „CFlow“ perspektyvas komentuoja bendrovės direktorius ir sistemos kūrėjas Andrius Mironovskis. Jis pridūrė, kad optimistiškai nuteikia ir aktyvus pirmųjų vartotojų registracijų skaičius.

Pasak jo, pagrindinė problema, su kuria susiduria pagal IDV pažymas dirbantys žmonės - visiškai neautomatizuotas pajamų deklaracijų teikimas bei ataskaitų VMI parengimas.

A.Mironovskis teigė, kad pagal IDV pažymas dirbantiems žmonėms sudėtinga išvengti klaidų, kadangi mokesčių sistema yra gan sudėtinga ir siekiant teisingai apskaičiuoti mokesčius sugaištama daug laiko, reikalingi dokumentai internete neturi vieningo formato. O tai galinčių padaryti sistemų rinkoje iki šiol nebuvo.

Būtent todėl nuspręsta sukurti pirmąją tokią sistemą Lietuvoje, kurioje būtų paprastai, tačiau moderniai pažvelgta į finansų administravimą.


„CFlow“ - apskaitos sistema.

„Pats dirbau pagal IDV pažymas ir susidurdavau su situacija, kai neturėjau visų reikiamų įrankių vienoje vietoje, tad kilo mintis sukurti „CFlow“ apskaitos sistemą, kuri padeda sekti gautas pajamas ir patirtas veiklos išlaidas bei sužinoti, kiek mokesčių iš tiesų reikia sumokėti.

Svarbiausia - „CFlow“ funkcionalumas, atliksiantis visą painiausią biurokratinį darbą - automatizuotas pajamų deklaracijos teikimas ir mokesčių apmokėjimas taip, kaip internetu apmokamos sąskaitos už elektrą ar kitokią paslaugą", - teigė A.Mironovskis.

UAB „CFlow“ kuria buhalterines apskaitos sistemas ir bendrovėms.

„Šiuo metu kuriame finansų administravimo sistemas uždarosioms akcinėms bendrovėms, mažosioms bendrijoms bei individualioms įmonėms. Tai sekanti niša, kurią ketiname įnovuoti“, - sakė A.Mironovkis.

„CFlow“ apskaičiuoja pagal IDV pažymas dirbančių asmenų mokesčius, leidžia matyti, kada vartotojas taps PVM mokėtoju, taip pat nuolat atnaujina mokestinės sitemos pasikeitimus ir pateikia naujausius skaičius.

Saugumas ir patikimas sistemos veikimas yra pagrindinis „CFLow“ sistemos prioritetas.

Ypatingai daug dėmesio skiriame sistemos saugumui ir patikimam veikimui. Saugiam ryšiui tarp „CFlow“ serverių ir vartotojo naudojami SSL sertifikatai, padedantys klientams nustatyti svetainės tapatybę ir užšifruoti tarp kliento ir serverio siunčiamą informaciją.

Daugiau apie projektą: www.cflow.lt