Tikroji gyvenimo mieste prabanga – namai, apsupti gamtos


„Pušų parkas“ išsiskiria unikalia koncepcija ir sprendimais, kurie idealiai pritaikyti tiek aktyvaus miestiečio, tiek šeimos poreikiams bei investicijai. Lazdynėlių mikrorajone, greta didžiausio Vilniuje Bukčių miško, Neries upės bei teritorijoje ošiančio pušų parko, esantis projektas, „CityNow“ duomenimis, paskutinį ketvirtį – lyderis pagal pardavimus Vilniuje. Investicijos į šį prabangų ir unikalų projektą siekia 19 mln. eurų.

Gyvenamųjų namų A ir B korpusuose iš viso buvo 136 butai, o šiuo metu dar yra galimybė rinktis iš 17 likusių laisvų būstų. Vasario mėnesį pristatytas naujų butų asortimentas paskutiniame C korpuse. Pirkėjai gali rinktis skirtingų išplanavimų butus su drabužinėmis, didžiulėmis terasomis pirmame aukšte, erdviais balkonais, aptverta teritorija ir vaizdu į pušų parką. Čia įsigiję būstą „Pušų parko“ gyventojai kasdien gali mėgautis gamtos teikiamais malonumais: grynu oru, skirtingais metų sezonais džiuginančiu mišku ir upe, pro namų langus atsiveriančia pušų panorama. Kiekvieno skoniui ir poreikiams pritaikytas projektas įgyvendino daugelio svajonę – gyventi arčiau gamtos, kartu turint galimybę greitai pasiekti miesto centrą.

Atlikta apklausa parodė šiuolaikinių pirkėjų lūkesčius

Didelis dėmesys skirtas interjero sprendimams bei detalėms. Projekto vystytojo „Orner“ plėtros vadovė Kornelija Kazlauskytė pasakoja, kad, įsibėgėjus projekto „Pušų parkas“ pardavimams, buvo atlikta tikslinė nekilnojamuoju turtu besidominčių respondentų apklausa. Nustatyta, kad 34 proc. jų svarstytų ir rinktųsi įsigyti būstą su pilna apdaila. Tokie pirkėjai pateikia skirtingus argumentus: nenorėtų užsiimti interjero projektavimu, medžiagų parinkimu, rangovų atranka ir darbų priežiūra; kitiems patrauklus variantas įsigyti įrengtą būstą ir pirkimo kainą su pilna apdaila finansuoti banke. Tai labai patrauklus variantas, nes reikia mažesnio nuosavo kapitalo. Neturintys lėšų būsto įrengimui, kaip alternatyvą svarsto trumpalaikes paskolas, tačiau jų palūkanos yra didesnės, todėl daug naudingiau įsigyti butą su pilna apdaila ir visas sąnaudas padengti viena paskolos sutartimi.

Kornelija Kazlauskytė

„Mums, kaip statytojui, kasdien dirbančiam su tiekėjais ir rangovais, savo komandoje turint profesionalų dizainerį, išties gerokai paprasčiau suvaldyti butų įrengimo klausimus, skirtingų rangovų atsakomybių ribas, perplanuoti darbų eigą ar keisti sprendimus, jei nutinka nenumatytų situacijų“, – akcentavo K. Kazlauskytė.

default

Įgyvendintos skirtingų interjero stilių idėjos

,,Naujiems klientams pristatome 19 butų su pilna apdaila, kuriuos jau baigiame įrengti. Projektuodami interjerus, kliovėmės mūsų dizainerės kūryba, taip pat iš kito projekto atsinešta patirtimi, kokie sprendimai patraukia pirkėjų akį. Pavyzdžiui, projekte panaudojome 9 tipų plyteles, klojome skirtingą grindų dangą: parketą, parketlentes, laminatą ir vinilo dangą. Įrengėme pakabinamas gipso kartono arba įtempiamas lubas“, – dalijosi sprendimais K. Kazlauskytė.

Išskirtinės koncepcijos projekto atstovė sako, kad išbandyti skirtingi interjero stiliai, kuriuos galima apibūdinti kaip modernią klasiką. Visgi universalumas, pritaikomumas ir ilgaamžiškumas laikomi pagrindinėmis interjero vertybėmis. Neutralūs ir neiššaukiantys sienų, grindų ir lubų apdailos sprendimai leidžia laisviau ir kūrybiškiau rinktis korpusinius ir minkštus baldus, interjero detales. Pirkėjai vertina šviesių spalvų interjerus, kiek daugiau žaismės ir įdomumo perkeldami į grindų dangą bei jos klojimo būdą. Sanitarinių mazgų įrengimui pasirinktos ispaniško akmens imitacijos, terrazzo ar natūralaus akmens plytelės, berėmės dušo zonos pertvaros, aukštos kokybės vokiečių gamintojo santechninė furnitūra.

Siūlomi trys apdailos įrengimo lygiai


„Atsižvelgiant į apklausos metu išgirstus atsakymus, kas paskatintų rinktis būstą su pilna apdaila, savo pirkėjams pasiūlėme Basic, Comfort ir Premium įrengimo lygius naudojant skirtingas medžiagas. Įrengdami butus su apdaila orientavomės tiek į jaunus asmenis, kuriems dėl patirties stokos buto įrengimas taptų dideliu iššūkiu, tiek į šeimas su vaikais, kurie dėl buities rūpesčių ilgai užtruktų, kol įsirengtų svajonių namus. Todėl „Pušų parko“ įrenginėjamų butų asortimente yra visų tipų būstų pasirinkimas – skirtinguose korpusuose, aukštuose ir su individualiais privalumais: terasomis, dideliais balkonais, vaizdu į pušyną“, – akcentavo K. Kazlauskytė.

Kodėl būtent dabar itin palanku įsigyti būstą?

Pasak projekto pardavimus ir rinkodarą koordinuojančios įmonės „RSM“ vadovės Olgos Lapinskės, butai su pilna apdaila yra populiarus ir patogus pasirinkimas norintiems sutaupyti laiko ir net išvengti papildomų kaštų bei rūpesčių. O stebint rinkos situaciją ir būstų pasirinkimą jau baigtuose projektuose, dabar yra itin palankus metas naujiems namams įsigyti.

Olga Lapinskė

Vertinant ekspertų prognozes ir NT rinkos tendencijas, palyginti su praėjusiais metais, pastatytų butų kiekis mažėja. Teigiama, kad Vilniuje ir Kaune šiais metais jų bus pastatyta apie 40 proc. mažiau, o vystytojai neskuba įgyvendinti naujų nekilnojamojo turto projektų. Dėl šių priežasčių, O. Lapinskės teigimu, NT pasiūlos scenarijus šiais metais nežada naujų butų asortimento augimo. Priešingai – prognozuojama mažesnė jų pasiūla. Tokiu atveju didėja tikimybė, kad vystytojai esamus projektus norės parduoti ne kuo greičiau, o kuo pelningiau.

„Kaip pirminės NT rinkos būstų pardavimų ekspertai, nematome, kad NT kainos mažės. Priešingai, matome potencialą jų augimui. Per 4–5 mėnesius patirsime reikšmingus pokyčius. Ieškant būsto Vilniaus rinkoje, nebebus tokio pastatytų butų pasirinkimo, koks yra šiuo metu. Praėjusių metų NT pastatytų projektų asortimentas buvo išskirtinis, tačiau šiemet pasiūla mažės. Didelė tikimybė, kad ateityje rasti tinkamą buto variantą pastatytame projekte bus sudėtingiau. Reikės ieškoti buto tik pradėtame statyti arba jau statomame NT projekte, o galimybė jį rezervuoti bus tik renkantis iš brėžinių, statybos užbaigimo reikės laukti preliminariai apie 1–2 metus“, – komentavo O. Lapinskė.

Kadangi pastatytų būstų kiekis neauga greitai, o likutis ir pasiūla mažėja, didelė tikimybė, kad NT Vilniuje brangs arba išlaikys tas pačias kainas. Todėl dabar pats palankiausias metas įsigyti būstą jau baigtame projekte, kai yra galimybė jį apžiūrėti, įsigyti ir pradėti įrengimo darbus arba įsigyti butą iš karto su pilna apdaila ir per trumpą laikotarpį persikraustyti į naujus namus. Pastatyto projekto butų realizavimo ciklas ypač trumpas, todėl tokie butai rinkoje ypač patrauklūs ir populiarūs tiek tarp investuotojų, tiek ir tarp pirkėjų, kurie ieško savo gyvenamojo būsto.

Atvirų durų dienos: svajonių namuose įsikurkite jau vasarą

Šiuo metu vykdomi gyvenamųjų namų projekto baigiamieji darbai, todėl ir potencialūs pirkėjai, pasak K. Kazlauskytės, iškart pastebi pavasariu kvėpuojantį pušyną, rūpestingai apželdintą kiemą, išskirtines pirmo aukšto laiptinių bendrąsias erdves su autoriniais veidrodžiais, nuolat grojančia fonine muzika. „Pirkėjams labai lengva įsivaizduoti, kaip atrodytų gyvenimas projekte „Pušų parkas“, kai kieme sutinki būsimus kaimynus, kurie jau turi savo gyvenimo ritmą: pasivaikščiojimus su šeima, bėgiojimą ar šuns vedžiojimą Bukčių miške, todėl kviečiame tapti „Pušų parko“ bendruomenės dalimi, kad vasarą turėtumėte galimybę pasimėgauti visais Lazdynėlių mikrorajono ir projekto privalumais“, – sakė K. Kazlauskytė.

Apžiūrėkite pilnai įrengtus „Pušų parko“ būstus, kurie jau paruošti gyvenimui – gavę raktus įsikelkite iš karto! Išsirinkite savo namus bei pasinaudokite naujais pasiūlymais – paskubėkite, nes pastatytų butų su daline arba pilna apdaila skaičius ribotas. Klientų patogumui įrengtas demonstracinis butas – kviečiame registruotis į atvirų durų dienas ir gyvai apžiūrėti jaukų bei išskirtinės koncepcijos projektą.

Nepamiršome ir jūsų transporto priemonės – dabar perkantiems atrinktus butus A ir B korpusuose „Pušų parkas“ projekte – dovanojama vieta automobiliui. Įdomu? Kviečiame registruotis susitikimui darbo dienomis arba savaitgaliais.

Registracija į atvirų durų dienas:
Tel. 846302520, pardavimai@r-sm.lt