Reguliuojamas namų apšvietimas su energijos tausojimu, saugumu ir komfortu!

LEDVANCE SMART+ WiFi technologija leidžia individualizuoti jūsų namų vidaus patalpų apšvietimą bei tuo pat metu kontroliuoti elektros sąnaudas. SMART+ WiFi technologiją yra labai paprasta naudoti. Bet kada ir bet kur galite valdyti, pritemdyti ir individualizuoti apšvietimą, naudodami tuo tikslu nemokamą LEDVANCE SMART+ WiFi programėlę savo išmaniajame telefone arba Google Home ir Amazon Alexa pagalba, kurie taip pat suteikia galimybę valdyti apšvietimą balsu. Į vieną LEDVANCE išmaniojo telefono programėlę galima integruoti įvairius LEDVANCE gaminius: išmaniuosius kištukus, padedančius stebėti konkretaus elektros įrenginio energijos suvartojimą realiu laiku bei įrašančius jos suvartojimo istoriją, išmaniąsias lemputes, kurios keičia apšvietimą pagal jūsų poreikius, ir išmaniuosius šviestuvus, kuriuos galima nustatyti pagal dienotvarkę, t.y. kad jie pakeistų apšvietimą, kai užmiegate ar atsibundate, koncentracijos reikalaujančios veiklos ir atsipalaidavimo metu bei atliekant įvairius kasdienius darbus. Visa tai tik dėka WiFi ryšio ir vieno išmaniojo telefono net ir tuomet, kai esate toli nuo namų.

FOTO: LEDVANCE
FOTO: LEDVANCE

Viskas, ko jums reikia, yra namų WiFi ryšys ir išmanusis telefonas.

Naudodami SMART+ WiFi sprendimus savo namuose nesunkiai sukursite individualią apšvietimo atmosferą ir išryškinsite jame esančias akcentines detales. Naudodami apšvietimą su SMART+ WiFi technologija taip pat galėsite stebėti ir savo apšvietimo energijos sąnaudas – apšvietimą galėsite įjungti ir išjungti iš bet kur ir bet kada. Apšvietimą galite įjungti prieš pat grįždami namo, o būdami namie galite pakeisti jo spalvą ir kitus nuotaikos nustatymus tik namie esančio WiFi ir išmaniojo telefono pagalba. Nuspręskite patys, kaip paversti savo apšvietimą išmaniu. Tinkamą sprendimą rasite daugybės LEDVANCE variantų tarpe. Dabar esate apšvietimo dizaineris!

FOTO: LEDVANCE

Protingi kištukai ir jutikliai.

Dabar su SMART+ WiFi kištukais į SMART+ sistemą per standartinį lizdą galima integruoti paprastą elektroninę įrangą. Su šiais kištukais naudotojas gali valdyti įtaisus ir matyti, kiek energijos jie suvartoja. Galima nustatyti, kad kištukai įsijungtų / išsijungtų tam tikru laiku arba juos galima išjungti per nuotolį. Be to, patalpoms skirti kištukai gali sekti, kiek elektros sunaudoja prijungtas įtaisas. Laukui skirtą SMART+ kištuką galima naudoti sode ir balkone elektroniniams lauko įtaisams ir valdomam sezoniniam apšvietimui. Labai patogūs yra SMART+ WiFi judesio jutikliai ir SMART+ WiFi kontaktiniai jutikliai, su kuriais lengva valdyti kitus su SMART+ WiFi suderinamus daiktus. Pavyzdžiui, judesio jutiklis bus labai patogus spintoje, kur šviesos reikia laikinai ir ji visuomet dega tada, kai reikia.

FOTO: LEDVANCE

Naujas ir įdomus šviesos amžius!

Atėjo laikas įžengti į naują erą – erą, kai patys galite kontroliuoti, kokia šviesa tam tikru momentu tinka. Apšvietimas yra daug daugiau nei tik jo įjungimas arba išjungimas. Nesvarbu, kokią atmosferą norite sukurti ar išryškinti – galimybės yra neribotos, o tarp šiltos ir šaltos baltos šviesos yra 16 milijonų kerinčių atspalvių, kurie dabar gali apšviesti ir jūsų namus.

Informacijos apie LEDVANCE SMART+ sprendimus rasite, jei apsilankykite interneto puslapyje: