,,Lazdynėliai Pictures“ atspindi projekto vystytojo „Orner“ strateginę kryptį, kurios tikslas pasiūlyti pirkėjams projektą, orientuotą į gamtos gurmanus, tuos, kurie ieško buto mieste, tačiau gamtoje šalia pušų parko ir Neries.

,,Visi butai pastatyti, nereikia rinktis iš brėžinių, nuolat organizuojamos atvirų durų dienos, todėl potencialūs pirkėjai jiems patogiu laiku gali apžiūrėti ir išsirinkti geriausiai jų poreikius atitinkantį būstą. Butai orientuoti į tuos, kurie kurie ieško būsto gyvenimui ir investicijai, myli gamtą, vertina miestą“, - komentuoja „Orner“ vadovas Jonas Skerla.

Uždara gyvenvietė puikiai atspindi ir vystytojo filosofiją - didelį dėmesį skirti projekto koncepcijai. Išskirtinumą lemia ideali gamtos ir miesto sinergija bei būstas, pritaikytas patogiam gyvenimui su prabangos detalėmis bei kokybiškais sprendimais. Vystytojo vizitinė kortelė - ne tik projektai, bet ir statybų komanda, kuri prisidėjo prie projekto įgyvendinimo bei realizavo 24-erius metus kauptą ekspertinę „know- how“ NT rinkoje, statybų srityje. Vystytojas ,,Orner“ LNTPA asociacijos narys, prisideda prie NT rinkos tobulėjimo ir plėtros.

Butai, skirti gamtos gurmanams

Investicijos į projektą siekia 19 mln. eurų. Pasirinkti galima iš 1.5 - 3 kambarių butų, kurių plotas varijuoja nuo 27 iki 60 m², kaina prasideda nuo 86 397 eurų. A+ energinės klasės butai pasižymi racionaliu išplanavimu, iš visų apartamentų atsiveria nuostabus vaizdas į pušų parką. Galimybė pirkti su daline arba pilna apdaila, o vertinantiems savo laiką, projekto atstovai siūlo įrengti butus ,,iki šakučių“ pasirūpinant visomis reikalingomis detalėmis ir rūpesčiais. Galima rinktis butus su erdviais balkonais arba prabangiomis terasomis pirmame aukšte. Pasak J. Skerlos, išrankiausiems pirkėjams ir gamtos gurmanams siūloma rinktis butus arčiau pušų parko, su balkonais arba terasomis, kurių langus ir fasadus glosto pušų šakos. Tokių butų asortimentas Vilniuje ypač limituotas.

Prabangių butų asortimente yra galimybė pasirinkti būstą su keliomis prabangiomis drabužinėmis, atskiroje patalpoje ir miegamojo kambaryje. Daugelis butų turi galimybę įrengti darbo erdvę. Nors daugiabučiai namai priklauso mažaaukštei statybai, tik 4 aukštai, tačiau kiekviename name numatyti keli liftai. Vystytojas teikia ir interjerų dizainerio paslaugas, todėl bet kuris pirkėjas galės realizuoti savo svajones per trumpą laikotarpį, o pasirašius sutartį dėl buto pirkimo bus apgaubtas profesionalios komandos dėmesiu iki galutinio įsikūrimo momento.

Išskirtinė lokacija – ir ramybės, ir aktyvaus laisvalaikio ieškantiems

,,Lazdynėliai Pictures“ butai Lazdynų mikrorajone yra idealioje vietoje – namai čia lyg privatus gamtos kampelis - apsuptas didžiausio Vilniuje Bukčių miško parko, Neries upės, projekto teritorijoje esančio pušų parko. Pasak NT projekto pardavimus ir marketingą valdančios įmonės ,,RSM“ vadovės Olgos Lapinskės, ši lokacija ypač patraukli dirbantiems biuruose šalia aplinkkelio, taip pat tiems, kurie dirba lokacijoje prie Vilniaus oro uosto arba dažnai keliaujantiems po Lietuvą, vykstantiems į komandiruotes, nes susisiekimas ir kelių infrastruktūra ypač patogi. Šis būstas puiki vieta ir šiuo metu gyvenantiems Lazdynuose arba šalia jų ir ieškantiems kitos gyvenamosios vietos – tad aktualu tiek šeimoms, tiek ieškantiems vieno kambario būsto nuostabioje vietoje, žinoma, ir investuotojams, kurie rinkai nori pasiūlyti išsinuomoti išskirtinį, jaukų butą. Patraukli vieta ir dirbantiems iš namų bei norintiems išlaikyti balansą tarp aktyvaus darbo ir aktyvaus gyvenimo būdo.

,,Gyvenimas gamtoje šalia sostinės centro turint išskirtinę galimybę kasdien gėrėtis mišku - tai idealu, vertinantiems ne tik kokybę, bet ir išskirtinį komfortą kas rytą pabusti namuose, kurių langus glosto pušys, išgerti puodelį kavos erdvioje terasoje, pabėgioti, pasivaikščioti su šeima po darbo ir atsipalaiduoti, medituoti, iškylauti ir dar daugiau – lyg kasdienės mažos atostogos ir šeimos ritualai gryname ore. Tai neįkainuojamos pridėtinės vertės, kuriančios ne tik jaukumą, bet ir prisiminimus, geras emocijas“, - akcentuoja O. Lapinskė.

Sparčiai besivystančiame viename patraukliausių ir žaliausių Vilniaus mikrorajonų ,,Lazdynėliai Pictures“ įsikūrę gyventojai ras viską, ko reikia patogiam gyvenimui - darželius, mokyklas, Lazdynų ligoninę ir polikliniką, šiuolaikišką baseiną, o iki artimiausios parduotuvės arba stotelės vos minutė laiko pėsčiomis. Turintys augintinių galės būti ramūs - mėgstantiems keliauti gali būti naudingas Šunų viešbutis su veterinarijos klinika, SPA paslaugomis ir net baseinu. Visai netoli ir didžiausi prekybos centrai.

Interjero ir eksterjero sprendimuose - kokybės ir komforto detalės

Išskirtinis dėmesys skirtas patogiam ir maloniam laisvalaikiui privačioje ,,Lazdynėliai Pictures“ erdvėje - projekto teritorijoje numatytos laisvalaikio erdvės skirtingo amžiaus vaikams bei suaugusiems. Įrengti treniruokliai, sūpynės, žaidimų erdvės ir poilsio terasos su prabangiais lauko baldais projekto teritorijoje pušų parke.

Projekto koncepcijoje didelis dėmesys skiriamas privačiai ir žaliai, apželdintai teritorijai – tai gamtai ir žmogui draugiška aplinka, kurioje saugu ir gera. Gyventojų patogumui požeminiame parkinge įrengtos elektromobilių įkrovimo stotelės, dviračių saugyklos. Ypač svarbu ir tai, kad projekto privati teritorija yra aptverta ir be automobilių, visa projekto vidinė infrastruktūra orientuota į gyventojų poilsį ir ramybę, labai daug žalumos. Prabangių apartamentų eksterjerą papuoš ir sakuros, magnolijos, dekoratyvinės pušys.

,,Lazdynėliai Pictures“ namų interjero ypatingą atmosferą kuria prabangių holų ir koridorių interjerai, dvelkiantys estetika, kurių pagrindinėmis detalėmis taps dideli, prabangūs veidrodžiai, išskirtinis apšvietimas, atpalaiduojanti muzika, prabangios plytelės iš Ispanijos, atvaizduojančios natūralų akmenį travertiną.

,,Kiekvienas akcentas yra savaip ypatingas, tačiau drąsiai galima teigti, kad ,,Lazdynėliai Pictures“ projektas yra skoningas ir kokybiškas sprendimas ieškantiems namų sostinėje, į kuriuos sugrįžus būtų komfortiška ir gera, lyg atostogose, tačiau taip – kasdien“, - sakė O. Lapinskė.

Atvirų durų dienose – nuolaidos iki 14 000 eurų!

Kviečiame registruotis į atvirų durų dienas ir išsirinkti savo būsimus namus – tik šį mėnesį įsigijus būstą ,,Lazdynėliai Pictures“ - taikomos ypatingos nuolaidos – atrinktiems butams net iki 14 tūkstančių eurų.

,,Lazdynėliai Pictures“ - ideali vieta gyvenimui ir užtikrinta, sumani investicija ieškantiems unikalaus projekto investuoti Vilniuje. Pasinaudokite ypatingomis nuolaidomis ir savo naujuose namuose gamtos oazėje įsikurkite jau šiais metais!

Registracija į atvirų durų dienas:

Tel. +370 606 83 035, pardavimai@r-sm.lt