Rekordinius rezultatus lėmė projekto koncepcija ir strategija

„Pušų parkas“ – NT projektas Lazdynėlių mikrorajone, apsuptas didžiausio Vilniuje Bukčių miško, Neries upės bei projekto teritorijoje esančio pušų parko, gali didžiuotis įspūdingais rezultatais: vertinant šių metų sausio mėnesio pardavimų rezultatus, projektas užima pirmąją vietą Lazdynėliuose ir, „Citify“ statistiniais duomenimis, pagal pardavimus yra paklausiausias NT projektas visame Vilniuje.

Pasak projekto pardavimus ir rinkodarą koordinuojančios įmonės „RSM“ vadovės Olgos Lapinskės, praėjusių metų rezultatai rodo, kad „Pušų parko“ sėkmę ir nuolatinį pardavimų augimą lėmė išgryninta koncepcija ir strategija. ,,Iš viso per 2023-iuosius parduotas 71 projekto butas. Šiuos metus projektas pradeda taip pat sėkmingai ir rekordiškai – sausį pardavimai palyginti su gruodžio mėn. padidėjo net keturis kartus, susidomėjimas projektu auga, nes pirkėjai įvertina „Pušų parko“ privalumus, projektas jau yra baigtas, o laisvi butai tiesiog tirpsta.

„A ir B korpusuose iš viso buvo 135 butai, o šiuo metu dar yra galimybė rinktis iš 24 likusių laisvų būstų. Taip pat vasario mėnesį pristatome daugelio klientų labai lauktą naujų pastatytų butų asortimentą C korpuse. Pirkėjai gali rinktis net iš 68 naujų skirtingų išplanavimų gyvenamųjų būstų su drabužinėmis, didžiulėmis terasomis pirmame aukšte, erdviais balkonais, aptverta teritorija ir vaizdu į pušų parką. Tai yra jau paskutinis korpusas šiame išskirtiniame gyvenamųjų namų projekte Vilniuje. Taigi svarstantys pasirinkti savo gyvenimo namus šiame projekte, turi paskutinę galimybę. Pasirinkta projekto strategija – aptvertoje ir saugomoje teritorijoje vos 3 pastatai, nedidelė kaimynų bendruomenė – labai vertinama naujakurių“, – sakė O. Lapinskė.

Džiugina ne tik rekordiniai pardavimų rezultatai, bet ir kas mėnesį augantys potencialių pirkėjų srautai. Nors gruodį buvo pasiektas dar vienas augimo rekordas, tačiau sausį rezultatai pagerinti dar 50 proc. Tokio didelio klientų srauto per mėnesį šiame projekte dar nebuvo.

Visa projekto komanda džiaugiasi sėkme, pripažinimu rinkoje ir kviečia apsilankyti tuos, kurie dar nebuvo atvykę, nes, priėmus sprendimą pirkti būstą dabar, galima pasinaudoti išskirtiniais pasiūlymais, nedelsiant įsikelti į jau įrengtus namus ar patiems įrengti butą iki vasaros. Sausio mėnesį fiksuotas ir intensyvus investuotojų segmento susidomėjimas.

Kodėl tai puikus pasirinkimas ir šeimai, ir investicijai?

Pasak projekto vystytojo „Orner“ plėtros vadovės Kornelijos Kazlauskytės, „Pušų parkas“ Lazdynėliuose buvo pirmas naujų namų ieškančių pirkėjų pasirinkimas 2023 metais, o šią sėkmę lėmė ne tik vieta ir infrastruktūra, bet ir tiksliai numatytas potencialaus pirkėjo portretas.

Kornelija Kazlauskytė

Beveik trečdalį projekto būstų pirkėjų sudaro pirmoji grupė – jauni profesionalai, ieškantys pirmo nuosavo būsto, besirenkantys kompaktiškus ir ergonomiškus 1,5–2 kambarių butus. Ankstesnės patirtys parodė, kad mažą būstą pirkėjai vertina kaip kokybišką tik tuomet, kai miegamojo zona yra aiškiai atskirta ir būsimam gyventojui nereikės kas vakarą svetainės transformuoti į miegamąjį, todėl visi projekto „Pušų parkas“ 1,5 kambario butai turi atskiras svetainės ir miegamojo zonas bei kompaktišką virtuvę. Pirkėjai ypač vertina 1,5 kambario butus su dviem langais, nes tokius paprasta transformuoti į 2 kambarių butus, nors jų plotas – 32 kv. m.

Antroji grupė ir didžiausia pirkėjų dalis yra šeimos su vaikais. Ypatingą dėmesį jie skiria buto išplanavimui ir perplanavimo galimybėms, todėl renkasi erdvius 3 kambarių butus. Būtent dėl šios pirkėjų grupės buvo analizuojami techniniai sprendimai ir sudarytos sąlygos įsigyti gretimus butus su apjungimo galimybe, taip atsižvelgiant į klientų poreikį paaugusiems vaikams įrengti atskirus kambarius.

Trečiajai grupei priklauso investuotojai. Saugus pradedančių investuotojų pasirinkimas, garantuojantis greitą finansinę grąžą, yra 1,5 kambario butai, o patyrę investuotojai dažnai renkasi iš platesnio būstų asortimento, investuoja į erdvesnius butus, orientuodamiesi į didesnių finansinių galimybių nuomininkus, ilgalaikę nuomą ir stabilias grąžą nešančias pajamas.

Ketvirtoji projekto būstų pirkėjų grupė – vyresni asmenys, kurių amžius svyruoja nuo 50 iki 71 metų, norintys gyventi šiltuose, patogiuose ir ekonomiškuose namuose. Jų norą persikelti į naujos statybos namus skatina išaugę senos statybos namų išlaikymo ir eksploatavimo kaštai, pasikeitusių poreikių nebeatitinkantys dideli būstai, judėjimo patogumą ribojanti infrastruktūra. Dažnai šios grupės pirkėjai naujus namus renkasi savo ar gretimame rajone, kuriame būtų puikiai išvystyta infrastruktūra, nuostabi gamta, būtų galima mėgautis laisvalaikiu. Ne paslaptis, jog vyresnio amžiaus klientai įvertina ir tai, kad visai šalia yra įsikūrusi viena didžiausių Vilniaus miesto ligoninių su aukščiausios kvalifikacijos specialistais.

Naujas butų asortimentas – dar daugiau privatumo

„Pušų parkas“ pristato naujieną ir puikią galimybę išsirinkti savo namus jau pastatytame naujame projekto C korpuse, kurio išskirtinė vertė – dar daugiau privatumo, nes gyvenamasis namas turi atskirą individualų kiemą, kuriuo naudosis tik šio korpuso gyventojai. Iš 68 butų 13 jau turi naujus šeimininkus.

Norintys turėti kuo platesnę pasirinkimo galimybę, turėtų paskubėti. Šis korpusas yra unikalus, nes turi atskirą infrastruktūrą. Erdvios pirmo aukšto terasos yra vienintelės Lazdynėliuose, jų plotas kinta nuo 9 iki 30 kv. m. Dalis terasų suprojektuotos jaukiame ir saugiame vidiniame kiemelyje, o kitų butų privatumą saugo tankios pušys. Iš visų butų daugiau ar mažiau galima grožėtis nuostabia brandžių pušų panorama. Labai retai Vilniaus rinkoje galima rasti jau pastatytų butų, kurių vieta yra gamtoje, visai šalia miesto. Projektas išsiskiria privatumu, jaukia ir patogia erdve smagiam laikui su antrąja puse, vaikais ir augintiniais.

„Smagu, kad ir vyresnio amžiaus žmonės pasirenka pirkti būstą mūsų projekte, nes tai puikus sprendimas – gyventi apsuptam pušų miško, pasiekti visus pagrindinius Vilniaus taškus per 10 -15 min. bei turėti galimybę pasiekti parduotuvę ar stotelę per vieną minutę. Šeimos su vaikais irgi turi labai daug privilegijų – nuo darželių, mokyklų ir futbolo stadiono iki Lazdynų baseino bei kitų privalumų“, – komentavo O. Lapinskė.

„Pušų parko“ klientai labai vertina tai, kad butai jau yra pastatyti, juos galima apžiūrėti gyvai, o pasirašius notarinę sutartį – nedelsiant pradėti įrengimo darbus. Pageidaujantiems suteikiama galimybė atidėti avansinį mokėjimą iki šešių mėnesių.

Svajonių namai visais sezonais

„Pušų parkas“ yra ideali vieta stebėti ir grožėtis gamta skirtingais metų sezonais. Nuo vasaros ir žiemos pramogų iki bundančios gamtos ankstyvą pavasarį bei rudens atspalvių harmonijos. Šalia esantis miškas – ne tik puiki erdvė pailsėti po intensyvios darbo dienos, bet ir kokybiškai praleisti laiką su šeima, pasivaikščioti su augintiniu, įkvėpti gryno oro. Projekto aplinkos žaliosios teritorijos, žaidimų erdvės, laisvalaikio zonos su poilsio terasomis ir prabangiais lauko baldais taip pat idealiai pritaikytos skirtingiems poreikiams ir sezonams.

„Pušų parką“ renkasi išskirtinė bendruomenė, kuri vertina gamtos ir miesto sinergiją, jaukią kaimynų bendruomenę, komfortą, detales, investuoja į savo gyvenimo kokybę. Yra galimybė pasirinkti būstą su keliomis prabangiomis drabužinėmis: atskiroje patalpoje ir miegamojo kambaryje. Daugelyje butų galima įrengti patogią darbo erdvę. Nors daugiabučiai namai priklauso mažaaukštei, tik 4 aukštų, statybai, tačiau kiekviename name įrengti keli liftai, kuriais galima patogiai pakilti į savo aukštą iš požeminės automobilių stovėjimo aikštelės ar įspūdingai įrengto pirmojo aukšto holo. Bet kuris pirkėjas galės realizuoti savo svajones per trumpą laikotarpį, o pasirašius sutartį dėl buto pirkimo bus apgaubtas profesionalios komandos dėmesiu iki pat įsikūrimo.

Atvirų durų dienos – ypatingi pasiūlymai ir nuolaidos iki 22 tūkstančių eurų!

Įsikurkite sausio mėnesį perkamiausio projekto Vilniuje namuose jau šį pavasarį ar vasarą. Išsirinkite savo namus bei pasinaudokite naujais pasiūlymais – ribotas butų skaičius šiuo metu visiškai įrengiamas ir siūlomas klientams už patrauklią kainą.

Taip pat atrinktiems butams siūloma išskirtinė – net iki 22 tūkstančių eurų – nuolaida. Butų kaina prasideda nuo 89 552 eurų! Didžiausios terasos Lazdynėliuose – namai, kuriuose bus gera kasdien mėgautis gamta ir visapusiu komfortu.

Kviečiame apsilankyti atnaujintoje projekto interneto svetainėje www.pusuparkas.lt. Registruokitės į atvirų durų dienas ir pirmieji sužinokite daugiau informacijos apie mūsų naujausius specialius pasiūlymus.

Registracija į atvirų durų dienas:

Tel. 846302520, pardavimai@r-sm.lt