Prabangi lokacija, kurioje kiekviena akimirka skirta mėgautis

Jei galėtume įvardinti milijono vertą vietą pajūryje – tai būtų pačioje Palangos širdyje esantys apartamentai, ypač vertinami dėl prestižinės vietos ir erdvių terasų bei kvapą gniaužiančių panoraminių vaizdų. Nors įvairūs privalumai, kuriantys pridėtinę vertę, yra vienas iš pagrindinių motyvų nedvejoti ir įsigyti unikalų būstą, Turto valdytojo „Nter Asset Management“ koncepciją stiprina ir klientams siūloma papildoma vertė.

 Rosita Kucevičienė

Apartamentų kompleksai „Palangos panorama“ ir „Palangos Ašis“ yra idealioje vietoje, kurią galima vadinti miesto centro ir pajūrio darna: šalia – pagrindinė J. Basanavičiaus gatvė, o iki jūros – vos 5 minutės kelio nuostabiu pušų parku ir Meilės alėja. ,,Džiaugiamės, kad tai vertina ir pirkėjai – projekto „Palangos Ašis“ butai miesto centre yra geriausiai parduodami jau tris mėnesius ir šiuo aspektu net dvigubai lenkia kitus. Iš 123 šiuo metu čia yra parduoti 78 apartamentai, t. y. daugiau negu pusė, laisvų būstų pasiūla – 45 vnt., o „Palangos Panoramoje“ – tik 21“, – komentavo „Nter Asset Management“ nekilnojamojo turto investicijų valdymo vadovė Rosita Kucevičienė.

Pasak R. Kucevičienės, būstą šiame komplekse renkasi tie, kurie vertina kokybę ir prestižinę vietą bei gerą kainą. „Palangos Ašis“ – tai trijuose mažaaukštės statybos pastatuose įrengti jaukūs 1,5, 2 ir 3 kambarių apartamentai, kurių kaina svyruoja nuo 149 000 iki 370 995 eurų, o kv. metro kaina, vertinant kitus NT projektus Palangos centre, šiuo metu rinkoje yra patraukliausia – nuo 3366 eurų. Kiekvienas būstas čia turi erdvų balkoną arba terasą, suteikiančius galimybę nevaržomai mėgautis pajūrio oru ir atsipalaiduoti gamtos apsuptyje.

TOP projektas žavi unikaliomis detalėmis ir kokybe – iš jaukaus eksterjero patenkama į įspūdingą holą, į kurį investuota 1 mln. eurų. 2000 kv. metrų erdvei rafinuotumo ir prabangos suteikia itališkos travertino plokštės, išsiskiriančios unikaliu raštu ir faktūra. Travertinas – šiuolaikinėje architektūroje naudojamas aukštos kokybės natūralus akmuo, pasižymintis gamtoje susiformavusiais raštais ir plačia spalvų gama. Holą taip pat puošia „Foscarini“ šviestuvai iš Italijos ir specialiai projektui „Palangos ašis“ Lietuvos menininko Lino Kutavičiaus sukurta šviesos instaliacija.

„Palangos Panorama“ apartamentai yra ypatingi, tai idealus būstas ieškantiems prabangos, erdvės, panoraminių jūros ir pušyno vaizdų. Šiuo metu siūloma rinktis iš paskutinių 6-ių likusių 3 kambarių apartamentų ir 11 aukšte esančių išskirtinių 2 Penthouse stiliaus būstų su įspūdingu, lyg iš paukščio skrydžio, vaizdu į Baltijos jūrą.

Trijų kambarių apartamentuose su vaizdu į Palangos centrą arba Baltijos jūrą gali būti įrengti du miegamieji, todėl būstas puikiai tinka šeimai. Plotas – nuo 78 iki 95 kv. m., kaina prasideda nuo 347 947 eurų. Apartamentai idealiai pritaikyti tiek ieškantiems antrojo būsto visapusiam patogiam poilsiui, tiek investicijai į nekilnojamąjį turtą.

Ieškantiems mažesnio būsto ar norintiems investuoti, siūlomas idealus variantas – 1,5 kambario apartamentai. Erdvus patogus būstas (nuo 57 iki 62 kv. m.) idealiai tinka šeimai ar porai. Atvira ir šviesi virtuvės zona, panoraminis vaizdas į Palangos centrą laukia bet kuriame iš apartamentų, esančių nuo 2-ojo iki 9-tojo aukšto. Labai svarbus akcentas projekto namuose yra privatumas, pro langus matyti tik Palangos panorama, tad galima drąsiai mėgautis jaukia kasdienybe ir gėrėtis unikaliais Palangos vaizdais bei plačiu horizontu. Dviejų kambarių apartamentų kaina – nuo 151 976 eurų.

„Šis projektas yra unikalus, neturintis analogų rinkoje, kompleksas pastatytas centrinėje Palangos dalyje, todėl leidžia mėgautis panoraminiais miesto vaizdais. Klientai ypač vertina šį privalumą“, – akcentavo R. Kucevičienė.

Pirkėjų lūkesčiai NT projektams auga – lengvinama finansinė našta pradiniam įnašui

„Mitas, kad pajūrio rinka yra gyva tik vasaros sezonu. Apartamentai Palangoje pardavinėjami kiekvieną mėnesį ir visus metus. Ypač didelio pirkėjų srauto iš skirtingų Lietuvos miestų, taip pat užsienio šalyse gyvenančių lietuvių dėmesio sulaukiama žiemos švenčių metu. Mūsų komanda iš anksto ruošiasi šventiniam laikotarpiui: organizuosime kalėdinę būstų mugę, siūlysime atvykti apžiūrėti apartamentų švenčių dienomis ir tarpušvenčiu, todėl kviečiame dalyvauti ir registruotis susitikimams. Šiais metais paruošėme pirkėjams ypatingus šventinius pasiūlymus. Vienas iš jų – iki 20 tūkstančių eurų nuolaida atrinktiems abiejų projektų apartamentams. Taip pat siekiame padidinti pridėtinę vertę, bendradarbiaudami su bankais. Pirmą kartą tik mūsų projektų apartamentų pirkėjams siūlome įsigyti būstą su paskola ir tik su 15 proc. pradiniu įnašu (poilsio būstui įprastai privalomas 30 proc. pradinis įnašas). Kitas išskirtinis pasiūlymas skirtas tiems, kurie planuoja įsigyti antrą būstą Palangoje be paskolos, kviečiame atvykti į atvirų durų dienas, išsirinkti ir rezervuoti apartamentus dabar, o mokėjimą išskaidyti dalimis iki vasaros. Sėkmingi rezultatai yra motyvacija, siekiant klientams pasiūlyti sprendimus, kurie palengvintų finansinę naštą ir sudarytų galimybę nedvejojant įsigyti būstą, apie kurį svajoja“, – sakė pardavimus ir rinkodarą koordinuojančios įmonės „RSM“ vadovė Olga Lapinskė.

 O. Lapinskė

Pasak O. Lapinskės, kiekvienas potencialus pirkėjas gali rasti sau priimtiniausią variantą, atsižvelgiant į biudžetą ir poreikius. Klientui pageidaujant, apartamentai parduodami visiškai įrengti. Dizainerių ir apdailos komanda įgyvendina individualius interjero projektus iki smulkiausių detalių. Tai pridėtinė vertė, išlaisvinanti klientus nuo papildomų rūpesčių.

Kalėdinė apartamentų mugėpuikus metas išpildyti svajonę turėti būstą pajūryje

Gruodžio mėnesį vyksianti šventinė kalėdinė mugė – išskirtinė galimybė įsigyti apartamentus Palangos širdyje su išskirtiniais pasiūlymais.

Atvirų durų metu atrinktiems apartamentams taikomos išskirtinės ir šventinės nuolaidos net iki 20 000 tūkstančių eurų! Kitas pasiūlymasgalimybė rezervuoti apartamentus dabar su penkių tūkstančių eurų nuolaida, o mokėjimus išskaidyti dalimis iki vasaros!

Šventinis laikotarpis – idealus laikas aplankyti Lietuvos pajūrį ir mus! Atvirų durų dienose laukiami visi, norintys daugiau sužinoti apie „Palangos Ašis“ bei „Palangos Panorama“ apartamentus, įvertinti infrastruktūros privalumus ir interjero žavesį, išsirinkti būstą svajonių atostogoms ar investicijai.

Daugiau apie projektus:

Registracija į atvirų durų dienas: +370 64509816 pardavimai@r-sm.lt

„Nter Asset Management“ – Lietuvos banko prižiūrima investicijų valdymo įmonė, kuri specializuojasi trijose turto klasėse: nekilnojamojo turto, privačios skolos ir privataus kapitalo. Bendrovė vykdo veiklą daugiau nei 20 metų, o jos bendras valdomas turtas viršija 100 mln. eurų. Įmonei priklausantis fondas „Nter Opportunity Fund I“ Palangoje valdo prabangių apartamentų kompleksus „Palangos panorama“ ir „Palangos ašis“.