Vis daugiau Lietuvos įmonių, ieškančių dovanų savo darbuotojams gimtadienio, Kalėdų, vestuvių, vaiko gimimo ar bet kokia kita proga, renkasi dovanoti įspūdžio dovanas. Įmonės, kurioms artimos tvarumo idėjos, taip pat atkreipia dėmesį į tai, jog įspūdžio dovanos – nematerialios, tad nekuria papildomos taršos. Kažkada buvusios itin populiarios dovanos, apipavidalintos įmonės logotipu, kaip įvairios užrašinės, puodeliai, kuprinės, maišeliai ar kita atributika, traukiasi į šoną. Ir patys darbuotojai vis dažniau užsimena savo darboviečių atsakingiems asmenims, kad mieliau gautų dovaną, kuri leistų išbandyti ką nors naujo ar dar kartą pasimėgauti atrastais potyriais.

Platus įspūdžio dovanų pasirinkimas verslams leidžia dovanoti tikrai džiuginančias, naudingas, prasmingas dovanas, o darbuotojams – turiningai praleisti laiką vieniems ar su visa šeima ir neretai patiems išsirinkti, kaip pramogauti. Įspūdžio dovanų platinimo lyderė „Gera dovana“ siūlo plačiausią dovanų pasirinkimą Lietuvoje – per 3 000 galimybių leistis į nuotykius.

„Įmonės vis dažniau renkasi dovanoti ne daiktus, o įspūdžius, patirtis, prisiminimus. Vis girdime, kad sunku sugalvoti, ką padovanoti darbuotojams, kolegoms, partneriams įvairiomis progomis, sunku įsivaizduoti, ką žmogus mėgsta, kas jam patiktų, tad „Geros dovanos“ dovanų kortelė, su kuria galima rinktis iš ypač plataus dovanų asortimento, šį iššūkį padeda įveikti. „Geros dovanos“ kortelė – tinkama dovana net pačiam išrankiausiam gavėjui, ne veltui ši dovana yra pats populiariausias verslo dovanų pasirinkimas“, – pasakoja „Geros dovanos“ B2B pardavimų projektų vadovė Daiva Zinkevičienė.

„Geros dovanos“ daugkartinio atsiskaitymo dovanų kortelė gavėjui leidžia pačiam išsirinkti dovanas iš kone viso asortimento: poilsį su nakvyne, SPA ar masažą, vakarienę, degustaciją, aktyvias oro, vandens, žemės pramogas, kaip skrydį oro balionu, pasiplaukiojimą baidarėmis ar vandens formule F2, pasivažinėjimą kartingais ar superautomobiliu, taip pat kūrybišką, linksmą dovaną, kaip kūrybines dirbtuves ar fotosesiją, ar visiškai unikalų pasiūlymą, pavyzdžiui, naktinio šaudymo pramogą.

Gera dovana dovanų kortelė

Net jei įmonės biudžetas, skirtas dovanoms, nedidelis, vis viena galima sugalvoti, kaip nustebinti darbuotojus ar partnerius, sako D. Zinkevičienė. „Geros dovanos“ asortimente yra mažos vertės gerų dovanų, kurios taip pat pradžiugina kiekvieną dovanos gavėją ir sukuria jam pridėtinę vertę, pavyzdžiui, bilietas į kino teatrą leidžia pamatyti norimą filmą neišleidus nė cento. Be to, „Gera dovana“ verslo klientams gali sudaryti sąlygas dovanas įsigyti nuo 5 Eur, pavyzdžiui, darbuotojams galima padovanoti 5 Eur vertės „Pegaso“ dovanų čekius, – taip dovanos gavėjas gali norimą knygą įsigyti pigiau.

Itin populiaru kaip verslo dovaną dovanoti konkretaus miesto dovanų kortelę. Miesto dovanų kortelė leidžia pažinti miestą per potyrius: lankytis muziejuose ir edukacijose, paragauti tame mieste siūlomų patiekalų restoranuose ar kavinėse, smagiai praleisti laiką įvairiose pramogų, SPA, nakvynių teikimo vietose ar tiesiog atsiskaityti parduotuvėse. „Gera dovana“ siūlo įsigyti Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių, Panevėžio, Druskininkų, Birštono, Anykščių, Biržų miesto daugkartinio atsiskaitymo dovanų korteles.

Miestų dovanų kortelės

„Gera dovana“ platina ir prekybos centrų bei parduotuvių dovanų čekius bei korteles: „Akropolio“, „Ozo“, „Panoramos“, „CUP“, „Vilnius Outlet“, „Mados“, „Nørdikos“, „Molo“, „Saulės miesto“, „Maximos“, „Circle K“ ir daug kitų. Tai dar daugiau galimybių rinktis ir džiuginti savo darbuotojus ar kolegas vertingomis, ant lentynos nedūlančiomis, panaudojamomis dovanomis, o jiems – patirti daug smagių įspūdžių.

Prekybos centrų dovanų kortelės

„Įmonės vis dažniau atsidėkodamos darbuotojams už puikius darbo rezultatus leidžia rinktis pramogas iš gausaus mūsų asortimento. Taip pat populiaru mūsų čekiais apdovanoti darbuotojus, kurie įmonėje išdirba, pavyzdžiui, 5 ar 10 metų. Įmonės gimtadienius ar kitas šventes dažnai švenčia pasirinkdamos mūsų pramogas arba esant progai apdovanoja savo darbuotojus „Geros dovanos“ prizais“, – kalba verslo dovanų ekspertė.

Įspūdžio dovanų platintoja „Gera dovana“ verslo klientams ypač lanksti – anot D. Zinkevičienės, neradus tinkamo pasiūlymo visada yra galimybė sukurti nestandartinį, geriausiai įmonei tinkantį pasiūlymą, prisitaikoma prie kiekvieno kliento projekto modelio sukuriant ir individualų dovanos dizainą. „Geros dovanos“ dovanas galima gauti įvairiomis formomis, o tiek maži, tiek dideli užsakymai suruošiami operatyviai, bendradarbiaujant su užsakančia įmone, kreipiant dėmesį į kliento poreikius.

„Geros dovanos“ asortimentas kupinas geriausių dovanų visiems bet kokia proga! Verslo ir kitas dovanas visada padės išrinkti „Geros dovanos“ dovanų ekspertai. Daugiau apie verslo dovanas galima sužinoti svetainės „Gera dovana“ skiltyje „Verslo klientams“, o dėl užsakymų kreiptis el. p. sales@geradovana.lt. Įspūdžio dovanų kiekvienas gali įsigyti el. parduotuvėje www.geradovana.lt, 27-iose firminėse „Geros dovanos“ parduotuvėse Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Marijampolėje, Alytuje, Mažeikiuose bei 180-yje stendų visoje Lietuvoje, o „Geros dovanos“ atstovaujamas prekių ženklas „LoyalHub“ jau 15 metų rūpinasi prekybos centrų dovanų kortelių, čekių ir lojalumo programų sprendimais. „Gera dovana“ – dovanoti gera!