„Mareven Food Europe LLC“, kuri iki šiol gamino maisto produktus su prekių ženklais „Rollton“ ir „Bigbon“, verčia naują, šviesų ir labai skanų istorijos puslapį. Įmonė pakeitė pavadinimą į „Euro Food Service LLC“ ir Lietuvoje su pasididžiavimu pristato tarptautinį prekių ženklą „REEVA“.

Jau daugiau nei 40 šalių „REEVA“ tapo skanių greitai paruošiamų makaronų ir universaliųjų prieskonių sinonimu. Nuo šiol „REEVA“ galėsite paragauti ir Lietuvoje! Šiuolaikiški aukštos kokybės produktai su šiuo prekių ženklu jau pasiekė Lietuvos prekybos centrų lentynas.

Didelę patirtį sukaupusi „Euro Food Service“ komanda produktus „REEVA“ gamina modernioje Europos gamykloje, naudodama pažangias technologijas. Pagrindinis prekių ženklo „REEVA“ (iš anglų k. re-evaluation – „pakartotinis (naujas) įvertinimas“) principas – sistemingai tirti ir pakartotinai įvertinti vartotojų pageidavimus, darbuotojų poreikius, ekologinius aspektus.

Ateityje „Euro Food Service“ planuoja plėsti „REEVA“ produktų asortimentą ir toliau investuoti į technologijų vystymą bei inovacijų diegimo procesus.

REEVA“ – skanu ir greita: paragaukite ir įsitikinkite patys! Ieškokite artimiausioje parduotuvėje!