Naujoji, tviskančia prabanga ir unikaliu interjeru pulsuojanti parduotuvė įsikūrė Gedimino pr. 2A, Vilniuje. Atidarymo savaitę pirkėjų laukia viliojantys pasiūlymai, dovanos ir galimybė laimėti vertingų prizų.

Pirkėjų pamėgtas juvelyrinių dirbinių parduotuvių tinklas priklauso Latvijos kapitalo „Given Group“ įmonių grupei, kuri yra atidariusi 76 „Given“ parduotuves ir 7 „Grenardi“ butikus Baltijos šalyse.

Sparčią plėtrą, pasak juvelyrikos parduotuves Lietuvoje valdančios bendrovės „Given Lithuania“ direktorės Justinos Buterlevičienės, lėmė tai, kad lietuviai šį tinklą greitai pamilo bei puikiai įvertino.

„Klientai pas mus dažnai ateina vedini draugų rekomendacijų, platų papuošalų pasirinkimą atranda internete. Labai vertiname naujus ir reguliariai sugrįžtančius pirkėjus – juos traukia mūsų nuosavų prekių ženklų išskirtinis dizainas, patrauklūs pasiūlymai, galimybė atrasti ranka pasiekiamą prabangą ir kokybę šventėms bei kasdienai“, – džiaugiasi J.Buterlevičienė.

Papuošalų pasaulis prieinamas visiems

Unikalus juvelyrinių dirbinių dizainas ir patrauklios kainos lengvai įtvirtino „Given“ prekių ženklą konkurencinėje rinkoje. Parduotuvių tinklo siekiai ir toliau išlieka ambicingi – suteikti galimybę visiems įsigyti briliantų, aukso ir sidabro gaminių. Tai galima daryti ir išsimokėtinai, be pabrangimo.

„Siekiame būti rinkos lyderiais, siūlančiais modernaus dizaino ir puikiai pažįstamos klasikos juvelyrikos už itin gerą kainą. Pastebime, kad pirkėjai labai domisi mūsų unikalios išvaizdos papuošalais – juos renkasi dažniausiai, nes panašių kitur neranda. O išskirtinumą ir individualumą vertina kone visi“, – pastebi J.Buterlevičienė.

Ilgaamžiškumą ir tvarų vartojimą vertinantys klientai atras malonumą rinktis aukso dirbinius su pusbrangiais ir brangiaisiais akmenimis, briliantais iš kolekcijų „Due“, „Stardust“, „Moissanite“, „Lily Spring“. Istorijomis ir legendomis apie neblėstančią meilę apipinti brangakmeniai, pasak „Given Lithuania“ direktorės, niekada nepraranda savo vertės ir yra itin paklausūs tiek dovanoms, tiek sau.

„Be to, jie yra be galo tvirti – tikrai amžini. Klimato kaita susirūpinę klientai gali rinktis ne tik iškastinius, natūraliai gamtoje randamus deimantus, o tvaresnius sprendimus – užaugintus laboratorijose deimantus, taip pat moisanitus. Šie akmenys natūraliai randami gamtoje, o savo išvaizda ir savybėmis yra niekuo nenusileidžianti deimantų alternatyva“, – pataria J.Buterlevičienė.

Pirkėjų taip pat laukia platus pasirinkimas stilingų ir modernių gaminių iš tauriųjų metalų, plieno bei odos. „Given“ juvelyrinių dirbinių kolekcijoje – išskirtinė laikrodžių kolekcija, vyriškumo įkvėpti „Robur“, auksiniai ir sidabriniai papuošalai šiuolaikinei moteriai „Zoye“, „Nine“, „Silvia“, „Colours“, „Salvatore Plata“, „Marmara“, „Joy Silver“. „Given“ parduotuvėse akys tviska net mažiausiems – jų laukia subtilių, žaismingų ir vertingų gaminių paletė „Opla“.

Patarimai norintiems dovanoti papuošalus

Parduotuvių tinklo klientams, pasak J.Buterlevičienės, artimas grožis, malonumas puoštis ir dovanoti vertės neprarandančias dovanas patiems mylimiausiems. Tad personalas visada pasirengęs profesionaliai patarti ir padėti pasirinkti taip, kad tai būtų sąmoningi, tvarūs, ne vienadieniai sprendimai.

„Dovanoti juvelyriniai dirbiniai visam gyvenimui primins artimą žmogų, todėl juvelyrika išlieka viena populiariausių dovanų idėjų visais metų laikais. Pastebime, kad kokybiškų gaminių už prieinamą kainą paieškos itin suintensyvėja kalėdiniu laikotarpiu ir ruošiantis vasaros šventėms – vestuvėms, krikštynoms. Šiuo laikotarpiu lietuviai tikrai būna dosnūs savo mylimiausiems“, – pasakoja J.Buterlevičienė.

Nuoširdi, išieškota dovana, pasak „Given Lithuania“ direktorės, yra didelis malonumas tiek ją gaunančiam, tiek dovanojančiam. Todėl, prieš renkant dovaną, pravartu pasidomėti apie žmogaus pomėgius, gyvenimo būdą, kokį taurųjį metalą ar spalvą jis mėgsta, kokia proga papuošalas atkeliaus supakuotas dailioje „Given“ dėžutėje. Ne bėda ir žmogaus gerai nepažįstant – saugu rinktis minimalistinį, klasikinį dizainą. Tokie gaminiai papuoš subtiliai ir tiks visoms progoms, nuotaikos bei stiliams.

Rinkdamiesi „Given“, pirkėjai įgyja papildomų verčių: galimybę pirkti išsimokėtinai be pabrangimo, juvelyro paslaugas. O nedrįstantiems pirkti internetu pasirinktus gaminius prekybos tinklas atsiunčia į arčiausiai kliento namų esančią „Given“ parduotuvę – pasimatuoti ir įvertinti juvelyrinių dirbinių kokybę tampa dar paprasčiau.

„Darome viską, kad papuošalų pasaulis taptų prieinamas visiems, o mūsų klientų pasirinkimai būtų kokybiški ir ilgaamžiai“, – sako J.Buterlevičienė.

Gedimino pr. 2A, Vilniuje įsikūrusios parduotuvės „Given“ darbo laikas – I-V 10.00–21.00 val., VII 10:00-20:00. Arčiausiai namų esančią „Given“ parduotuvę, daugiau informacijos ir juvelyrinių dirbinių pasiūlymų rasite Given.lt.