„Kambarys kambaryje, dar žinomas kaip silent room, yra vieta, į kurią darbuotojas gali pabėgti ir pasislėpti svarbiam skambučiui, susitikimui su kolegomis, partneriais ir pasitarimams dėl svarbių projektų“, – pasakoja Donatas Girinskis, „Narbutas Lietuva“ projektų vadovas.

Rinkoje šiuo metu yra trijų tipų kambariai kambaryje: vienviečiai, dviviečiai ir keturviečiai. Didžiausias kambarys, skirtas ilgesniems, iš anksto sutartiems susitikimams, gali būti įrengiamas bet kur, kur tik leidžia erdvė, o vienviečius kambarius siūloma įrengti netoli darbo vietos, kur darbuotojai gali greitai pabėgti svarbiam skambučiui.

Kambarys kambaryje (Silent Room)

Silent Room‘ai apdengiami specialiomis plokštėmis, apvilktomis veltiniu gobelenu – pastarasis pasižymi garsą slopinančiomis savybėmis, o viduje esanti speciali plokštė dar labiau sustiprina izoliaciją, tad nepageidaujami garsai nepateks nei į vidų, nei į išorę,“ – pasakoja D. Girinskis.

„Stiklas padeda pritaikyti kambarį prie bet kokio interjero, tačiau galima rinktis ir kambarį, kurių visa išorė padengiama pasirinktos spalvos plokštėmis“, – videoreportaže pasakoja specialistas.

Kambarys kambaryje (Silent Room)

„Narbutas Lietuva“ projektų vadovas teigia, kad jaukumą kambario viduje sukuria veltinis bei specialiai kambariui pritaikytos sėdimos dalys – minkštasuoliai arba kėdės. Darbuotojų patogumui į šiuos kambarius integruojami elektros lizdai bei USB lizdai, o rūpintis šviesa bei ventiliacija neprireiks – sensoriai pastebi į kambarį įėjusį žmogų ir viską įjungia automatiškai. Dviejų mygtuku pagalba šviesą bei ventiliaciją galima reguliuoti ir patiems, o palikus šį kambarį – jame automatiškai įsijungia stiprūs ventiliatoriai ir oras stipriai praventiliuojamas sekančiam svečiui.

Kambarys kambaryje (Silent Room)

„Įrengti silent room‘ą biure nėra sudėtinga – visos konstrukcijos apgalvotos taip, kad kambarys sukonstruojamas vos per kelias valandas. Persikraustant į kitą biurą – jis lengvai išmontuojamas ir gali būti pernaudojamas kitame kambaryje,“ – pasakoja D. Girinskis.

Užsakymo nr.: PT_87219127