Akcijos kalėdiniams papuošimams

Kaip pasakoja „Norfos“ įmonių grupei priklausančios UAB „Rivona“ vadybininkė Gerda Pilkauskaitė, lapkričio pabaiga – gruodžio pradžia – metas, kai pirkėjai po truputį pradeda ruoštis artėjančioms šventėms.

„Kalbant apie dekoracijas, tai žmonės jau pradeda pirkti dirbtines eglutes, jų papuošimui reikalingas dekoracijas, žaisliukus eglutėms, paprastas ir elektrines girliandas, taip pat kitas kalėdines dekoracijas namų papuošimui: kalėdinius dirbtinius vainikus, įvairias šviečiančias dekoracijas ir panašiai“, – vardija G. Pilkauskaitė.

„Norfos“ atstovės pasiteiravus, kada pastebimas didžiausias pirkėjų aktyvumas renkantis Kalėdoms skirtas prekes. pašnekovė išskiria šventinio laikotarpio pradžią.

„Aktyvumas yra panašus kaip ir praėjusiais metais. Žinoma, dabar dar tik jo pradžia, o didžiausias aktyvumas turėtų būti fiksuojamas per pačias šventes ar likus savaitei ar dviems iki jų. Kiekvienais metais atnaujiname kalėdinių dekoracijų asortimentą, skiriame dėmesį jų spalvoms ir dizainui“, – sako vadybininkė.

Kaip ir kasmet „Norfos“ parduotuvėse jau taikomos įvarios akcijos kalėdinėms dekoracijoms. Nuo gruodžio 8 d. šiai prekių grupei bus taikoma 50 proc. nuolaida, kuri iki sausio mėnesio nuosekliai augs.

„Kalėdinių dekoracijų asortimentas „Norfos“ parduotuvėse išties platus: įvairūs kalėdiniai eglutės žaisliukai ( stikliniai burbulai, stikliniai figūriniai žaisliukai, plastikiniai burbulai, mediniai įvairūs eglutės papuošimai), įvairių ilgių šviečiančios girliandos ( spalvotos, šaltos baltos spalvos, šiltos baltos spalvos), viršūnės eglėms. Taip pat įvairios dekoracijos ir kiti namų papuošimui: kalėdiniai vainikai, žvakidės, šviečiančios dekoracijos, Kalėdų seniai, elniukai, nykštukai ir panašiai“, – pasakoja G. Pilkauskaitė.

Pasak jos, dekoracijų ir kalėdinių žaisliukų kainos daugiausiai priklauso nuo jų medžiagų ir kiekio pakuotėje.

„Pigiausi mūsų siūlomi plastikiniai burbulai (3 vnt) tekainuoja 1,29 euro, brangiausi – stiklinių figūrinių žaisliukų rinkiniai ( 8 vnt), kurių kaina siekia 29,99 euro. Pigiausią 10-ies lempučių girliandą galima įsigyti už 3,49 euro, o brangiausia 960 lempučių girlianda kainuoja 59,99 euro. Tačiau svarbu paminėti, kad šios kainos yra be taikomų akcijų, tad su nuolaidomis visas šias prekes galima įsigyti dar pigiau“, – pabrėžia „Norfos“ atstovė.

Tuo metu pagrindinio Kalėdų atributo – eglučių kainos, anot jos, svyruoja priklausomai nuo jų dydžių.

„Mažiausios eglutės (25 – 40 cm) parduodamos jau papuoštos, o jų kainos svyruoja nuo 4,99 iki 14,99 euro. Nepapuoštų eglučių dydžiai prasideda nuo 60 cm ir baigiasi 210 cm, o jų kainos svyruoja nuo 6,99 iki 109,99 euro“, – pasakoja pašnekovė.

40 proc. nuolaidos visą gruodį bus taikomos ir žaislams. Tiesa, mėnesio pradžioje – tik savaitgaliais, o nuo gruodžio vidurio iki sausio 1 d. – visomis dienomis.

„Populiariausi žaislai kūdikiams: lavinamieji ir interaktyvūs, kurie groja, šneka, dainuoja daineles, seka pasakas ir panašiai. Didesniems vaikams – įvairūs lavinamieji, mokomieji žaislai, muzikiniai žaislai ir jų rinkiniai. Mergaitėms – lėlės, o berniukams – įvairios mašinėlės. Dar vyresniems populiarumo nepraranda „Lego“ konstruktoriai bei įvairūs kūrybiniai ir mokomieji rinkiniai“, – žaislus, kurių galima rasti „Norfos“ parduotuvėse vardija G. Pilkauskaitė.

Nuolaidos stalo dekorui ir indams

Ne tik kalėdiniai papuošimai ir žaislai, tačiau ir stalo dekoras yra neatsiejama švenčių dalis. Čia „Norfa“ taip pat turi ką pasiūlyti. Šiuo metu yra taikomos įvairios akcijos taurėms ir jų rinkiniams bei keramikiniams kepimo indams „Banga“, kuriuos dėl ypatingai gražių ir patogų formų iš orkaitės galima pateikti tiesiai ant stalo.

„Pavyzdžiui, „Leona“ čekiškus taurių rinkinius (6 vnt) vynui, šampanai, vandeniui galima įsigyti vos už 8,5 euro. Pigiau įsigyti galima ir taurių komplektus „Helena“, „Gourmet“ ir kitus rinkinius“, – sako „Rivona“ vadybininkė Edita Brazauskienė.

Gruodį (2023.12.14-12.30) yra taikoma ir 45 proc. nuolaida dvigubo stiklo puodeliams bei stiklinėms, 40 proc. nuolaida puodams ir keptuvėms, žalios akcijines kainos medinėms lentelėms, virtuvinėms smulkmenoms. Perkant stiklines „LAV“ (3 vnt.), taikoma akcija 1+1, o nuo gruodžio 14 d. perpus pigiau bus galima įsigyti ir šventinius puodelius bei jų rinkinius.

„Kadangi mes nesame specializuota stalo prekių parduotuvė, mūsų tinkle labiau populiarios yra smulkmenos, kurios gali papildyti stalo vientisumą: spalvotos polėkštės, stalo patiesalai, įvairių spalvų stalui padengti skirtos servetėlės, kurioms taip pat bus taikomos nuolaidos“, – sako E. Brazauskienė.