Roadgames siūlomi žaidimai yra puikus pasirinkimas abiem atvejais, nes naudodami šios platformos sprendimą galite planuoti komandos formavimo renginius , ir kai visi žaidėjai yra vienoje vietoje, ir kai jungiasi nuotoliniu būdu. Pėsčiomis, dviračiu ar automobiliu žaidžiamas Roadgames orientacinis žaidimas – puikus sprendimas gyvam renginiui. Tuo tarpu nuotolinės komandos gali leistis į virtualią ekskursiją po miestą, pasinaudodamos Roadgames virtualios patirties galimybe. Šiame straipsnyje detaliai apžvelgiamos abi galimybės ir aprašoma, kaip jas panaudoti planuojant sėkmingą įmonės komandos formavimo renginį.

Roadgames nuotykiniai orientavimosi žaidimai

Jei norite nudžiuginti savo komandą orientaciniu žaidimu iš Roadgames, tai galite padaryti dvejopai: iš Roadgames siūlomų maršrutų kolekcijos išsirinkti jau sukurtą nuotykį arba sukurti specialiai jūsų įmonei pritaikytą naują žaidimą. Kurią iš šių galimybių pasirinkti, priklauso nuo įmonės ir planuojamo renginio specifikos.
Roadgames

Jei jūsų komanda nedidelė (iki 30 žmonių), smagiam renginiui suorganizuoti tikrai pakaks išsirinkti vieną iš jau sukurtų žaidimų, ypač jei dauguma komandos narių tokia veikla užsiims pirmą kartą. Tačiau pasirinkę šį variantą gausite tik ribotą užduočių tipų skaičių ir negalėsite jų pritaikyti pagal konkrečius savo poreikius. Be to, jei jūsų vietovėje nėra nė vieno žaidimo, šis sprendimas netiks. Nors Roadgames žaidimai apima nemažai Lietuvos teritorijos, kuri nuolat plečiama kuriant naujus žaidimus, yra ir į jokius maršrutus neįtrauktų miestų.

Tuo tarpu pasirinkus personalizuotą žaidimą, į jo maršrutą galite įtraukti norimą teritoriją, tad žaisti jūsų komandai bus patogu. Žaidimo užduotys taip pat atitiks temą ir koncepciją, atsižvelgiant į jūsų pasiūlymus. Dėl to personalizuotas nuotykis yra idealus sprendimas įmonėms, norinčioms išskirtinės patirties savo darbuotojams mažesnėse ar didesnėse grupėse.

Roadgames

Virtuali patirtis su Roadgames

Pastaruoju metu dėl akivaizdžių priežasčių išpopuliarėjo virtualūs įmonių renginiai ir, atsižvelgiant į tai, kad daugelis komandų vis dar dirba nuotoliu, vargu ar jie artimiausiu metu praras aktualumą. Žinoma, daug lengviau susitikti gyvai, jei jūsų iš namų dirbantys bendradarbiai gyvena tame pačiame mieste ar bent jau regione. Jei jie gyvena skirtingose vietose, vienintelis būdas suorganizuoti tokius renginius yra rengti juos internete.

Roadgames virtuali internetinės ekskursijos po pasirinktą miestą ar šalį patirtis – tai puikus būdas palinksminti įmonių renginių dalyvius. Žaidėjai turės identifikuoti objektą naudodamiesi Google Street View nuotraukomis, atsakyti į erudicijos reikalaujančius klausimus apie konkrečią vietą, dalyvauti įvairiuose kituose iššūkiuose ir atlikti užduotis.

Žaidėjus galite suskirstyti į komandas ir leisti bendrauti nuotoliniu būdu. Be to, baigę žaidimą grupės pokalbyje galėsite įvertinti geriausius ir leisite žaidėjams pasidalinti nuomone apie žaidimą.