Vilniaus rinka ,,nemiega“ pardavimus lemia keli pagrindiniai aspektai

,,Lazdynėliai Pictures“ projektas pateko į TOP 10 geriausiai parduodamų NT projektų sąrašą, o augančioje konkurencinėje rinkoje esančiuose Lazdynėliuose vienas geriausiai parduodamų projektų.

Pasak projekto vystytojo „Orner“ vadovo Jono Skerlos, yra manančių, kad NT pardavimai sustoję, tačiau Vilniaus rinka ,,nemiega“. Nors sostinėje yra didelė konkurencija, tačiau modernūs ir į kliento poreikius orientuoti projektai sulaukia didelio dėmesio. Tai rodo ,,City Now“ duomenys Vilniuje jau 5 mėn. iš eilės pasiekiama 200 vnt. NT būstų pardavimų apimtis per mėnesį, ir ,,Lazdynėliai Pictures“ įgyvendinti planai bei augantys pardavimai.

,,Džiaugiamės, kad atnaujinta marketingo, pardavimų strategija ir projekto koncepcija duoda rezultatą. Aktyvius pardavimus lemia visas kompleksas pridėtinių verčių, kurias vertina klientai – vieta, koncepcija, projekto idėja bei butų išplanavimas. Visos investicijos į projekto koncepcijos tobulinimą, klientų aptarnavimą neša užtikrintą rezultatą. ,,Lazdynėliai Pictures“ klientų segmentas įvairus nuo jaunimo iki šeimų bei vyresnio amžiaus žmonių, kurie nori pagerinti gyvenimo sąlygas, keisti būstą, ieško ramios ir komfortiškos vietos arba kokybiško, pastatyto projekto investicijai“, sako J. Skerla.

Projekto ,,vizitinė kortelė” - išskirtinė lokacija

Skoninga vizualinė estetika ir emocinis komfortas, kurį suteikia visos projekto ,,Lazdynėliai Pictures“ pridėtinės vertės - pelnytai sulaukia išskirtinio dėmesio. Vizitine šių išskirtinių butų kortele galima vadinti lokaciją. Ją projekto vystytojas, LNTPA asociacijos narys ,,Orner“ pasirinko siekiant įgyvendinti strateginę kryptį, kurios tikslas sukurti namus tiems, kurie ieško būsto Vilniuje, nori lengvai pasiekti darbą, ugdymo įstaigas, visus reikiamus objektus, tačiau po aktyvios dienos, veiklų galėtų grįžti į namus, esančius gamtos oazėje ir gėrėtis kvapais, garsais, spalvomis, atsipalaiduoti.

,,Prioritetą teikiame projekto koncepcijai – miesto ir gamtos sinergijai, idealiam duetui, kuris svarbus kiekvienam šiuolaikiniam žmogui. Mūsų tikslas yra ne tik pasiūlyti unikalius, kokybiškus sprendimus, bet ir prisidėti prie NT rinkos tobulėjimo realizuojant mūsų statybos komandos 24-erius metus kauptą ekspertinę „know- how“ patirtį NT rinkoje, statybų srityje“, komentavo „Orner“ vadovas Jonas Skerla.

Viename patraukliausių ir žaliausių Vilniaus mikrorajonų ,,Lazdynėliai Pictures“ įsikūrę gyventojai ras viską, ko reikia patogiam gyvenimui: darželius, mokyklas, Lazdynų ligoninę ir polikliniką, šiuolaikišką baseiną, o iki artimiausios parduotuvės arba stotelės vos minutė laiko pėsčiomis. Turintys augintinių galės būti ramūs - mėgstantiems keliauti gali būti naudingas ,,Šunų viešbutis“ su veterinarijos klinika, SPA paslaugomis ir net baseinu. Visai netoli ir didžiausi prekybos centrai.

Nuo 1.5 iki 3 kambarių butų su erdviais balkonais ar terasomis

Investicijos į projektą siekia 19 mln. eurų. Asortimente yra 1.5 3 kambarių butai, kurių plotas varijuoja nuo 27 iki 60 m², o kaina prasideda nuo 86 397 eurų, galimybė įsigyti su daline arba pilna apdaila. A+ energinės klasės butai pasižymi racionaliu išplanavimu, iš visų apartamentų atsiveria nuostabus vaizdas į pušų parką.

Visi asortimente siūlomi butai yra vienodai populiarūs. Ieškantys būsto gyvenimui, įprastai renkasi dviejų trijų kambarių butus, o investicijai – 1.5 kambario, tai ypač patrauklus pasiūlymas investuotojams, nes atstoja dviejų kambarių funkciją, o kaina mažiausia projekte.

Pasak J. Skerlos, išrankiausiems pirkėjams ir gamtos gurmanams siūloma rinktis butus arčiau pušų parko, su erdviais balkonais arba prabangiomis terasomis pirmame aukšte, kurių langus ir fasadus glosto pušų šakos. Tokių butų asortimentas Vilniuje ypač limituotas, o kaip pridėtinę vertę ,,Lazdynėliai Pictures“ komanda siūlo įrengti butus iki rakto perdavimo, pasirūpinant visomis reikalingos detalėmis ir rūpesčiais.

Ypatingai jauki ir moderni poilsio erdvė

Privačioje ir žalioje ,,Lazdynėliai Pictures“ erdvėje didelis dėmesys skirtas laisvalaikio erdvių pritaikymui skirtingo amžiaus vaikams, taip pat suaugusiems. Įrengti treniruokliai, sūpynės, žaidimų erdvės ir poilsio terasos su prabangiais lauko baldais projekto teritorijoje pušų parke. Prabangių apartamentų eksterjerą papuoš ir sakuros, magnolijos, kiti dekoratyviniai augalai. Tai idealiai ,,Lazdynėliai Pictures“ gyventojų poilsiui pritaikyta aplinka.

Ne mažesnis dėmesys skirtas ir moderniam interjerui – koridoriams ir holui, kurių pagrindinėmis detalėmis taps dideli, prabangūs veidrodžiai, išskirtinis apšvietimas, atpalaiduojanti muzika, prabangios plytelės iš Ispanijos.

Gyventojų patogumui požeminiame parkinge įrengtos elektromobilių įkrovimo stotelės, dviračių saugyklos ir dar daugiau. Apgalvota kiekviena detalė, kad gyventojai ,,Lazdynėliai Pictures“ kasdien jaustųsi ne tik kaip namuose, bet ir kaip savotiškose atostogose, harmonijoje, kai gamtoje sustoja laikas ir kasdien atrandi vis naujus džiaugsmus. Idealiai subalansuota tiek ramiam poilsiui, tiek aktyviai mėgstantiems gyventi žmonėms - sportuoti, medituoti, žvejoti - mėgautis visais gamtos teikiamais malonumais.

Atvirų durų dienos ir specialūs pasiūlymai - dovanos iki 14 tūkst. vertės!

Atrask ,,Lazdynėliai Pictures“, pamatyk, pajausk ir išsirink savo namus.

Liepos mėnesį įsigijusiems būstą ,,Lazdynėliai Pictures“ dovana vieta automobiliui arba nuolaida butui net iki 14 tūkstančių eurų!

Idealus laikas išsirinkti savo namus arčiau gamtos.

Registracija į atvirų durų dienas:

Tel. +370 606 83 035, pardavimai@r-sm.lt