Naujai sudarytoje taryboje dirba daug patirties įvairiose srityse sukaupę ekspertai. Tai Miguel Frasquilho, buvęs Portugalijos nacionalinės oro linijų bendrovės „TAP Air Portugal“ generalinis direktorius, Timo Valla, „The Body Shop“ prekybos tinklo plėtros direktorius Baltijos regione, ir pasauliniu mastu vertinama teisininkė Eugenija Sutkienė.

„Pagrindinis tarybos tikslas – skatinti novatoriškas iniciatyvas bendrovėje, palengvinti bendradarbiavimą ir ieškoti naujų rinkos galimybių. Pasitelkę tarybos narių patirtį, esame pasirengę toliau didinti savo konkurencingumą ir siekti tvarios plėtros nuolat besikeičiančiame investicijų sektoriuje. Svarbu pažymėti, kad būtent tokio aukšto lygio stažo pritraukimas neabejotinai sustiprins strateginių ir profesionalių investuotojų pasitikėjimą CrowdedHero platforma“, – teigia „CrowdedHero“ valdybos pirmininkas Jānis Blaževičs.

Pagrindinės tarybos narių kompetencijos sritys – gilios finansų rinkos procesų žinios, projektų iš kitų šalių pritraukimas ir strateginių Europos Sąjungos tikslų įgyvendinimas. Bendrovės „CrowdedHero“ generalinis direktorius pabrėžia, kad dėl plataus tarybos narių ryšių tinklo bendrovė galės pasinaudoti vertingais ištekliais, strateginėmis partnerystėmis ir pritraukti potencialius investuotojus.

„CrowdedHero“ priežiūros tarybos pirmininkė lietuvė Eugenija Sutkienė prestižiniuose „European Legal Media Group“ reitinguose įvertinta ne tik kaip viena geriausių teisės specialisčių, bet ir kaip geriausia vadovaujanti advokatų kontoros partnerė Europoje. Ji įkūrė advokatų kontorą „TGS Baltic“ ir ilgą laiką ėjo vadovaujančios partnerės pareigas, taip pat yra įvairių tarptautinių įmonių valdybų narė, sukaupusi didžiulę vadovavimo patirtį. „Nuoširdžiai džiaugiuosi galėdama bendradarbiauti su tokia ypatinga specialistų komanda tiek bendrovės taryboje, tiek pačioje bendrovėje. Esu įsitikinusi, kad dėl mūsų įvairiapusės patirties, kompetencijos ir rinkos žinių bendrovė vystysis dar sparčiau. Neabejoju, kad kartu galėsime puoselėti strateginę partnerystę ir atrasime naujų plėtros galimybių, taip suteikdami platesnę perspektyvą savo klientams, partneriams ir platformos investuotojams“.

CrowdedHero taryba

Patariamajai tarybai priklauso tarptautinio verslo ir investicijų ekspertas Miguel Frasquilho, sukaupęs įspūdingą patirtį finansų ir viešajame sektoriuose. M. Frasquilho 2002-2003 m. ėjo valstybės iždo ir finansų sekretoriaus pareigas, o 2003-2014 m. buvo Portugalijos parlamento narys. Vėliau jis tapo „TAP Air Portugal“ valdybos pirmininku ir šias pareigas užėmė nuo 2017 m. iki 2021 m. Be to, 2014-2017 m. eidamas prekybos ir investicijų skatinimo agentūros „AICEP Portugal Global“ pirmininko ir generalinio direktoriaus pareigas, jis rūpinosi Portugalijos eksporto skatinimu ir tarptautinių investicijų pritraukimu.

Antroji tarybos narė, Eugenija Sutkienė, yra aukščiausio lygio komercinės teisės kontoros „TGS Baltic“ įkūrėja ir ilgametė vadovaujanti partnerė. Jos vadovaujama advokatų kontora teikė paslaugas stambiausioms finansų, prekybos, energetikos, sveikatos priežiūros, technologijų, transporto, gamybos ir nekilnojamojo turto sektorių bendrovėms, skatindama įmonių plėtrą, įsigijimus ir susijungimus Baltijos regione bei kitose šalyse.

Tarybos narių gretas sustiprina Timo Valla, kuris, kaip „The Body Shop“ prekybos tinklo partneris, sėkmingai plėtojo ir organizavo mažmeninės prekybos veiklą visose Baltijos šalyse. Jis taip pat užėmė vadovaujančias pareigas bendrovėje „Vaasamills“, kuri yra antra pagal dydį pasaulyje miltų ir jų produktų gamintoja, ir didžiausioje kepyklų grupėje Baltijos šalyse ir Suomijoje „Vaasa Bakeries“. Šiose pareigose įgyta didžiulė patirtis reikšmingai prisidės prie CrowdedHero investicijų strategijos ir plėtros potencialo.

Apie „CrowdedHero“

„CrowdedHero“ – Latvijoje įsteigta ir registruota sutelktinio finansavimo platforma, kurioje plataus profilio investuotojai gali investuoti į didelį augimo potencialą turinčias įmones. Platforma suteikia galimybę investuoti į besivystančias įmones, kurios pasižymi plėtros perspektyva, dideliu potencialu reguliariai išmokėti dividendus ir realia galimybe parduoti įmonių akcijas per ateinančius penkerius metus.