Reguliuojamas lauko apšvietimas su energijos tausojimu, saugumu ir komfortu!

Į vieną LEDVANCE išmaniojo telefono programėlę galima integruoti kelis LEDVANCE gaminius: išmaniuosius kištukus, padedančius stebėti konkretaus elektros įrenginio energijos suvartojimą realiu laiku bei įrašančius jos suvartojimo istoriją, išmaniąsias lemputes, kurios keičia apšvietimą pagal jūsų poreikius, arba saugos kamerą, kuri įrašinėja visa tai, kas vyksta aplinkui, ir per kurią net galima pasikalbėti su kieme esančiais žmonėmis. Ir visa tai tik dėka Wi-Fi ryšio ir vieno išmaniojo telefono net ir tuomet, kai esate toli nuo namų.

Viskas, ko jums reikia, yra namų WiFi ryšys ir išmanusis telefonas.

Naudodami SMART+ WiFi sprendimus savo sode nesunkiai sukursite individualią apšvietimo atmosferą ir išryškinsite jame esančias įspūdingas detales. Naudodami apšvietimą su SMART+ WiFi technologija taip pat galėsite stebėti savo apšvietimo energijos sąnaudas – apšvietimą galėsite įjungti ir išjungti net būdami toli nuo namų. Apšvietimą galite įjungti prieš pat grįždami namo, o būdami namie galite pakeisti jo spalvą ir kitus nuotaikos nustatymus. Viskas, ko jums reikia, yra namų WiFi ryšys ir išmanusis telefonas. Jūs nuspręsite, kaip paversti savo apšvietimą išmaniu. Tinkamą sprendimą rasite daugybės LEDVANCE variantų tarpe. Galite nuolat stebėti savo elektros sąnaudas ir keisti savo sodo spalvinį sprendimą. Dabar esate apšvietimo dizaineris!

Vagys ir nekviesti svečiai.

SMART+ WiFi leidžia padidinti jūsų namų saugumą naudojant lauko apšvietimo ir apsaugos kameros derinį. Kamera stebi jūsų namus ir, jei reikia, fiksuoja tai, kas vyksta jūsų namų kieme ir sode. Jei reikia, galingą, bet ekonomišką prožektorių galite įjungti ir išjungti naudodami mobilųjį telefoną, net kai esate toli nuo namų. Nekviestus svečius galėsite per kameros garsiakalbį bei LEDVANCE mobiliąją programėlę paprašyti pasišalinti iš jūsų kiemo ar sodo net būdami už tūkstančių kilometrų.

Naujas ir įdomus šviesos amžius!

Atėjo laikas įžengti į naują erą – erą, kai mes kontroliuojame, kokia šviesa tam tikru momentu mums tinka. Apšvietimas yra daug daugiau nei tik jo įjungimas arba išjungimas. SMART+ WiFi lemputė gali būti nustatyta taip, kad atitiktų žmogaus dienotvarkę: reguliuotų šviesą užmiegant ir pabundant, susikaupiant ir atsipalaiduojant bei atliekant kasdienius darbus.

Automatinės šviesos sekos leidžia naudoti laikmatį ir nustatyti tikslų laiką, kada lemputė turi užsidegti. Nesvarbu, kokią atmosferą norite sukurti ar išryškinti – galimybės yra neribotos, o tarp šiltos ir šaltos baltos šviesos yra 16 milijonų kerinčių atspalvių, kurie dabar gali apšviesti ir jūsų namų sodą bei kiemą.

Norėdami gauti daugiau informacijos apie LEDVANCE SMART+ sprendimus, apsilankykite interneto puslapyje www.ledvance.com/lt