Verslo atstovai turės unikalią galimybę susitikti su CDP ekspertais gyvai ir pasisemti patirties ieškant neatidėliotinų sprendimų, kaip sušvelninti klimato kaitą, pasinaudoti atsivėrusiomis galimybėmis ir sėkmingai konkuruoti aplinką tausojančioje pasaulinėje rinkoje.

Renginyje Accelerating Climate Targets: Is Every Job Becoming a Climate Job? bus aptariama, kaip verslo organizacijos gali konkrečiais veiksmais paspartinti kovos su klimato kaita tikslų įgyvendinimą, prisitaikyti prie Europoje laukiančių pokyčių tvarumo srityje ir tinkamai atskleisti su aplinkosauga susijusią informaciją.

Renginį organizuoja „Ignitis grupė“ ir partneriai: „CDP Europe“, Lietuvos pramonininkų konfederacija ir Lietuvos atsakingo verslo asociacija.

Daug dėmesio bus skiriama įmonių galimybėms sustiprinti savo konkurencingumą siekiant klimato tikslų ir įgyti pranašumą tvariame pasaulyje. „CDP Europe“ atstovai pasidalins informacija apie ES tvaraus finansavimo reguliavimo įgyvendinimą ir šios organizacijos vaidmenį padedant įmonėms pasirengti. Taip pat bus aptariamas vertės grandinių vaidmuo siekiant aplinkosaugos tikslų ir pereinant prie klimatui neutralios ekonomikos.

Organizatoriai kviečia visas Lietuvos įmones ir suinteresuotąsias šalis dalyvauti išsamiame pokalbyje apie klimato tikslus. Renginys yra nemokamas ir vyks „Business Garden Vilnius“ konferencijų centre, Laisvės pr. 10.

Daugiau informacijos, programa ir registracija į renginį pateikiama čia.