Šį patiekalą galite patiekti tiek kaip užkandį, tiek ir kaip garnyrą prie mėsos, sūdytos silkės ar kitų velykinių patiekalų.

Reikės:

  • 4 kiaušinių,
  • pakelio kepintos duonos su sėklomis riekelių,
  • 150 g fermentinio sūrio,
  • 1 skiltelės česnako,
  • 4 valg. š. „Kėdainių konservų fabriko“ lietuviško originalaus majonezo,
  • druskos, pipirų pagal skonį;
  • krapų, petražolių.

Gaminimas:

Smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite kietai išvirtus kiaušinius. Tuomet sutarkuokite sūrį ir jį sumaišykite su kiaušiniais ir susmulkintu česnaku.

Viską pagardinkite druska, pipirais ir sumaišykite su majonezu.

Galiausiai salotas tepkite ant duonos riekelių, ant viršaus pabarstydami smulkintus žalumynus. Skanaus!