Termosas - šalčiui

Termosai daugeliui asocijuojasi su karščio laikymu, bet jie taip pat puikiai laiko ir šaltį. Geras pavyzdys yra 1 litro STANLEY „Classic“ termosas, kuriame ledukai atšils tik po 5 dienų. Taigi, termosai gali išgelbėti net karščiausią vasaros dieną. Jie puikiai tiks ir įvairiems gaivinantiems kokteiliams, tik nereikėtų į juos pilti gazuotų gėrimų. Maisto termosas karštą vasaros dieną – puiki talpykla ledams. Nėra nieko geriau, nei paplūdimyje iš krepšio išsitraukti šaltų ledų ir vandens su ledukais.

Termosas – maisto paruoštukui

Maisto termosai gali būti skirti ne tik jau paruoštam maistui saugoti, iki tol, kol užsinorėsite valgyti antrą kart., bet juose puikiai galima gaminti ir įvairias košes. Grikiams reikėtų poros valandų, avižoms užteks 15 – 20 min. Tiesiog įdėkite kruopų, jei norisi – pagardų, užpilkite vandeniu, uždarykite ir maistas pasigamins pats. Nereikės nei virti, nei puodų svilinti, nei saugoti, kad neišbėgtų. Galima užsiimti mėgiama veikla, o košę užsipilti kaip kavą. Nors STANLEY termosų šilumos laikymo galimybės didesnės, nereikėtų maisto termose laikyti ilgiau nei 8 valandas, nes paskui prasideda rūgimo procesai, gali pradėti daugintis įvairios maisto bakterijos. Toks maisto gaminimo būdas – puiki galimybė didelėms šeimoms pasigaminti sveikus pusryčius, nes kol košė išbrinks, spėsite pasidaryti visus ryto darbus.

Termosas į darbą

Termosas taip pat yra nepakeičiamas daiktas ir geras sprendimas daug dirbantiems ir nuolat skubantiems, nes košės „paruoštuką“ galima įsidėti į darbą, o radus laisvą minutę, ją tiesiog užpilti verdančiu vandeniu. Daug kas pusryčiams taip pat plakasi įvairius kokteilius. Pasigaminkite daugiau, likutį susipilkite į termosą, įdėkite porą ledukų ir įsimeskite į rankinę ar kuprinę keliaujant į darbą. Darbe turėsite puikius priešpiečius ar pavakarius. Lygiai tą patį galima pasidaryti ir su ledų kokteiliais.

Termosas į kelionę

Termosai skysčiams, taip pat yra tinkami laikyti sriubai ar sultiniui. Termosą labai paprasta pasiimti į trumpą kelionę, o su 1 litro talpos termosu pilnu sriubos ar sultinio ir 4 nesaldžiom bandelėmis nebrangiai ir sočiai galima pamaitinti visą šeimyną.

„Stanley Classic“ termopuodelis – puikus sprendimas vairuojantiems, nes galima gerti viena ranka. Nieko nereikia atidarinėti ar atsukinėti naudojant dvi rankas. Rekomenduojama į termopuodelį pilti gėrimus, kurių temperatūra yra tinkama vartojimui, nes kitu atveju galite nudegti. 0,35 litro talpos termopuodelyje nuo 96° C iki 60° C skystis atvėsta per 4,5 val. Per tiek laiko, nuvažiuosite nuo Vilniaus iki Nidos su karštu gėrimu.

Kelionės, darbinė veikla ir laisvalaikis turi būti įdomus, o daugiau nuotykių patirti galima tuomet, kai mažiau reikia galvoti apie tokius paprastus dalykus kaip maisto ruošimas. Termosas kasdienybę gali palengvinti ir sutaupyti daug laiko, kurį galėsite skirti šeimai ar poilsiui.

Užsakymo nr.: PT_87387337