Naujos kartos lankstomo telefono dizainas

Atlenkę „Galaxy Z Flip3 5G“ galite turėti pilnavertį telefoną, tuo tarpu kai jo naudoti jums nereikia, jis užima dvigubai mažiau vietos nei beveik bet kuris įprastas išmanusis. Tiesa, su naujuoju „Galaxy Z Flip3 5G“ galėsite matyti ir visus savo pranešimus bei valdyti dalį telefono funkcijų net neišlenkę jo ekrano, kadangi jo išorinėje dalyje yra 1,9 colio viršelio ekranas, kurį galėsite visiškai suasmeninti.

„Galaxy Z Flip3 5G“ yra sukurtas tiems, kam telefono dizainas yra itin svarbus. Todėl galėsite pasirinkti net iš 4 ypatingų spalvų: kreminės, žvilgančios juodos, žalios ir levandų.

Galaxy Z Flip3

Aukščiausios klasės lankstomas ekranas be kompromisų

„Samsung Galaxy Z Flip3 5G“ turi net 6,7 colių „Infinity Flex“ ekraną su 120 Hz atnaujinimo dažniu, kuris užtikrina itin sklandų vaizdą. Be to, „Dynamic AMOLED 2X“ yra ryškiausias ir pats sklandžiausias kada nors „Galaxy Z“ išmaniųjų serijoje naudotas ekranas.

Galaxy Z Flip3

Fotografuokite kitaip

Dviguba 12MP raiškos „Galaxy Z Flip3 5G“ kamera leis jums fiksuoti itin aukštos kokybės įprastus bei ypač plataus kampo kadrus. Ir nors šis telefonas turi puikią 10MP raiškos priekinę kamerą, norėdami pasidaryti išskirtines asmenukes, galėsite pasinaudoti galine kamera ir įrenginio išorėje esančiu ekranėliu, kuriame matysite savo atvaizdą.

Galaxy Z Flip3

Be to, naudodami įrenginio „Flex“ režimą, galite fotografuoti nustatę ekrano išlenkimo kampą ir atsitraukę, kad asmenukes galėtumėte daryti laisvomis rankomis.

Galaxy Z Flip3

Darykite daugiau

„Galaxy Z Flip3 5G“ ekraną galite padalinti į dvi dalis ir atlikti kelias užduotis vienu metu: žiūrėkite „YouTube“ ir rašykite žinutes, rašykite el. laišką ir remkitės „Wikipedia“ ir t.t. Na, o 5G ryšio palaikymas užtikrins maksimalią interneto spartą visur ir visada.