Technologija, kuri prisitaiko, jaučia ir rūpinasi

Nors rinkoje yra daugybė elektrinių dantų šepetėlių, retas iš jų yra tiek išmanus, kiek „PHILIPS HX9992/11“. Jame naudojama „SenseIQ“ technologija su dirbtiniu intelektu jaučia spaudimą, judesius, nustato nuvalytą plotą net iki 100 kartų per sekundę.

Jei šepetėlį spaudžiate per stipriai ar darote sukamuosius judesiu, ši technologija su šepetėliuose integruotais spalvos indikatoriais, įspėja jus nespausti bei nedaryti mechaninių judesių ranka bei pritaiko intensyvumą. Būtent elektrinio dantų šepetėlio spaudimas yra dažniausia problema – daugelis yra pratę prie įprastų rankinių šepetėlių, tačiau išmaniųjų dantų šepetėlių taip spausti nereikia, kitu atveju gali būti pažeidžiami išoriniai dantų paviršiai.

Taip pat šis prietaisas naudoja efektyvaus ir švelnaus valymo technologiją „Sonic“, dėl kurios šepetėlis atlieka net iki 62 000 judesių per minutę. Dinaminis šepetėlio ir burnoje esančių skysčių poveikis padeda išvalyti net sunkiai pasiekiamas vietas, tad burnoje visada jausite išskirtinę gaivą ir švarą.

Pagalvota apie kiekvieną smulkmeną

„Philips“ neabejotinai išsiskiria dėmesiu smulkmenoms. „A3 Premium All-in-One“ šepetėlio galvutė su kampu pakreiptais šereliais padeda pašalinti iki 20 kartų daugiau apnašų net ir sunkiau pasiekiamose vietose. Tuo tarpu tobuloje harmonijoje su šepetėliu veikianti „Philips Sonicare“ programėlė su DI, suteiks rekomendacijas bei patarimus realiu laiku, nuolat sinchronizuos jūsų duomenis ir taip leis matyti daromą pažangą bei pasiekti geresnių rezultatų, dedant pastebimai mažiau pastangų.

Be abejo, „PHILIPS HX9992/11“ pasižymi ir puikiu dizainu, o atėjus laikui jį įkrauti, pakaks įrenginį tiesiog padėti ant krovimo pagrindo. Šis įrenginys neabejotinai tinka vertinantiems paprastą, modernų ir minimalistinį dizainą.

Šepetėlio komplektacijoje rasite ir kompaktišką kelioninį dėklą, pagamintą iš net ir veganams priimtinos odos. Jame yra integruota ir USB-C jungtis ir USB krovimo laidas, todėl galėsite krauti savo šepetėlį jo net neišimdami iš dėklo.

Užsakymo nr.: PT_88452283