„QNED MiniLED“ technologija, žymi naują erą televizorių rinkoje

„LG QNED MiniLED“ perkelia LED televizorius į visiškai naują lygį. Ryškesnis vaizdas, ypač sodri juoda ir tobulai tikslios spalvos – visa tai gali tapti jūsų kasdienybe. Mini LED ekrano technologija yra viena iš naujausių, iki šiol naudota tik žymiai didesniuose įrenginiuose. Ypač aukštas kontrasto lygis ir ryškumo lygio keitimas skirtingose zonose pribloškia kiekvieną.

Jeigu domitės televizoriais, tikriausiai esate girdėję ir apie kvantinių taškų ar „Nanocell“ technologijas. „LG 65QNED993“ naudoja jas abi, dėl to atkuriamos spalvos yra aukščiausio lygio ir būtent tokios, kokias numatė jūsų žiūrimo filmo ar serialo kūrėjai.

Stulbinantis dizainas, kuris tiesiog traukia akį

Kadangi „LG 65QNED993“ naudoja inovatyvią ekrano technologiją, tai leido šį televizorių padaryti ypač plonu ir su minimaliais rėmeliais. Tad nepaisant šio TV dydžio, jį galėsite nesunkiai pasikabinti net ir ant savo sienos. Tai nėra tiesiog elektronikos prietaisas, tai – meno kūrinys.

LG 75QNED963PA

Pažangios technologijos lydi kiekviename žingsnyje

Kaip ir pridera aukščiausios klasės televizoriui, „LG 65QNED993“ palaiko „Dolby Vision IQ“ ir „Dolby Atmos“ technologijas, leidžiančias pritaikyti ir vaizdą, ir garsą pagal tai, kas vyksta ekrane. Na, o „Filmmaker Mode“ leis matyti kiekvieną filmą ar serialą būtent taip, kaip tai numatė režisierius.

Žinoma, žaidimų mėgėjai galės mėgautis „AMD FreeSync“ technologija, ypač sparčiu vaizdo atnaujinimu ir vos 1ms reakcijos laiku. Tad nesvarbu, ar žaisite lenktyninius žaidimus, ar tai bus šaudyklė, vaizdas šio TV ekrane atrodys tarsi geriausiame monitoriuje. „LG“ kurdami šį televizorių pagalvojo apie viską ir apie visus, tad jei vertinate dizainą ir naujausias technologijas, tai – puikus pasirinkimas.

Užsakymo nr.: PT_88430573