Paprastas, tačiau išsiskiriantis ir apgalvotas dizainas

„Segway MAX G30 II“ buvo kuriamas taip, kad atrodytų minimalistiškai, bet tuo pačiu išsiskirtų iš minios įvairiausių paspirtukų: tai pasiekti padeda geltoni korpuso akcentai. LED informacinė panelė taip pat bus labai naudinga stebinti važiavimo informaciją realiu laiku.

Na, o važiuodami tamsiuoju paros metu galėsite įjungti ryškų priekinį žibintą: atnaujintas 2,5 W didelio ryškumo LED šviestuvas sukurtas taip, kad apšviestų kelią prieš jus ir padidintų jūsų matomumą aplinkiniams. Be to, „MAX G30E II“ yra aprūpinti priekiniais, šoniniais ir galiniais „E-MARK“ sertifikuotais atšvaitais, kad važiuojantys automobiliais, dviračiais, paspirtukais ar pėstieji matytų jus iš visų pusių.

Galiausiai, bekamerės pneumatinės 10 colių padangos ne tik padarys keliones maloniomis, bet ir nereikalaus daug priežiūros: padangoje įmontuotas papildomas želė sluoksnis, kuris sumažina pradūrimo tikimybę ir užtikrina stabilų važiavimą net ir važiuojant nelygiais keliais ar žvyrkeliu.

Ypač ilgi atstumai – ne problema

Viena iš pagrindinių daugelio el. paspirtukų problema yra trumpas nuvažiuojamas atstumas. Visgi su „Ninebot Segway MAX G30 II“ tai problemų nekels, kadangi šis paspirtukas turi ypač ilgą nuvažiuojamą atstumą užtikrinančią bateriją su išmanaus krovimo sprendimais, kas suteikia iki 65 km įveikiamą atstumą viena įkrova. Na, o kai įrenginio baterija išseks, galėsite pasinaudoti jo integruotu adapteriu ir įkrauti paspirtuką tiek įprastu, tiek greituoju būdu.

Be abejo, su šią transporto priemone galėsite važiuoti net iki 25 km/h. Greitis problemų tikrai nekels, kadangi „MAX G30 II“ pasižymi galinių ratų varomu varikliu, su 2 atskirais stabdžiais priekiniu elektroniniu regeneraciniu, bei galiniu kojiniu saugesniam važiavimui. Na, o IPX7 atsparumas vandeniui užtikrins, kad važiuoti galėtumėte esant bet kokiam orui.

Tad ieškantiems patikimos transporto priemonės tiek trumpiems, tiek ilgiems atstumams, „Ninebot by Segway Max G30 II“ yra nuostabus variantas.