Naujas, patogesnis dizainas

Nors tai nėra techninė savybė, atnaujintą dizainą tikrai verta paminėti. Naujoji „Series 7 S7200cc“ pasižymi visiškai nauju dizainu. Ji atrodo moderniau ir aptakiau, ir tai yra labai sveikintinas pokytis.

Na, o šio įrenginio skutimosi sistemą sudaro du skutamieji tinkleliai, kurie nuskuta plaukelius prie pat odos ir vidurinis kirpiklis, kuris sugriebia bei pakerpa ilgesnius ir prigludusius plaukelius.

Braun 70-S7200cc

„Braun“ atnaujino ir pačią skutimosi galvutę, kuri dabar juda ne tik aukštyn-žemyn, bet ir į šonus – kairėn-dešinėn, 360°. Trys skutimosi elementai taip pat juda nepriklausomai vienas nuo kito. Visa tai užtikrina maksimalų sąlytį su oda ir tobulą prisitaikymą prie veido kontūrų.

Technologijos, kurios gyvenimą supaprastina, o ne apsunkina

Technologijų mylėtojus nustebins, kad „Braun S7200cc“ barzdaskutėje įdiegta „AutoSense” technologija, kuri nustato ir prisitaiko prie jūsų barzdos tankio 13 kartų per sekundę, nukreipiant galią tiksliai ten, kur labiausiai reikia. Todėl skutimasis reikalauja mažiau judesių, kas apsaugo jūsų odą nuo dirginimo.

Braun 70-S7200cc

Na, o „EasyClick“ sistema – tai greitas ir paprastas būdas patobulinti jūsų barzdaskutę naujais priedais ir paversti ją viso kūno plaukelių priežiūros įrankiu! Būtent toks „Braun“ požiūris į barzdaskutes kiek džiugina – jos turi rūpintis jumis, o ne atvirkščiai.

Braun 70-S7200cc

Tai įrodo ir tas faktas, kad šis įrenginys yra įkraunamas per 1 val. ir užtikrina 50 min. skutimosi. Be to, šis įrenginys turi ir greito, 5 min. įkrovimo funkciją vienam skutimuisi. Galiausiai, ši barzdaskutė yra atspari vandeniui, todėl ją galima plauti po tekančiu vandeniu, kas užtikrina lengvą ir patogią priežiūrą. Speciali valymo ir įkorvimo sistema vienu mygtuko paspaudimu automatiškai valo, naikina 99,9 proc. bakterijų, įkrauna, sutepa ir džiovina barzdaskutę.

Tai yra puikus pasirinkimas, kas ieško paprasto, patikimo ir kokybiško pasirinkimo už gana nedidelę kainą!

Užsakymo nr.: PT_85439263