Pagalba nervų sistemai

Moksleiviams bei studentams prasideda įtempti mokslo metai, kurie reikalauja stipraus nervų sistemos paruošimo ir psichologinės bei fizinės energijos išlaikymo. Rudenį daugelį aplanko slogumas, tampame labiau niūrūs su svyruojančiomis nuotaikomis, pavargę ir mieguisti. Tai daro neigiamą įtaką ne tik mūsų bendrai savijautai, bet ir produktyvumui bei darbų ar mokslo rezultatams.

Norint užtikrinti tinkamą nervų sistemos veiklą, išvengiant nuotaikų kaitų ir išsiblaškymo, įtraukite į savo kasdienę rutiną nervų sistemai skirtus maisto papildus ir vartokite B grupės vitaminus. Visi B grupės vitaminai yra itin reikalingi nervų sistemai, medžiagų apykaitai bei energijos gamybai. Jo galima gauti valgant jautieną, jūros gėrybes, pieno produktus, riešutus ir sėklas, tačiau, tinkamiausią kiekį ir geriausią pasisavinimą gausite iš kokybiškų, švarios sudėties maisto papildų. „Viridian“ maisto papildų prekinis ženklas siūlo tik švarios sudėties maisto papildus. Pagamintuose produktuose nėra genetiškai modifikuotų ar spinduliuotės paveiktų ingredientų, o veikliosios bei maistinės medžiagos 100% aktyvios ir be priemaišų. Kompanija nenaudoja cukraus, dažomųjų ar dirbtinių skonį gerinančių medžiagų, todėl produktai yra švarūs ir visiškai gryni, o asortimentas yra itin platus, kuriame kiekvienas atras tai, ko labiausiai reikia.

Maisto papildas su magniu, vitaminu B6 ir šafranu „Magnesium, B6 & Saffron“. Tai išskirtinis kompleksas sudarytas iš magnio, vitamino B6 ir šafrano piestelių ekstrakto. Šis kompleksas efektyviai padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį, kartu padėdamas palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą. Padeda palaikyti normalią energijos apykaitą ir reguliuoti hormonų aktyvumą, normalią psichologinę, raumenų funkciją, normalią kaulų, dantų būklę.

Geresniam regėjimui

Rudens sezonu opia problema tampa nusilpusi rega, kuri atsiranda dėl per didelio skiriamo krūvio akims bei suintensyvėjusio darbo bei mokslų. Akys gali tapti jautrios šviesai, pradėti ašaroti, stipriai sausėti. Maisto papildas „Lutein Plus“ yra įvairiais ingredientais turtingas kompleksas akims. Jo sudėtyje yra liuteinas ir zeaksantinas, beta-karotenai iš jūros dumblių, mėlynių uogos ir mėlynių uogų ekstraktas, selenas, vitaminas E, chromas, cinkas, varis, L-glutationas ir daugelis kitų. Maisto papildas padeda išsaugoti normalų regėjimą bei kartu padeda palaikyti normalią nervų sistemos veiklą, apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos. Papildomai, stenkitės kuo daugiau laiko skirti akių poilsiui – atsitraukite bent 10 minučių nuo darbų ar mokslų ir pažiūrėkite į tolį, užsiimkite akių mankšta, sausėjančias akis reguliariai drėkinkite akių lašais bei įtraukite į maisto racioną produktų, kurie yra gausūs vitaminu A – morkos, saldžios bulvės, špinatai ir kt.

Imuninės sistemos stiprinimui

Kiekvienas žmogus susiduria su rudens sezonu padidėjusiu sergamumu. Atvėsus orams ir paplitus virusams, dažniau užklumpa ligos, kurios praneša apie nusilpusį imunitetą ir joms sumažėjusį atsparumą. Vitaminas D yra bene svarbiausias vitaminas tinkamai imuninės sistemos veiklai, tačiau daugeliui žmonių jo trūksta ištisus metus. Tai sunkiau įsisavinamas vitaminas, kadangi didžiausias jo kiekis yra gaunamas iš saulės šviesos, kuri, deja, yra žalinga odai bei visam organizmui. Tam, kad gautumėte tinkamą vitamino D kiekį, reikėtų prieš rudenį ir ištisus metus vartoti maisto papildus. Maisto papildas vitaminas D3 „Liquid Vitamin D3 2000IU“ yra skystos formos vitaminas D, kuris labai patogus dėl savo vartojimo paprastumo. Jį galima lašinti tiesiai į burną arba į vėsų maistą bei gėrimus, o skonis yra malonus, nes praturtintas apelsininių citrinmedžių žievelių aliejumi. Didelis privalumas, kad šio vieno buteliuko užtenka net 100 dienų.

Norintiems pasirūpinti visa savo organizmo veikla, užtikrinant tinkamai veikiančią imuninę sistemą, nervų sistemą, energijos apykaitą, odos būklę, rekomenduotina rinktis multivitaminų ir mineralų kompleksus. „High Five Multivitamin & Mineral Formula“ maisto papilduose yra subalansuotas B grupės vitaminų kompleksas, mažai rūgštus vitaminas C, veganiškas vitaminas D, natūralios kilmės karotinoidai ir mineralai su geriau pasisavinančia forma: selenas, geležis, chromas ir cinkas.

Gyvenimo būdas – lyg raktas į gerą savijautą

Ne tik maisto papildai yra svarbūs mūsų sveikatai. Pirmiausia, tvirtą pagrindą sukuria mūsų kasdienis gyvenimo būdas ir teisingų įpročių laikymasis. Net jeigu ir sąžiningai vartosite kas dieną maisto papildus, užtikrinsite, jog su maistu gaunate svarbiausių 13 vitaminų ir reikiamą kiekį mineralų, tačiau turėsite žalingų įpročių, kamuos stresas ar prastas miegas – savijauta anaiptol nebus gera.

Pasirūpinkite kokybišku kasdieniu, bent 7-8 valandas trunkančiu miegu, aktyviai judėkite ir vaikščiokite, gerkite pakankamai vandens, kontroliuokite streso lygį bei laikykitės sveikos ir subalansuotos mitybos, atsisakant ar bent sumažinant, žalingų įpročių (rūkymo, alkoholio, cukraus perteklinio suvartojimo). Jeigu atkreipsite dėmesį į savo kasdienę rutiną ir jos gerinimą, kartu įtraukiant kokybiškus, švarios sudėties maisto papildus, pasieksite geriausių rezultatų.

Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Atraskite aukštos rūšies maisto papildus ir kitas grožio priemones www.newcrush.com