Klinika „Naujas regėjimas“ jau daug metų yra viena iš lyderių tarp oftalmologines paslaugas teikiančių medicinos įstaigų Baltijos šalyse. Per šiuos metus mūsų klinikos specialistai sukaupė didžiulę akių ligų gydymo patirtį, kurią sėkmingai pritaiko savo darbo praktikoje.

Akių klinikos „Naujas regėjimas gydytojas-oftalmologas A. Radzko

„Naujo regėjimo“ chirurgai jau atliko šimtus tūkstančių lazerinės regėjimo korekcijos operacijų. Būtent todėl mes imamės gydyti net ir labai sudėtingus atvejus, kurių galbūt atsisako kitos klinikos. Pas mus į praktiką atvažiuoja specialistai iš įvairių Vakarų Europos valstybių, vyksta reguliarūs mokymai, mūsų chirurgai dalinasi savo patirtimi su kolegomis. Įgyti tokių žinių nori daug oftalmologų, o tai ir yra tikrasis mūsų patirties, atliekant lazerinę regėjimo korekciją, pripažinimas.

Akių klinikos „Naujas regėjimas“ gydytojas-oftalmologas P. Stirbys

Tačiau net ir pats geriausias gydytojas gali tapti bejėgiu, jeigu neturės darbui būtinų instrumentų bei įrangos. Pažangi, naujausiais mokslo pasiekimais pagrįsta medicinos įranga, valdoma patyrusio chirurgo rankų, gali padaryti bene stebuklą.

 Klinika „Naujas regėjimas“

Mūsų klinika nuolat atnaujina medicinos ir diagnostikos įrenginių programinę įrangą bei chirurginius lazerius, todėl galite būti tikri, jog pas mus Jums bus suteiktos paslaugos, pasitelkiant mokslo ir technologijų pažangą.

 Klinika „Naujas regėjimas“

Savo didelę patirtį, žinias ir technologijas mes sutelkiame vienam svarbiam tikslui – suteikti Jums galimybę vėl gerai matyti.

Šiemet klinikoje „Naujas regėjimas“ pradėjome naudoti naujas gydymo technologijas, kurios leidžia mūsų pacientams po lazerinės regos korekcijos pasiekti gerų regėjimo rezultatų.

Daugiau informacijos mūsų interneto svetainėje eyes.lt.

Užsakymo nr.: PT_87617005