„Vasarą kasdienė odos priežiūra turėtų būti kiek kitokia nei kitais metų laikais. Nors saulės spinduliai mus ir džiugina, suteikia patrauklų įdegį, reikia nepamiršti, kad jie žaloja mūsų odą. Dėl saulės spindulių ji sausėja, greičiau kemšasi poros, oda pradeda greičiau senti, ryškėja raukšlės, pigmentinės dėmės. Oda turi atmintį ir prisimena visus sunkesnius nudegimus – tokie pažeidimai didina odos vėžio riziką, todėl apsauga nuo saulės vasarą yra ypač svarbi,“ – sako gydytoja M. Baikštienė.

Apie pagrindines odos priežiūros taisykles vasarą, kodėl svarbu jų laikytis, kokie yra pagrindiniai požymiai, rodantys, kad oda yra pažeista ir kokios to pasekmės – pokalbyje su dermatologe Malvina Baikštiene.

„Mineral 89“ – tai drėkinamasis ir stiprinamasis stimuliatorius, kuris ne tik drėkina odą 24 valandas, bet ir stiprina jos natūralų apsauginį barjerą nuo neigiamo išorinių veiksnių poveikio, pavyzdžiui, oro temperatūros ir drėgmės svyravimo, taršos, miego trūkumo. „Mineral 89“ sudėtyje yra net 89 % „Vichy“ terminio vandens iš Prancūzijos ugnikalnių regiono su 15 vertingų mineralų ir natūralios kilmės hialurono rūgštimi, kuri pasižymi drėkinamosiomis savybėmis. Priemonės veiksmingumas patvirtintas klinikiniais tyrimais, atliktais bendradarbiaujant su dermatologais.

Užsakymo nr.: PT_87906721