Šį mėnesį lojaliems „Maxima“ klientams, turintiems „Ačiū“ korteles, pristatytas iki šiol rinkoje neturėto formato tęstinis projektas „Netaupai ir sutaupai“. Kiekvieną mėnesį parduotuvių lankytojai bus kviečiami pasinaudoti skirtingoms prekių kategorijoms sukurtais akcijų paketais. Kuo daugiau tos pačios kategorijos prekių pirkėjas įsidės į savo krepšelį, tuo didesnę nuolaidą jis gaus ir tokiu būdu – daugiau sutaupys. Pavyzdžiui, balandį „Maxima“ prekybos centruose lankytojai yra kviečiami įsigyti 3 produktus iš tirpiosios kavos ir kavos mišinių kategorijos su 30 proc. nuolaida arba 5 produktus – su 40 proc. nuolaida (daugiau informacijos apie taikomas nuolaidas galite rasti „Karštų kainų“ leidinyje, interneto svetainėje arba mobiliojoje „Maxima“ programėlėje).

„Savo pirkėjams sukūrėme pasiūlymus, kuriais pasinaudoję, jie galėtų gauti didžiausią naudą - sutaupyti. Tai ypač aktualu ne tik pošventiniu laikotarpiu, bet ir kasdien planuojant savo šeimos biudžetą. Kurdami kiekvieno mėnesio pasiūlymus planuojame lanksčiai atsižvelgti ne tik į sezoniškumą, bet ir į ryškėjančias pirkimo tendencijas, mūsų klientų pamėgtas prekes“, - teigia „Maxima“ rinkodaros departamento vadovė Renata Kežionienė.

Lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“ kviečia prisijungti prie lojalumo programos „Ačiū“

„Netaupai ir sutaupai" yra toli gražu ne vienintelis projektas ir iniciatyva, padedanti gyventojams sutaupyti, planuoti savo pirkinius. „Maximos“ pirkėjams, prisijungusiems prie vienos iš didžiausių lojalumo programos „Ačiū“, siūlomos papildomos akcijos, specialūs pasiūlymai bei galimybė kaupti „Maximos“ pinigus. Šiemet „Maxima“ atnaujina senąsias „Ačiū“ lojalumo korteles ir keičia jas bekontaktėmis, tad pirkėjai gali patogiau ir greičiau pasinaudoti jų teikiamais privalumais.

Nuo šiol supaprastintas ir prisijungimas prie lojalumo programos: kasoje tereikia padiktuoti savo vardą bei telefono numerį. Nariu tapsite per kelias akimirkas ir galėsite iš karto naudotis išskirtiniais pasiūlymais, kurie leis sutaupyti.

Kiekvienas „Ačiū“ programos narys savo gimtadienio proga sulaukia ir asmeninio dėmesio – gauna 10 proc. nuolaidą vienam apsipirkimui, 30 proc. nuolaidą tortams, pyragams, pyragaičiams, saldainiams, šokoladui, šakočiams, nealkoholiniam vynui, sidrui, alui ir kitų išskirtinių pasiūlymų.

Parsisiųskite mobiliąją „Maximos“ programėlę

Įsidiegę nemokamą „Maximos“ programėlę į savo išmanųjį telefoną, ją vos kelių paspaudimų pagalba galite susieti su turima plastikine „Ačiū“ kortele. Tai padarius, programėlėje matysite ne tik visus „Ačiū“ lojalumo programos pasiūlymus, bet ir išskirtines, kiekvienam programos nariui pritaikytas nuolaidas.

Pirkėjų patogumui, susiejus programėlę su mokėjimo kortele, už pirkinius galima atsiskaityti telefonu. Kasoje rekomenduojama nuskenuoti QR kodą, o ne naudoti įprastą kortelę, kadangi tuomet, perkant už daugiau kaip 30 eurų, artimiausias 72 valandas po apsipirkimo kaupiasi dvigubai daugiau „Maximos“ pinigų – 2 proc. nuo pirkinių sumos.

„Maximos“ klubų siūlomų akcijų terminai

Telefone patogu sekti ir „Maximos“ klubų pasiūlymus ar prie jų prisijungti vos keliais paspaudimais. Iki šiol lojalumo programoje dalyvavę pirkėjai turėtų atkreipti dėmesį, jog šiek tiek keitėsi klubuose siūlomų akcijų terminai:

  • „Mažylių“, „Augintinių“ bei „Studentų“ klubų pasiūlymai nuo šiol yra skirstomi į dvi grupes - trumpalaikiai, kurių pasiūlymai keičiasi kiekvieno mėnesio pirmą dieną, bei ilgalaikiai, galiojantys visus metusi.
  • „Žuvies mėgėjų“, „Sūrių“, „Sodo ir daržo“ bei „Ant grotelių“ klubų pasiūlymai yra trumpalaikiai, keičiasi kiekvieno mėnesio pirmą dieną.


Lojalumo programos nariai gali pasirinkti penkis jam aktualiausius klubus ir naudotis ilgalaikėmis nuolaidomis prekių grupėms, o prekybos tinklo „Maxima“ partneriai dar prideda savo pasiūlymų ir žaidimų.

Pasiūlymai pirkėjams, dar nespėjusiems prisijungti prie lojalumo programos

„Maximos“ parduotuvėse geros kainos pasiūlymus gali rasti ir tie pirkėjai, kurie dar nėra prisijungę prie „Ačiū“ lojalumo programos. Norintys sutaupyti kasdien gali įsigyti kampanijos „Kainų kaina“ siūlomų žemų kainų prekių. Taip pat naudotis „Mėnesio žvaigždė“ teikiamomis naudomis – įsigyti žymių prekinių ženklų produktų su patrauklia nuolaida. Kiekvieną antradienį yra skelbiamas savaitę galiojančių akcijų sąrašas, kurį patogu peržiūrėti popieriniame „Karštų kainų“ leidinyje, interneto svetainėje arba mobiliojoje „Maxima“ programėlėje. Be to, daugelyje parduotuvių „Maxima“ galima pasinaudoti vakarinėmis nuolaidomis dar tinkamiems vartoti produktams.

„Maximos“ parduotuvėse reguliariai rengiamos pirkėjų jau pamėgtos mugės ir tam tikrų produktų dienos. Šių metų sausio mėnesį pristatytos „Mažylių dienos“, kurios sulaukė didelio pirkėjų susidomėjimo. Įprastai pavasario ir rudens pradžioje rengiamos Švaros mugės, dukart per metus vyksta Grožio mugės.

Reguliariai pirkėjus džiugina ir daugiau teminių akcijų, kurių metu ypač patrauklūs pasiūlymai paruošti pagal prekių kategorijas: pavyzdžiui, Pasaulio skonių dienų metu galima pigiau pasilepinti Azijos, Amerikos ir kitų regionų delikatesais, o per Gyvūnų dienas įsigyti prekių augintiniams žemesnėmis kainomis.

Apie prekybos tinklą „Maxima“

Tradicinės lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ stiprybės – mažos kainos ir platus, ypač lietuviškų prekių, pasirinkimas. Tinklą valdanti bendrovė „Maxima LT“ yra didžiausia lietuviško kapitalo įmonė, viena didžiausių mokesčių mokėtojų bei didžiausia darbo vietų kūrėja šalyje. Šiuo metu Lietuvoje veikia daugiau nei pustrečio šimto „Maximos“ parduotuvių, kuriose dirba daugiau nei 12 tūkst. darbuotojų ir kasdien apsilanko daugiau nei 400 tūkst. klientų.

Daugiau informacijos:

El. paštas komunikacija@maxima.lt