Ką apie studijas kalba absolventai?

Studijos yra kur kas daugiau nei paskaitos, atsiskaitymai ir, galiausiai, įgytas diplomas. Baigusieji LSBU universitetą pabrėžia, kad studijos buvo išties kupinos praktinių užduočių – įvairūs tiriamieji projektai su įmonėmis, iškart įgyvendinami realybėje, leido pritaikyti išmoktas teorines žinias. Alumnų teigimu, studijos yra orientuotos į ateitį ir karjerą baigus universitetą – studijų programos, kad atlieptų šiuolaikinės rinkos poreikius, yra formuojamos kartu su verslų atstovais. LSBU padeda studentams susikurti originalių darbų portfolio, kas prisideda prie dar didesnės sėkmės karjeroje. Studijos plečia akiratį, tą patį aspektą parodo iš skirtingų perspektyvų, o dėstytojai yra visiški savo sričių profesionalai, įgiję praktinių žinių įvairiose pramonės šakose, paskaitų temomis ir medžiaga sudominantys studentus. Universitete per pastaruosius kelis metus atnaujinta daug įrangos laboratorijos ir kituose tyrimų centruose, todėl studentų mokymosi patirtis tapo dar geresnė.

London South Bank University nuotr.

Prie darbinės sėkmės prisidėjo LSBU universitetas

LSBU universitetas gali pasigirti itin sėkmingais absolventais, kuriems kokybiškos studijos leido realizuoti save ir pasiekti geriausių rezultatų. Sėkmingus verslus sukūrę, vadovaujančias pareigas užimantys, teisininkais, architektais ar įvairių pasaulinių iniciatyvų kūrėjais tapę universiteto absolventai teigia, kad būtent universitetas su kokybiška mokymo programa, profesionaliais dėstytojas ir kiekvieno studento skatinimu suteikė reikalingiausių žinių ir gebėjimų, kurie puikiai pasitarnauja karjeroje. Studijose vykdyti projektai su įmonių atstovais leidžia užmegzti pažintis, kurios gali būti labai vertingos po studijų.

Tarptautiniai absolventai tikina, kad nesvarbu, kokia studento kilmė ar įsitikinimai, universitetas suteikia paramą, kad kiekvienas jaunuolis pasiektų geriausių studijų rezultatų. Pasitikėjimas savimi ir savo žiniomis, ateities tikslų žinojimas – šiomis savybėmis gali pasigirti baigusieji šį universitetą. Būsimiesiems studentams alumnai linki nestokoti atkaklumo, nebijoti rizikuoti ir mėgautis mokymosi universitete procesu.

London South Bank University nuotr.

Įvairiapusė karjeros pagalba iš universiteto

LSBU universitetas užima puikią vietą tarp kitų aukštųjų mokyklų pagal absolventų įsidarbinimo rodiklius ir gaunamus atlyginimus Jungtinėje Karalystėje. Prie šios sėkmės prisideda ir universiteto teikiama profesionali Karjeros centro pagalba, kur studentai gali susitikti pokalbiui su karjeros konsultantu, gauti patarimų pildant gyvenimo aprašymą ar rašant motyvacinį laišką. Taip pat universitetas teikia jaunimo verslumą skatinančias paslaugas. Studentai, siekiantys įkurti verslą, tai gali padaryti universiteto Verslumo ir inovacijų centre. Taip pat studentai turi puikią galimybę susipažinti su įmonės kūrimo procesu, nes juos konsultuoja ir savo patirtimi dalijasi patyrę verslininkai. Universitetas siūlo rinktis stažuotes, kurių metu studentai gali išbandyti turimus gebėjimus realioje įmonėje. Teisės studentams suteikiama unikali galimybė tobulinti ir pritaikyti savo žinias vykdant teisines konsultacijas, kurias prižiūri praktikuojantys advokatai. Nors paslaugos yra nemokamos, tačiau tai suteikia neįkainojamą patirtį, nes konsultuojami realūs asmenys su realiomis problemomis.

Platesnę informaciją apie London South Bank universitetą rasite čia.