Nėra nieko geresnio už naujus pirkinius, o kai tiek daug didelių prekybos centrų - norisi rasti vieną parduotuvę, kuri patenkintų net išrankiausio lietuvio mados paletę. Pasiklydę senamiesčio gatvelėse, atrasite net keletą mažesnių mados ir stiliaus parduotuvių. Viena iš jų slepiasi Stulginskio gatvėje.

Užsukus į „Ken’s Boutique“, malonios ir jaunos konsultantės pasitikimas nuteikia geram apsipirkimui šioje mados parduotuvėje. Net praėjus pro šalį, atsiranda noras užsukti ir apsižiūrėti. Vitrinoje iškabinti drabužiai mirga įvairiomis ryškiomis spalvomis – kviečia stileivas griebti ir matuotis. Parduotuvės aplinka išties patraukia akį savo išvaizda dėl savo šviesių sienų ir jaukumo.

„Žinome, kaip yra nelengva atrasti parduotuvę, kurioje galima būtų aprengti visą šeimą, - prasitaria parduotuvės konsultantė, - ir tuo pačiu atrasti tai, kas atitiktų kiekvieno skonį. Būtent čia mes leidžiame klientui išreikšti save per madą ir stilių.“

Parduotuvės savininkas, Kenneth Kiledeh, teigia, jog drabužiai yra siunčiami iš užsienio ir atrenkami individualiai. Šios parduotuvės tikslas yra koncentracija į klientą ir jo poreikius. Norima pritraukti ne tik stilingumą ir išskirtinį patogumą mėgstantį pirkėją, bet ir tokį, kuris vertina kokybę. „Ken’s Boutique tikslas yra patenkintas klientas. – teigia butiko savininkas. – Ši parduotuvė buvo įkurta su tikslu, jog kiekvienas pirkėjas atrastų savo poreikius atitinkančią prekę.“

Ir iš tiesų, parduotuvėje vyrauja nemaža pasiūla: puošnios kokteilinės suknelės, ornamentais puošti džinsai, blizgučiais ir didelėmis sagomis padabintos palaidinės. Ant prekystalio maivosi balti aulinukai aukštu kulnu, margos skarelės bei švelnūs šalikai. Klasikos megėjams yra monochrominių derinių, paprastų klasikinių džinsų ir vientisos spalvos švarkų.

Pirkėjai, kurie ieško prabangesnio apdaro, galima pasiūlyti įmantresnio silueto palaidinių iki 70 eurų. O ant sekančios pakabos jau kaba juodas vilnonis megztinis su apykakle, kuris tekainuoja 30 eurų. Prekių kainos nesikandžioja, o tiems, kurie nesibaimina plačiai atverti savo pinigines – irgi rasite kuom save palepinti.

„Tvirtai tikiu, jog stiliaus esmė yra išreikšti save per savo aprangą. Mes skatiname savo draugus, šeimą ir darbuotojus labiau savimi pasitikėti ir darome tai kasdien. O mūsų šūkis – leisk savo unikalumui suspindėti per madą ir stilių.“ – nepamiršta paminėti parduotuvės savininkas.

Užsakymo nr.: PT_88968601