Taip atsiskleidžiančių deimantų grožį ateityje matysite vis dažniau, įsitikinusi gemologė Dana Ribas. „Jau daugiau nei du dešimtmečius dirbdama su deimantais, stebiu, kaip keičiasi juvelyrikos stilius, ekstravagantiškiausios aukštosios juvelyrikos tendencijos persikelia į gatvę. Kūrybingi žmonės klasikiniams papuošalams su deimantais – koljė, apyrankėmis, žiedams – atranda vis naujų nešiojimo būdų. Net ir dideli, prabangūs papuošalai su deimantais nebėra saugomi vien tik ypatingoms progoms, jie tampa kasdienio stiliaus akcentu“, – juvelyrikos tendencijomis dalinasi „Factory by Ribas“ įkūrėja Dana Ribas.

Anot deimantų ekspertės, įsivaizdavimas, kad juvelyrika su deimantais – tik saujelei turtingųjų prieinama išskirtinė prabanga, yra jau senai praeityje. „Nors auksas ir natūralūs brangakmeniai savo vertės niekada nepraras ir jų kainos kasmet tik auga, kiekvienas norintis gali atrasti savo papuošalą už būtent jam prieinamą biudžetą“, – sako Dana Ribas.

Naujoji deimantų namų „Factory by Ribas“ kolekcija skirta kiekvienam: prabangūs tennis koljė ar apyrankės puošia ne tik moteris, bet ir vyrus; subtilūs perlų vėriniai ryškinami juos sluoksniuojant su juvelyrika iš aukso; baltieji deimantai derinami su spalvotaisiais akmenimis – smaragdais, safyrais, dangiškais akvamarinais…

„Juvelyrika – neįtikėtinai universali stiliaus detalė, kuri tinka kiekvienam, nepaisant jokių amžiaus, figūros apribojimų ir ant kiekvieno ji atsiskleidžia vis kitaip. Juvelyrika ir stilius yra žaidimas ir stereotipo mes neketiname klausyti nė vieno. Šis amžiaus laikotarpis yra skirtas laisvei gyventi, daryti, eksperimentuoti, žaisti ir kurti kaip tik norisi!“, – drąsina „Factory by Ribas“ įkūrėja.

Pasimatuoti ir atrasti savitus juvelyrikos derinius arba susikurti išskirtinį savo svajonių papuošalo dizainą galite visuose „Factory by Ribas“ salonuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje bei Palangoje bei www.factorybyribas.lt.