Lumene, kaip iš Suomijos kilęs prekinis ženklas, puikiai žino, kaip reikia taisyklingai rūpintis odą ekstremaliausiomis oro sąlygomis. Jie žada, kad neseniai pasirodžiusi Arctic Hydra Care linija – tai tikra sausos ir dehidratuotos odos gelbėtoja, kurios poveikis buvo testuojamas Laplandijoje! Argi ne to mums visoms ir reikia šiuo metu?

Kas tai per odos priežiūros linija ir kuo ji yra išskirtinė? Lumene Arctic Hydra Care linijos priemonių sudėtyje yra raminamųjų Šiaurės mėlynių, avižų ir rapsų aliejų bei drėgmę odoje sulaikantis „Beta“ kompleksas. Yra sukuriama drėgmės apsaugą – „antroji oda“, kuri saugo nuo termino streso ir išsausėjimo sukeliamo raudonio. Priemonės suteikia odai atgaivą, sudrėkina ją ir atkuria reikiamą drėgmės lygį, kad ir kur jūs eitumėte ir bet kokiomis oro sąlygomis. Liniją sudaro dieninis kremas, serumas, paakių odos ir lūpų kremai. Kadangi aš ir mano oda puikiai jaučiame visus minusinės temperatūros „privalūmus“, tai Arctic Hydra Care liniją pradėjau testuoti su dideliu, nes mano žiemą išsausėti linkusiai odai aprašymas nuskabėjo daug žadančiai.

„Berner“ produkcija

Serumas LUMENE Arctic Hydra Care [Arktis] Moisture & Relief Rich Oleo-Serum

„Serumas Arctic Hydra Care [Arktis] Moisture & Relief Rich Oleo-Serum padeda atgaivinti ir suteikti gerą pojūtį dehidratuotai ir linkusiai labai smarkiai išsausėti odai. Taip pat suteikia terminio streso apsaugą nuo dehidratacijos, kurią sukelia temperatūros pokyčiai, ir mažina dėl odos išsausėjimo atsirandantį raudonį. Tinka sausai ir jautriai odai. Be kvapiųjų medžiagų.”

Pradėsiu nuo pirmo įspūdžio - įpakavimo. Pats buteliukas stiklinis, turi dozatorių, atrodo prabangiai, o pats dizainas paprastas ir minimalistinis - kvepia Skandinavija. Serumo konsistencija yra skysta, kaip ir yra įprasta veido serumui, todėl jį yra labai lengva pasiskirstyti po visą veidą ir visam veidui užtenka pusantro paspaudimo. Tekstūra nei kiek nelipni, todėl produktas yra tinkamas naudoti iš ryto, prieš makiažą. Už tai dedu didelį pliusą! Maloniai sudrėkina ir atgaivina veido odą. Rekomenduojama tepti 30 min prieš išeinant į lauką, tad aš taip ir darau.

„Berner“ produkcija

Dieninis kremas LUMENE Arctic Hydra Care [Arktis] Moisture & Relief Rich Day Cream

Pasak Lumene: „Dieninis kremas Arctic Hydra Care [Arktis] Moisture & Relief Rich Day Cream padeda atgaivinti ir suteikti gerą pojūtį dehidratuotai ir linkusiai labai smarkiai išsausėti odai. Taip pat suteikia terminio streso apsaugą nuo dehidratacijos, kurią sukelia temperatūros pokyčiai, ir mažina dėl odos išsausėjimo atsirandantį raudonį.”

Dieninio kremo įpakavimas taip pat labai gražus: stiklinis lakoniškas indelis su metaliniu dangteliu. Kvapas neįkyrus, o vos tik užsitepus priemonę ant odos, jis išgaruoja. Kremo konsistencija yra tiršta, kaip gero riebaus kremo, tačiau, kad ir kaip bebūtų keista, labai lengvai pasiskirsto. Ir, kas svarbiausia, įsigeria vos per kelias minutes ir nepalieka jokio nemalonaus lipnumo jausmo, kas įprastai nėra būdinga tokios tirštos riebios konsistencijos veido kremams. Galiu drąsiai teigti, kad šis veido kremas išties puikiai sudrėkina odą ir suteikia jai komforto jausmą visai dienai. Be to, vos tik įsigėrus kremui, makiažo pagrindas dengiasi tobulai ir niekas nenueina gumuliukais. O tai man yra labai svarbu! Taigi, naujas mėgstamiausias veido kremas žiemos periodui yra atrastas.

Paakių odos kremas LUMENE Arctic Hydra Care [Arktis] Moisture & Relief Rich Eye Cream

Pasak Lumene: “Paakių odos kremas Arctic Hydra Care [Arktis] Moisture & Relief Rich Eye Cream padeda sumažinti „žąsies kojeles“ ir dehidratacijos raukšles.”

Paakių kremas yra labai svarbi odos priežiūros rutinos dalis, apie kurią kartais mėgstame pamiršti. Labai apsidžiaugiau, kad Lumene į savo naują liniją Arctic Hydra Care įtraukė ir pastarąjį. Jo konsistencija yra gana lengva, taip pat lengvai pasiskirstanti ir įsigerianti, kaip ir jau minėtų serumo ir dieninio veido kremo. Atgaivina paakių odą, suteikia jai drėgmės, tačiau tai nėra vienas iš tų ypatingai giliai maitinančių paakių odos kremų. Bet dienai pats tas! Taip pat sakyčiau, kad nerekomenduočiau jo bandyti toms, kurių paakių zona yra itin jautri - gali sudirginti.

„Berner“ produkcija

Lūpų kremas LUMENE Arctic Hydra Care [Arktis] Moisture & Relief Rich Lip Cream

Pasak Lumene:“Lūpų kremas Arctic Hydra Care [Arktis] Moisture & Relief Rich Lip Cream dehidratuotoms ir suskirdusioms lūpoms iškart suteikia atgaivą.”

Nežinau, kaip jums, bet man tokio tipo priemonė buvo visiška naujiena. Paprastai lūpoms sudrėkinti ir apsaugoti nuo šalčio poveikio visi mes naudojame lūpų balzamus, o čia vis šis tas naujo ir per daug negirdėto - lūpų kremas. Iš tiesų tai ir yra lūpų kremas, o ne balzamas. Konsistencija vidutinio tirštumo, tačiau priemonė yra nepermatoma, o baltos spalvos, kaip ir minėto dieninio veido kremo. Užsitepus ją ant lūpų, jausmas yra toks, jog jos yra pateptos kremu. Įsigeria gana greitai, tačiau kol neįsigeria, jaučiasi ant lūpų. Tiesa, gerai sudrėkina jas ir yra pats tas pasitepti prieš bėgant į lauką ir nuolatos laikyti palto ir striukė kišenėje ir turėti po ranka.

Užsakymo nr.: PT_80196961