Šiandien sutuoktiniai sako, kad pavadinimas neša jiems asmeniškai svarbias ir visai Lietuvai aktualias vertybes: tęstinumą, tausojimą, šeimos puoselėjimą ir meilę Tėvynei.

„Mes pasipuošėme Lietuvai reikšmingu pavadinimu, žyminčiu svarbiausias šalies upes. Reikšmingu, nes jos ilgiausios ir didžiausios, apie jas sukurtas ne vienas eilėraštis, daina, apysaka ir istorija“, – prekinio ženklo prasmę apibūdina „Neris ir Nemunas“ kūrėjai.

Jie pristato asmeniniams poreikiams pritaikytus, aukščiausios kokybės laikrodžius ir yra pasirengę už juos atsakyti 10 metų – garantija suteikiama net laikrodžiui dužus dėl nelaimingo atsitiktinumo

Bene amžinas yra ir „Neris ir Nemunas“ pažadas Lietuvai – už kiekvieną parduotą laikrodį šalyje pasodinamas medis.


Ne tik laikrodis

„Neris ir Nemunas“ kūrėjai prisimena, kad pirmieji jų sau kurti laikrodžiai buvo minimalistiniai ir vienetiniai. Autentišką dizainą laikrodžiai išlaiko iki šiol: klasikinio, švaraus, mineralinio stiklo ciferblatas, ilgaamžiškumą ir aukščiausią kokybę užtikrinančios nerūdijančio plieno detalės, patvarus ir patogus dirželis yra pritaikytas kiekvienam riešui, kiekvienai akimirkai.

Kūrėjai atvirauja, kad proceso pradžioje trūko tik vieno – suasmeninimo. Taip gimė idėja siūlyti individualaus graviravimo paslaugą ant laikrodžio apyrankės ar nugarėlės. Tai atspindi pagrindinį prekinio ženklo siekį – individualiais bei ribotais kūriniais perteikti ypatingą pojūtį bei subtilią, paslaptingą esmę.

„Šiandien matome, kokia puiki ir pasiteisinusi ši idėja buvo – gauname užklausas išgraviruoti vaikų vardus, vestuvių, kitas svarbias ir reikšmingas datas, žodžius, frazes ir pažinties vietos koordinates“, – sako pora.


Suteikia vieną geriausių garantijų Lietuvoje

Gaminių autentiškumas išlaikomas iki smulkiausių detalių. Kiekvienas „Neris ir Nemunas“ laikrodis atkeliauja unikalioje dėžutėje su šluoste bei metaline, aukso spalvos garantinio aptarnavimo kortele, kurioje individualiai išgraviruotas laikrodžio savininko vardas, pavardė bei kūrinio unikalumą įrodantis serijos numeris.

„Laikrodžius gamina šiam procesui aistringi ir neabejingi žmonės. Kiekvienas kūrinys atitinka mūsų griežtus standartus ir aptarnaujamas čia, Lietuvoje“, – dar daugiau prekinio ženklo išskirtinumų vardija „Neris ir Nemunas“ kūrėjai.

Jie didžiuojasi galėdami pasiūlyti net 10 metų garantiją visiems „Neris ir Nemunas“ laikrodžiams: sustojęs ar kitaip sugedęs gaminys keičiamas nauju. Garantija suteikiama net laikrodžiui sugedus dėl savininko kaltės, pavyzdžiui, sudužus.

„Esame užtikrinti savo parduodamos prekės kokybe ir pasirengę suteikti šiam laikrodžiui vieną geriausių garantijų Lietuvoje“, – pabrėžia „Neris ir Nemunas“ kūrėjai.


Indėlis į Lietuvos miškus

Nešdami natūraliai iš asmeninio gyvenimo atsiradusį „Neris ir Nemunas“ pavadinimą, kūrėjai nori atsidėkoti Lietuvai už teikiamą grožį, ramybę, namų jausmą ir įkvėpimą, todėl už kiekvieną parduotą laikrodį Lietuvoje pasodina medį, kuris niekuomet nebus kertamas komerciniais tikslais.

„Šį projektą vykdome kartu su paramos fondu „Neliečiamas miškas“ ir prisidedame prie jų mąstymo – vienintelis tikrasis palikimas, kurį išsaugosime ateities kartoms, yra Lietuvos gamta ir miškai“, – pasakoja kūrėjai.

Jie tiki, kad šiam siekiui pritaria ir visi, kurių riešus puošia „Neris ir Nemunas“ laikrodžiai.