Drabužius paima ir pristato tiesiai į namus

Viena iš išskirtinių šios programėlės savybių – lankstumas.

„Vartotojai gali be vargo pasirinkti bet kurį priėmimo skyrių, kuriame nori palikti ir atsiimti jau išvalytus drabužius. Tiems, kurių dienotvarkė yra itin įtempta, keliais telefono paspaudimais galima užsisakyti ir valymo paslaugas su priėmimu ir pristatymu iki pat namų slenksčio. Toks patogumas užtikrina, kad drabužių valymas sklandžiai derėtų su visais jūsų šventiniais planais“, – pasakoja „PAULINI – drabužių valyklos“ įkūrėjas Arūnas Liutkevičius.

Užsakymo būsenos stebėjimas realiu laiku

„Programėlės naudojai gali stebėti savo drabužių valymo būsena kiekviename valymo proceso etape. Tad visai nereikia spėlioti: kada gi bus išvalyti mano drabužiai?“, – teigia A. Liutkevičius. Ši funkcija leidžia matyti, ar drabužiai yra priimti valymui, yra valomi, ar – paruošti atsiėmimui. Tai ne tik suteikia ramybę, bet ir leidžia lengvai planuoti savo laiką, ypatingai šiuo dažnai įtemptu kalėdiniu laikotarpiu.

Lengvas finansų valdymas

Dar vienas „PAULINI“ programėlės privalumas – galimybė sekti savo išlaidas, skirtas darbužių ar kitos tekstilės gaminių valymui. „Programėlėje rasite visų savo užsakymų istoriją nuo programėlės įdiegimo datos, todėl galėsite be vargo peržiūrėti ir valdyti savo finansus. Ši funkcija aiškiai parodys kiek šventiniu ar kitu laikotarpiu išleidote drabužių valymui bei padės įsivertinti ir planuoti savo biudžetą“, – pažymi A. Liutkevičius.

Rasti artimiausią priėmimo skyrių dar nebuvo taip paprasta

Besilankantiems naujame mieste ar šventiniame chaose bandantiems atrasti artimiausią PAULINI priėmimo skyrių, padės lokacijos funkcija programėlėje. Naudotojai gali labai paprastai rasti artimiausią PAULINI valyklą metrų tikslumu, todėl net ir didžiausio užimtumo metu drabužių pridavimas ar atsiėmimas taps lengvas.

Atsisiųskite programėlę ir sutaupykite 5 eurus!

Kad šventinį sezoną pradėtume lengvai ir džiugiai, PAULINI siūlo išskirtinę akciją pirmiesiems 200 programėlę parsisiuntusių vartotojų – 5 eurų nuolaidą pirmajam užsakymui, panaudojus kodą KALEDOS5 . Šis ribotos trukmės pasiūlymas – puiki galimybė išbandyti drabužių valymo džiaugsmą paprasčiausiai iš savo telefono.

Šiuo metu „PAULINI – drabužių valykla“ teikia drabužių sauso valymo, šlapio valymo, skalbimo ir lyginimo paslaugas, konsultuoja dėl gaminių priežiūros. Tai pat siūlo ekologišką cheminio valymo metodą, kai yra valoma pasitelkus angliavandenilius.