1. Pakabukas su deimantais


„Tai – klasikinis papuošalas, kuris toks subtilus, kad jį turinčios moterys įprastai šio pakabuko beveik niekada ir nebenusiima. Nedidelis deimantas, nusėdęs ties kaklo duobute, atrodo tiesiog nuostabiai ir puošia bet kurio amžiaus moterį. Jis ypatingai gražiai atsiskleidžia dėvint palaidines V formos iškirpte“, – pataria Dana Ribas.

2. Raudonos juostelės apyrankė

Raudona apyrankė – absoliučiai populiariausia mūsų salonų dovana ir prasminga puošmena ne tik mamai, bet ir visai šeimai. Iš Izraelio atvežtos raudono siūlo juostelės su nedideliu deimantu yra sėkmės talismanas ir simbolizuoja apsaugą nuo blogos akies. Kadangi jas pamėgo ne tik moterys, bet ir vyrai, vienodomis apyrankėmis gali pasipuošti visa šeima. Praėjus kuriam laikui nuo įsigijimo, klientai sugrįžta savo apyrankes atsinaujinti – kiekvieną sezoną pristatome vis kitas keičiamo siūlo spalvas, ant jos galima suverti ne tik apvalų deimantą, bet ir kitus pakabučius – dobiliuką, žvaigždutę, širdelę, tad kiekvienam žmogui ši apyrankė turi savo istoriją“, – pasakoja Izraelio deimantų biržos narė Dana Ribas.

3. Pakabukas su vardo raide


„Nuolatos atnaujiname ir pildome savo papuošalų su raidelėmis kolekciją, nes ją klientės tiesiog dievina ir nuolat išperka. Dėl šios priežasties į geidžiamiausių dovanų sąrašą įtraukiau ir papuošalą su raidele – padovanokite mamai savo arba jos vardo raidę, o gal net raidę „M“, simbolizuojančią žodį mama?“, – sako Dana Ribas.

4. Klasikinių auskarų pora


„Factory by Ribas“ įkūrėjos nuomone, auskarus su malonumu nešioja beveik visos moterys, tad galima nesunkiai mamai išrinkti tai, ko ji dar neturi. „Pradėti rekomenduočiau nuo studs tipo auskarų su apvaliais deimantais – tai absoliuti klasika ir labai elegantiškas pasirinkimas. Jei tokius mama jau turi, padovanokite auskarų švarkelius – aukso ir deimantų apvadėlius, kuriais mama per sekundę atnaujins savo mylimiausią auskarų porą“.

5. Pakabukas su deimantų kryželiu


„Prasmingas papuošalas, kurį jūsų mama neabejotinai vertins visą gyvenimą, o gal net perleis ateities kartoms. Jis simbolizuoja tikėjimą, tradicines šeimos vertybes – neabejotinai geras pasirinkimas tokiai progai“, – pataria Dana Ribas.

6. Individualiai sukurtas papuošalas


„Aš tiesiog dievinu atvejus, kai klientai prašo sukurti jiems individualius papuošalus, kurie žymės jų gyvenimui reikšmingus įvykius. Juk deimantai skirti amžinybei! Esame kūrę ir vėrinius su skirtingais brangakmeniais, ir apyrankes, kur kiekviena vardo raidelė simbolizavo vis kitą šeimos narį. Šie individualūs užsakymai nebūtinai turi būti sudėtingi ar labai prabangūs – kaip jau minėjau, galima individualizuoti ir bet kurį pakabutį ar raudono siūlo juosteles, papuošaluose užkoduojant tik jūsų šeimos istorijai reikšmingus simbolius. Didžiulis malonumas prisidėti prie tokių papuošalų kūrybos“, – netikėtą dovanos idėją pasiūlė deimantų ekspertė.