„Gimtadienis pabėgo itin smagiai ir triukšmingai bei su tokia stipria energija, kad tikrai įkvepia kilti aukštyn“, – sako „Vilnius Outlet“ rinkodaros projektų vadovė Rasa Žukaitė.

Pirmieji į gimtadienio savaitės sūkurį įsiliejo mažieji centro lankytojai. Atvykę į „Vilnius Outlet“ jie išties galėjo pasijusti tarsi pakliuvę į pasakų šalį. Čia žavėjo edukacinis ir pramoginis azoto šou, vyko specialus teatrinis pasirodymas, vaikams pritaikytus triukus demonstravo magas.

Tačiau svarbiausias pasirodymas visų dar tik laukė. Penkiadienio vakarą didžiulės ir išmaniai suprojektuotos „Vilnius Outlet“ erdvės prisipildė rekordiniu skaičiumi svečių – visi jie atvyko atšvęsti gimtadienio drauge su populiariuoju Donatu Montvydu, jo muzikantų grupe bei šokėjų komanda.

Žmonės su šeimomis rinkosi ne tik iš aplinkinių rajonų. Nemaža dalis į „Vilnius Outlet“ atvyko iš kitų miesto rajonų, mat modernus prekybos ir pramogų kompleksas įsikūręs labai patogioje ir lengvai pasiekiamoje vietoje – vos 15 minučių kelio nuo miesto centro, šalia Vakarinio aplinkkelio.

Gausiai susirinkusi publika atlikėją pasitiko audringomis ovacijomis, kurios galingai nuaidėjo po plačiais „Vilnius Outlet“ skliautais. Donatas Montvydas išsyk įvertino puikią erdvės akustiką. „Čia muzika skamba lyg bažnyčioje“, – pajuokavo jis ir kelias dainas specialiai atliko tik akustiškai. Gerbėjų choras jam unisonu pritarė.

Išgirdę apie vykstantį koncertą, žmonės į jo vietą suplūdo iš visų trijų prekybos centro aukštų. „Po Donato Montvydo šou žmonės buvo ypatingai gerai nusiteikę ir laimingi. Po koncerto visi neišsiskirstė, o plūdo į parduotuves bei kavines su plačiomis šypsenomis“, – pasakojo rinkodaros vadovas Edgaras Valickas.

Parduotuvėse gimtadienio staigmenos tęsėsi. Čia vyko išskirtinio dydžio šventiniai išpardavimai, kai nuolaidos buvo taikomos ir taip jau nuo specialių kainų. Anot E. Valicko, prekybos centro nuomininkai su džiaugsmu įsijungė į gimtadienio siautulį ir pirmuosius metus „Vilnius Outlet“ pažymėjo surengdami ne tik įspūdingą nuolaidų paradą, bet ir įsteigę klientams specialių dovanėlių. „Nuolaidos buvo gigantiškos, šis savaitgalis buvo labai išmintingas būdas apsipirkti ilgesniam laikui. Vien tik outlet aukštas prie esamų 30-60proc. nuolaidų dosniai pridėjo dar papildomas“, – sakė jis.

„Vilnius Outlet“ irgi įsteigė įspūdingų dovanų savo ištikimiesiems lanklytojams. Visi galėjo dalyvauti foto konkurse, kuriame buvo net 5 pagrindiniai prizai – skrydžiai gimtadienio simboliu tapusiu oro balionu.

Šventė „Vilnius Outlet“ vis nesibaigė, šalia nuolaidų ir dovanų tėveliams, toliau vyko visa virtinė pramogų mažiesiems.

Gimtadienio savaitgalis jiems buvo tiesiog nuostabus: vaikai džiaugėsi cukraus vata, spragėsiais, susitikimais ir nuotraukomis su mylimais personažais, balionais, išpieštais veidukais, dūkimais nemokamose pramogų zonose, šokinėjimu batute, lenktynėmis specialioje „Hot Wheels“ žaidimų aikštelėje.

Pakylėtos emocijos tiesiog veržėsi pro kraštus ir visas prekybos centras atrodė tarsi milžiniška švenčianti laimingų žmonių šeima. Rinkodaros projektų vadovė Rasa Žukaitė juokavo, kad su komanda nusprendė patentuoti šią gimtadienio atmosferą. O surimtėjusi pridūrė, kad tokią nuotaiką stengsis išlaikyti ir perteikti į kitus prekybos centro renginius, kurių antraisiais gyvenimo metais bus organizuojama ne mažiau nei pirmaisiais.

Artimiausi nauji renginiai „Vilnius Outlet“ jau visai netrukus: spalio 29-30 dienomis čia bus galima pašokti iki pat dangaus – vyks tradicinis batutų festivalis. O spalio 31-ąją į prekybos centrą atkeliauja šiurpusis Helovynas. Trečiame aukšte bus galima pasidabinti gąsdinančia tatuiruote, šiurpinančiu veiduko piešiniu, paragauti grėsmingų saldainiukų ir išvysti specialių teatrinį pasirodymą.