Įspūdžio dovanų parduotuvės „Gera dovana“ ir „Vichy“ – vieno didžiausių vandens parkų Lietuvoje – draugystė tęsiasi jau 14 metų. Šis paslaugų teikėjas jau seniai yra tapęs „Geros dovanos“ TOP partneriu. Tačiau „Vichy“ vandens parkas ypatingas ne tik „Gerai dovanai“ – jį galima pavadinti net tam tikru sostinės lankytinu objektu. Atvykusieji į Vilnių, ypač pirmą kartą, nori išvysti ir įsijausti į „Vichy“ siūlomą Polinezijos salų atmosferą, kuri išskiria šį vandens parką iš visų kitų. Tad nenuostabu, kad „Vichy“ vandens parko pasiūlymai „Geroje dovanoje“ – vieni perkamiausių.

„Su „Vichy“ vandens parku bendradarbiaujame jau tikrai ilgai – visada labai džiaugiamės savo klientams galėdami pasiūlyti šio partnerio paslaugas ir išsirinkti iš jų jiems pačias patraukliausias. Apsilankymas tokiame vandens parke kaip „Vichy“ – išties šauni dovana, kuri tikrai nenuguls stalčiuje. Juk tereikia atvykti – geriausiomis pramogomis jau pasirūpinta“, – sako įspūdžio dovanų lyderės Lietuvoje „Gera dovana“ generalinis direktorius Ernestas Vasiliauskas.

„Vichy“ vandens parko tema – svetinga ir egzotiška paskutiniu rojumi žemėje vadinamų Polinezijos salų aplinka ir nuotaika. Čia įrengti 9 moderniausi atrakcionai Baltijos šalyse, tarp jų – „Maorių klyksmas“, veikiantis švytuoklės principu ir leidžiantis patirti nesvarumo būseną. Tai tikrai įspūdingas atrakcionas – didžiausias tarp uždarųjų vandens parkų pasaulyje. „Morėjos vulkanas“ privers pasiekti net 60 km/val. greitį, gerokai nustebins ir 152 metrų ilgio „Fidžio viesulas“. Pramogautojai gali pasiplaukioti ir dirbtinių bangų baseine „Delfinų jūra“ ar lėtai praplaukti per visą parką tekančia vingiuota „Kanojų upe“. Mažieji leisti laiką gali specialiai jiems įkurtoje „Žaidimų saloje“ su 8 skirtingo aukščio platformomis, sujungtomis tuneliais ir čiuožyklomis.

„Mūsų vandens parko misija – suteikti bet kurio amžiaus žmogui galimybę puikiai praleisti laiką ir išbandyti įvairiausias pramogas. Stengiamės patenkinti kiekvieno poreikius: čia adrenalino entuziastai gali mesti sau iššūkį įspūdinguose atrakcionuose, ramesnio poilsio mėgėjai – „pasipirtinti“, pagulėti sūkurinėje vonioje, ramiai paplaukioti vandenyje, pasimėgauti gėrimais, o mažieji parko lankytojai visada labai džiaugiasi galėdami papramogauti būtent jiems sukurtoje vaikų žaidimų aikštelėje“, – pasakoja „Vichy“ vandens parko generalinis direktorius Marius Šiškauskas.

Trečiasis „Vichy“ vandens parko aukštas – tikra malonumų oazė suaugusiems. Čia įrengti „Lavos“ ir „Bora Bora“ pirčių kompleksai, kuriuose iš viso galima išbandyti net 10 skirtingų pirčių ir patirti visą polinezietiško klimato įvairovę, pavyzdžiui, „Sausra Havajuose“ primins tikrą dykumos karštį, o „Taičio rūkas“ apgaubs debesų jūra. Po pirčių – ir galimybė kaip reikiant atsigaivinti „Aoraki sniego“ kambaryje arba atsipalaiduoti „Atogrąžų liūčių“ dušuose su spalvų ir kvapų efektais. Pirčių komplekse įrengtas ir vandens baras „MIX“, siūlantis dar vieną porciją egzotikos – įvairiausių skonių kokteilius. Čia pat įrengta ir daugiau barų, o ne tik ištroškusieji, bet ir išalkusieji visada laukiami užkandinėje „Bistro“.

Smagiausia tai, kad vandens parko pramogų negali sutrukdyti niekas, – čia galima pramogauti ir šaltą žiemą, ir atsigaivinti kaitrią vasarą, tad norint pasinaudoti tokia dovana netenka laukti kito sezono ar gero oro. Vietos taip pat visiems visada pakanka – „Vichy“ vandens parke vienu metu gali pramogauti net 1 500 lankytojų. Parko teritorijoje nuolat budi ir saugumą bei tvarką užtikrina specialiai parengti darbuotojai: gelbėtojai, prižiūrėtojai ir kt., kad pramogų niekas nesutrukdytų.

„Geros dovanos“ asortimente kiekvienas tikrai išsirinks sau tinkamiausią „Vichy“ vandens parko pasiūlymą vos nuo 18 Eur: galima įsigyti riboto arba neriboto laiko pramogas vandenyje ar vandenyje ir pirtyse vienam, galima iškart pirkti bilietą porai ir taip sutaupyti, taip pat parduodami vaiko, jaunuolio iki 18 m. ir šeimos bilietai.

Na o nuo lapkričio 28 d. iki pat metų galo „Geros dovanos“ el. parduotuvėje bus galima įsigyti ir „Vichy“ vandens parko metinius abonementus, leisiančius nuolat mėgautis vandens ir pirčių malonumais! Su sidabriniu „Vichy“ vandens parko abonementu kasdien vieną kartą per dieną bus galima praleisti 4 val. pramogų zonoje. Abonementas galios vienam bet kokio amžiaus asmeniui. Auksinis „Vichy“ vandens parko abonementas – tai neribotos vandens ir pirčių pramogos kiekvieną dieną. Abonementas galios vienam asmeniui nuo 18 m. Sidabrinio abonemento kaina – 329 Eur, auksinio – 389 Eur. Tai tikrai įspūdinga dovana, žadanti nesibaigiančius polinezietiškus malonumus visus metus.

El. parduotuvėje „Gera dovana“ galima rinktis iš daugiau nei 3 000 pasiūlymų – čia rasti dovaną lengva bet kuriam žmogui, net ir pačiam išrankiausiam. „Geros dovanos“ asortimente gausu ir aktyvaus poilsio dovanų, ir galimybių pailsėti, atsipalaiduoti, pasisveikatinti, pasigražinti, ir pasiūlymų tiems, kurie mėgsta pažinti, išmokti ką nors naujo, kurti ar skanauti, o kone visi jie gali virsti ir prasmingomis verslo dovanomis.

Įspūdžio dovanų kiekvienas gali įsigyti el. parduotuvėje www.geradovana.lt, 27-iose firminėse „Geros dovanos“ parduotuvėse Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Marijampolėje, Alytuje, Mažeikiuose bei 180-yje stendų visoje Lietuvoje, o „Geros dovanos“ atstovaujamas prekių ženklas „LoyalHub“ jau 15 metų rūpinasi prekybos centrų dovanų kortelių, čekių ir lojalumo programų sprendimais. „Gera dovana“ – dovanoti gera!