„Šventes norisi sutikti su mažesnėmis išlaidomis ir mažiau streso. Su nauju mūsų žaidimu „Iki“ programėlėje vienu šūviu galima nušauti du zuikius: atsipalaiduoti kelias minutes pažaidžiant įtraukiantį burbuliukų žaidimą, o kartu už tai pasiimti ir puikių nuolaidų pirkiniams „Iki“. Negana to, dar ir gauti progą dalyvauti loterijoje, kurioje vienam laimingajam padovanosime „iPhone 15 Pro“ telefoną. Esame davę pažadą siekti kurti lengvesnę kasdieną savo pirkėjams, o tą darome ir imdamiesi štai tokių azartiškų ir smagių naujovių“, – sako Vaida Budrienė, „Iki“ komunikacijos vadovė.

Žaisdami laimi 50 proc. nuolaidų kuponus

Pasak „Iki“ atstovės, vos prieš porą savaičių prasidėjęs žaidimas bemat sulaukė didelio lojalumo programos dalyvių įsitraukimo – jis jau sužaistas dešimtis tūkstančių kartų. Tai rodo, kad pirkėjams patiko smagi pramoga, už kurią galima gauti ir naudingų nuolaidų „Iki“ parduotuvėse.

V. Budrienė pastebi, kad nemaža dalis pirkėjų kartą išbandę ir vėl grįžta žaisti į „Iki“ programėlę, mat galima gauti ne vieną kuponą nuolaidoms.

Žaisti labai paprasta, o surinkus pakankamai taškų, gaunama net 50 proc. nuolaida atrinktoms prekėms. Jos parinktos tokios, kurios švenčių laikotarpiu išties pravers – perpus pigiau su kuponu galima įsigyti gazuoto gėrimo, šokolado, kalėdinių meduolių, imbierinio nealkoholinio gėrimo.

„Labai vertiname lojalius savo pirkėjus, todėl nuolat ieškome būdų padėti jiems taupyti, ir tą daryti kuo paprasčiau. Su „Iki“ lojalumo kortele pirkėjai realiai sutaupo kiekvieną savaitę – sulaukia solidžių nuolaidų daugiau nei 3000 prekių. Be to, vien apsipirkdami kaupia taškus, kuriuos galima mainyti į nuolaidas „Iki“ parduotuvėse ar vertingus partnerių prizus. Ir tai dar ne viskas – savo gimtadienio proga dalijame maisto „neišsenkančius“ šaldytuvus. „Magiški“ šaldytuvai ir 3000 eurų vertės čekiai apsipirkti „Iki“ parduotuvėse jau iškeliavo pas pirmuosius 10 laimingųjų“, – pasakoja V. Budrienė.

Pavasarį atnaujinus „Iki“ lojalumo programą į iki tol dar neregėtą Lietuvoje, jos naudomis parduotuvių lankytojai jau pasinaudojo arti milijono kartų, jiems išdalyta prizų už pusę milijono eurų.

Jungia burbuliukus ir gauna nuolaidas

Naujausias būdas sutaupyti pramogaujant – kalėdinis žaidimas „Iki“ programėlėje. Jį galima žaisti bet kuriuo metu ir kiek norite kartų – iki pat Naujųjų metų vidurnakčio. Pagrindinio prizo loterijos traukimas numatomas sausio 15 dieną.

Tikslas – surinkti kuo daugiau taškų. Kiekvieną kartą sujungus 3 ar daugiau vienodos spalvos burbulų, jie panaikinami – ir už tai gaunate taškus.

Gaukite nuolaidas „Iki“ parduotuvėse. Pasiekę 50,000, 100,000, 200,000 taškų arba išvalę visus burbulus – gausite puikias nuolaidas „Iki“ parduotuvėse.

Laimėkite „iPhone 15 Pro“ telefoną. Pasiekus 300,000 taškų, turėsite unikalią galimybę dalyvauti loterijoje dėl pagrindinio prizo – „iPhone 15 Pro“ telefono.

Daugiau apie žaidimą ir jo taisykles rasite čia: iki.lt/kaledinis-zaidimas/

V. Budrienė primena, kad geriausiais „Iki“ pasiūlymais pasinaudoti visai paprasta – akcijos, nuolaidos ir ypatingi pasiūlymai skelbiami leidiniuose „Iki“ parduotuvėse, interneto puslapyje www.iki.lt ir mobiliojoje programėlėje. Joje kiekvienas pirkėjas ras ir asmeninių pasiūlymų bei dalyvaudami lojalumo programoje rinks taškus, kuriuos galės išmainyti į vertingus prizus ar nuolaidas.