Atostogos Lietuvos pajūryje – poilsio, gero oro ir pramogų metas, tačiau joms pasibaigus, nejučia galvoje pradeda sukti viena mintis: „Ir vėl ta varginanti kelionė namo.“ Kad taip nenutiktų, būtina tinkamai pasiruošti, o geriausias būdas tai padaryti – stabtelėti atnaujintoje „Orlen“ degalinėje.

Daugiau erdvių ir galimybių vairuotojams

Sulig naujosios „Orlen“ degalinės (Pikelių k. 6, Raseinių raj.), kurios bendras plotas – net daugiau kaip 542 kv. m, atidarymu, vairuotojus pasitinka ne viena džiuginanti naujovė. Greitai ir patogiai pasipildyti kuro leis 16 naujų kuro kolonėlių, todėl laukti eilėse prie degalų kažin ar teks.

Platesnė ir erdvesnė automobilių stovėjimo aikštelė suteiks daugiau patogumo sunkiasvorių transporto priemonių vairuotojams. Nuo šiol tokius automobilius vairuojantiems žmonėms nebereikės sukti galvos, kur ir kaip tinkamai pastatyti transporto priemonę ir pailsėti.

Gardus maistas ir poilsio zonos

Pilnas automobilio bakas ir patogi aikštelė – tikrai ne viskas, ką gali pasiūlyti naujoji „Orlen“ degalinė. Užsipylę kuro, nepamirškite užsukti į atnaujintą parduotuvę su modernia „Stop Cafe 2.0“ kavine, kurioje galėsite ne tik pasimėgauti gardžia kava tiesiai iš Pietų Amerikos ir Rytų Afrikos, bet ir pasistiprinti šviežiais užkandžiais: prancūziškais ir amerikietiškais dešrainiais, vietoje ruošiamais sumuštiniais, mėsainiais, salotomis, tortilijomis ir kitais apetitą žadinančiais patiekalais.

Jei esate veganas ar vegetaras, rasti kažką tinkamo sau degalinių kavinėse sudėtinga, tačiau „Orlen“ iš kitų tinklų išsiskiria didele patiekalų pasiūla tokią mitybą pasirinkusiems klientams. Karštą dieną, o tokių šią vasarą išties netrūksta, atsigaivinti naujoje „Orlen“ kavinėje galėsite sveikais ir maistingais vaisių bei daržovių glotnučiais.

Mėgautis maistu jums tikrai neteks automobilyje: keliautojų patogumui modernizuotoje „Orlen“ degalinėje pavalgyti galima tiek viduje prie staliukų, tiek ir lauke, erdvioje terasoje, iš kurios atsiveria nuostabus vaizdas į memorialą Lietuvos partizanams. Na, o kol jūs gurkšnosite kavą, valgysite ar tikrinsite savo e. laiškus, jūsų vaikai galės laiką leisti atnaujintoje žaidimų zonoje.

Tad jei vykstate iš pajūrio ir norite prieš kelionę „pasikrauti“ geros nuotaikos ir energijos, naujoji „Orlen“ degalinė – vieta, kurios tikrai nepravažiuosite.

Apie „Orlen“:

Naftos koncernas „PKN Orlen“ yra didžiausias Lenkijos investuotojas Lietuvoje. 2006 m. įsigijusi lietuvišką degalinių tinklą „Ventus“ ir AB „Mažeikių nafta“, bendrovė iškart ėmėsi modernizacijos. Nuo tol laiko „Orlen“ degalinių tinklas Lietuvoje išsiplėtė iki 29 degalinių.

Po Lietuvą nusidriekusį tinklą valdo AB „Orlen Baltics Retail“, kuri priklauso Lietuvos naftos produktų prekybos įmonių asociacijai.

„Orlen“ yra didžiulė korporacija Vidurio ir Rytų Europos regione. „Orlen Capital Group“ sudaro daugiau nei 200 kompanijų. Lietuvoje, Lenkijoje, Vokietijoje, Čekijoje, Slovakijoje ir Vengrijoje yra 3132 „Orlen“ degalinės.

„Orlen“ prekių ženklas yra vertinamas dėl savo produktų ir paslaugų kokybės.