Vilniuje ir Kaune kartodromus įkūręs „Kartlandas“ rugpjūčio 1 d. sostinėje atidarė dar vieną, ypatingą erdvę kartingų entuziastams – didžiausią vidaus patalpų elektrinių kartingų kartodromą visoje Lietuvoje „Kartlandas Max“! Savanorių pr. 178B įsikūrusiame naujame kartodrome aktyvių pramogų mėgėjų lauks net dvi trasos: viena – 500 metrų ilgio, o kita, pavadinta „Baby Track“, kuri bus įrengta artimiausiu metu ir skirta pradedantiesiems vairuotojams.

Pastarojoje pirmą kartą kartingais važiuojantys vaikai galės išmėginti šią smagią pramogą saugiai ir užtikrintai, paimti kartingo vairą į rankas, prisipratinti prie kartingo valdymo ir pasitreniruoti važiuoti trasa. Joje netrukdys kiti kartingai, o instruktorius visą dėmesį skirs tik jiems. Na o didžiausioje trasoje į kvapą gniaužiančius įspūdžius galės leistis visi jų išsiilgusieji. Net pusės kilometro dinamiškoje trasoje laukia intriguojantys posūkiai ir, kaip ir visada, – virpinantis azartas atvažiuoti pirmam!

„Nuoširdžiai sveikiname „Kartlandą“ su dar vienu reikšmingu pasiekimu ir džiaugiamės, kad „Gera dovana“ galės pasiūlyti Lietuvos žmonėms dar vieną unikalią aktyvią pramogą – pasivažinėjimą didžiausiame vidaus patalpų kartodrome. Neabejojame, kad tai – šauni dovana kiekvienam aktyvių pramogų fanatui, kuris šiame kartodrome patirs tik smagiausias emocijas“, – sako įspūdžio dovanų parduotuvės „Gera dovana“ generalinis direktorius Ernestas Vasiliauskas.

Didžioji trasa – ypač plati, siauriausia jos dalis – 6 metrai. Čia vienu metu galės važiuoti net 20 kartingų, o jų bus įvairių tipų. Tai – nauji ir visoje Europoje pripažinti galingi elektriniai kartingai, ne tik veikiantys ypač tyliai, bet ir neteršiantys aplinkos. Kartodromo „Kartlandas Max“ žvaigždė – „Rimo“ kartingai „Sinus iOn“. Tai ypač tolygiu svorio balansu, greita pedalų reakcija ir patogiu valdymu pasižymintys kartingai, kuriuose įdiegti net du 2,8 kW galios varikliai, kartu galintys sugeneruoti iki 31 AG.

Savaime suprantama, ne tik greitis ar patogumas yra svarbūs kartodrome – negalima pamiršti ir saugumo. Visi kartingai puikiai sugeria net pačius didžiausius smūgius, vairuotojus saugo saugos diržai, o nuotolinė kartingo galios valdymo sistema leidžia visus apsaugoti nuo neįvertintų grėsmių. Kaip ir visuose „Kartlando“ kartodromuose, „Kartlandas Max“ trasose įrengta barjerų sistema.

Atvykusieji ras jaukų priimamąjį ir patogias vietas prisėsti. Čia bus galima išgerti kavos ar atsigaivinti gaiviaisiais gėrimais, įsigyti užkandžių. Lenktynininkai televizorių ekranuose galės realiu laiku stebėti savo rezultatus, o svarbiausia – vidaus patalpų kartodrome niekada nėra blogo oro, tad pramogos „Kartlandas Max“ kartodrome vyksta visus metus.

„Kartlandas Max“ pasiruošęs įgyvendinti ir įvairių švenčių idėjas! Šventinėse zonose galima linksmai atšvęsti gimtadienį, mergvakarį ar bernvakarį, įmonės šventę ar tiesiog susiburti kolegoms, paminėti kitas asmenines progas. Artimiausiu metu kartodrome bus įrengta ir konferencijų salė.

Šiuo metu pramogauti kartodrome „Kartlandas Max“ kviečiami vaikai nuo 8 metų. Visgi vaikai nuo 2 metų ir dabar gali pasimėgauti linksma pramoga važiuodami su suaugusiuoju dviviečiame kartinge, keleivio vietoje.

„Gera dovana“ siūlo rinktis iš daugiau nei 3 000 smagių, atpalaiduojančių, gardžių, kūrybiškų ir kitų įspūdžio dovanų kiekvienam bet kokia proga, o aktyvios pramogos – viena didžiausių šio asortimento kategorijų. Įspūdžio dovanų galima įsigyti el. parduotuvėje www.geradovana.lt, 26-iose firminėse „Geros dovanos“ parduotuvėse Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Marijampolėje, Alytuje, Mažeikiuose bei 180-yje stendų visoje Lietuvoje. „Gera dovana“ – dovanoti gera!