Premium klasės restoranas, šiaurės Europos ir Baltijos regionuose laimėjęs „World Luxury Restaurant Awards" apdovanojimą fine dining kategorijoje ir 5 žvaigždučių viešbutis – visa tai itin žavi tiek Lietuvos svečius, tiek užsienio pramogų pasaulio žvaigždes, verslo bei politikos elitą.

Viešbučio kolektyvas yra sukaupęs ilgametę patirtį organizuodamas ne tik „Luxury Catering" ir privačius renginius, bet ir aukščiausio lygio delegacijų priėmimus. Išradingi restorano meistrų patiekalai ir kokybiškas poilsis pačioje Lietuvos sostinės širdyje išties palieka įspūdį. Todėl nenuostabu, jog „Imperial Hotel & Restaurant" yra viena iš nedaugelio vietų Lietuvoje, kurią itin vertina užsienio garsenybės. Tokia neįkainojama patirtis praverčia organizuojant kiekvieną renginį.

Vakarienės restorane – pagal karališką protokolą

„Imperial" restorano meniu dominuoja klasikinė europietiška virtuvė, čia galima paragauti įvairių kulinarinių palikimų iš visos Europos: legendinių šedevrų kaip foie gras (žąsų kepenėlės), šviežių austrių iš Prancūzijos, jautienos didkepsnių, išskirtinių desertų su riebiosiomis ančių kepenėlėmis bei kitų populiarių patiekalų.

Restoranas laikosi griežtų tradicijų: pietūs ir vakarienės patiekiamos tik ant staltiesėmis nuklotų stalų, padavėjai dėvi baltas pirštines, svečiai aptarnaujami laikantis karališkojo protokolo, kuris nėra dažnas kituose restoranuose. Dėl šios priežasties „Imperial" restoranas yra išskirtinis ir jį renkasi prezidentai bei ministrai, primadonos bei kitos įžymybės.

Restorano interjerą kūrė dizaineriai iš JAV. Idėjų semtasi iš Italijos baldų meistrų, tad akcentų galima matyti visur: ant auksu išgraviruotų sienų ir lubų, gintaro spalvos krištolo sietynų, „Versace" indų ir krištolo taurių.

Prie pagrindinės restorano erdvės yra dar keletas kitų erdvių, kurios banketų metu tampa viena didele erdve.

Vestuvių ceremonija ir šventė – išpildo jaunavedžių norus

Šiltuoju metų laiku duris atveria „Imperial Hotel & Restaurant" itališko stiliaus vidinis kiemelis. Jis puikiai tinka rengti ne tik asmenines šventes ar vestuvių pobūvius, bet ir santuokos ceremonijas po atviru dangumi.

Kiemelį puošia augalų kompozicijos, lauko lempučių girliandos, o markizės apsaugo svečius nuo lietaus. Jei lauke vėsoka, malonią aplinką kaip mat sukuria lauko šildytuvai. Renginių kiemelyje sezonas prasideda balandį ir baigiasi rugsėjo mėnesį. Prabangiausiose vidinėse erdvėse vestuvių renginiai vyksta visus metus.

„Imperial" erdvėse organizuojamos santuokos ceremonijos – jaukios ir ypatingos. Svečiai kiemelyje arba kitoje erdvėje mėgaujasi svetinga atmosfera, išskirtiniu personalo dėmesiu, nuotraukomis ir kitomis mūsų paslaugomis. Vestuvės – ypatinga šventė, tad viešbučio kolektyvas šią dieną jaunavedžiams siūlo atsipūsti ir mėgautis ypatingomis akimirkomis, pasirūpindami visa ceremonijai reikalinga atributika, sukoordinuodami muzikantų, fotografų ir metrikacijos skyriaus atstovo darbą bei kitus renginio etapus.

Vestuvių tortas – vienas svarbiausių šventės metu pateikiamų patiekalų ir yra pristatomas iškilmingai: į erdvę įvežamas ant specialaus vežimėlio su fejerverkais, o jaunieji tuomet kviečiami atlikti pirmąjį pjūvį drauge. „Imperial" restoranas siūlo itin platų šventinių tortų sąrašą, kuriuos konditeriai kasmet tobulina arba pagal poreikį sukuria naujų – tiek skoniu, tiek išvaizda.

Vilniaus širdyje – Subačiaus g. 2. – įsikūręs viešbutis yra išties idealus pasirinkimas asmeninei šventei, nes visai netoli yra Aušros vartai, o jaukios Senamiesčio gatvelės tiesiog skirtos įspūdingoms fotosesijoms.

Po šventinio šurmulio – poilsis ištaiginguose apartamentuose

Nepriekaištingai sudarytas gourmet meniu atspindi „Imperial" restorano šefų sukauptą ilgametę patirtį geriausiose Europos virtuvėse ir svečius lepina ypač gardžiais kulinariniais šedevrais. Padavėjai svečius aptarnauja mūvėdami baltas pirštinaites, patiekalai pateikiami sinchroniškai, o šefas pasiruošęs nustebinti svečių gomurius nepriekaištingai parinktais ir paruoštais komplimentais!

Šventinis gėrimų meniu sudaromas kokybiškai. „Imperial" parengęs platų asortimentą, tinkantį įvairiam biudžetui bei poreikiams.

Restorano darbo laikas – iki 24 val., tačiau tai nereiškia, jog vakarėlį reikės tuo laiku baigti. Iki 3 val. nakties galima planuoti dūzges, kuomet svečiai galės toliau linksmintis. Surengti dūzges galima pagrindinėse renginio erdvėse arba legendiniame bare „California".

O po linksmybių renginio svečiai kviečiami ilsėtis 5 žvaigždučių „Imperial" viešbučio kambariuose. Pajusite ypatingą prabangą bei išskirtinius viešbučio privalumus. Beje, jaunavedžiams ir vestuvių svečiams puošniausi kambariai bus suteikti ypatingomis sąlygomis:

  • apsistojus „Imperial", į kambarį galima patekti vos per kelias akimirkas bet kada visos šventės metu. Čia galima pasidėti dovanas, pasitaisyti makiažą ar trumpam atsipalaiduoti. Vakare nereikės jaudintis dėl transporto ar šventę palikti per anksti;
  • prabangus kambarys puikiai tiks ne tik pasiruošimui vestuvėms, bet ir fotografuojantis: karališkas interjeras praturtins kiekvieną fotosesiją;
  • antrosios vestuvių dienos rytą jaunieji galės gardžiai ir sočiai papusryčiauti kartu su drauge apsistojusiais artimaisiais bei draugais.


Susipažinti su „Imperial Hotel & Restaurant" siūlomų paslaugų asortimentu ir aptarti šventės viziją galite prie puodelio kavos. Viešbučio kolektyvas pasiūlys ir trumpą ekskursiją, kad viską įvertintumėte. Pasidalinkite savo šventės vizija, o „Imperial" profesionalai suplanuos jūsų renginį.

Dėl renginio galite susisiekti: events@imperialvilnius.lt arba +370 652 65559.