Vilniaus gyventojai pamilo Amerikietišką picą

Domino's Pizza - didžiausias tarptautinis restoranų tinklas (turintis daugiau nei 20 tūkstančių restoranų 100 skirtingų pasaulio šalių), įkurtas dar 1960 m. Mičigane, Jungtinėse Valstijose, kuris 2021 metais jau spėjo suleisti savo šaknis ir Lietuvoje. Amerikiečių įmonė pirmuosius savo restoranus atidarė būtent Lietuvos sostinėje – Vilniuje.

Per daugiau nei metus laiko Domino's tinklas sparčiai plėtėsi ir atidarė 5 restoranus, bei tapo pasiekiamas - Pilaitės, Žirmūnų, Justiniškių, Fabijoniškių, Šnipiškių bei centro gyventojams. Pasaulyje Domino's Pizza skaičiuoja turinti apie 20 tūkstančių restoranų, tad Vilniuje 5 restoranais tikrai nežada apsiriboti. Vilniečiai spėjo pamilti ne tik amerikietiško stiliaus picą, bet ir pačią amerikietišką kultūrą su labai įspūdingu pristatymo greičiu.

Domino's Pizza restoranai gardžias picas pagamina vos per 15 minučių, o pristato vos per 30 minučių nuo užsakymo pradžios. Įsipareigojimas per tokį trumpą laiką pristatyti picą, pasak atstovų Lietuvoje, nėra paprasta užduotis. Tačiau ilgametes tradicijas turinčiam tinklui, regis, nieko nėra neįgyvendinamo: greitą pristatymą užtikrina ištobulinti vidiniai procesai ir nuosavas automobilių parkas.

01.25 d. 11val. dalins 700 nemokamų picų

„Jei švęsti – tai švęsti!" – sako Domino's Pizza atstovai Lietuvoje ir dovanoja 700 nemokamų picų Vilniaus miesto gyventojams. Ne tik vilniečiai spėjo pamilti amerikietišką picą, bet ir Domino's restoranų tinklas džiaugiasi, kad jau spėjo užkariauti vilniečių širdis bei skrandžius. „Nors ir esam amerikietiška įmonė, bet jau spėjome pamilti Lietuvos kultūrą, žmones ir svarbias šventes švenčiam su visa šalimi kartu."

Domino's Pizza restoranai kviečia paminėti Vilniaus gimtadienį kartu ir išdalina 700 nemokamų picų. Sausio 25 dieną Domino's restoranai laukia visų nuo 11 valandos visuose savo restoranuose - Ateities g. 91, Linkmenų g. 22, Justiniškių g. 91-2, Žirmūnų g. 64 ir Pilaitės pr. 42. Kiekviename iš šių restoranų nuo 11 valandos bus išdalinta po 150 vidutinio dydžio (30cm) picų. Picas bus galima pasirinkti vietoje, o Domino's komanda jas atiduos dar kvepiančias ir garuojančias krosnimi. Vilniečiai, išsirinkit patogiausią restorano adresą ir jau šį trečiadienį 11 valandą atsiimkit savo nemokamą picą!


Džiugins ne tik nemokamom picom, bet ir šventei sukurta specialia akcija

Visi atvykę i restoranus taip pat galės pasinaudoti būtent Vilniaus gimtadienio progai skirta akcija – visos vidutinės (30 cm) picos 01.25 - 01.28 dienomis vos už 7,00€. Ši akcija džiugins Vilniaus gyventojus visą šias dienas visuose Vilniaus miesto restoranuose. Akcija gyventojai galės pasinaudoti restorane arba išsinešti į namus vidutines Domino's picas.

Picas klientai pamilo ne tik dėl greičio, bet ir dėl kokybės

Domino's Pizza pavergė pasaulį savo sukurtu ir niekur nedalinamu picos gaminimo procesu. Picas gamina išskirtinai rankomis, o picos tešlos recepto dar neįminė niekas. Klientai visada gali rinktis padą kokį jie labiausiai myli, ar tai būtų klasikinis, ar itališkas, ar visai nesenai į rinką atėjęs ir sulaukęs didžiulių liaupsių - picos padas su kreminio sūrio kraštu.

Domino's pizza džiaugiasi, kad esami klientai visada grįžta dėl 2 svarbių priežasčių - produkto kokybės ir ingredientų gausos ant picos, bei dėl labai greito pristatymo į namus. "Pirmus darbo metus buvome labai nustebę žmonių atsiliepimais apie mūsų sočias picas. Gaudavome daug atsiliepimų, kad mūsų vidutinės picos pilnai užtenka 2 žmonėms sočiai pavalgyti ir buvome labai nustebę. Juk taip ir turi būti!"

Domino's pica atstovai tikina, kad turimus klientus išlaikyti nėra sunku, nes kasdien dirba dėl to, kad jų nenuviltų. "Kasdien dirbame tik su šviežiausiais maisto ingredientais, skiriame daug laiko išbandyti naujovėms. Šiuo metu dirbame ties vienu nauju picos padu, kuris tikrai bus pamiltas ir pamėgtas visų Lietuvos gyventojų, greitu metu žadame stipriai nustebinti savo klientus".