Konferencijų centre – 5 elegantiškos renginių salės

„Grand Hotel Kempinski Vilnius“ viešbutyje įrengtos 5 skirtingų dydžių salės – bendras renginių erdvės plotas 600 kv. m. Taigi atvykti į šį viešbutį galima ne tik prireikus nakvynės, bet ir kitomis progomis, pvz. jūsų įmonė rengia mokymus arba sugalvojote čia atšokti vestuves, skambant gyvai muzikai.

„Į mus kreipiasi dėl pačių įvairiausių renginių – politikai rengia dalykinius susitikimus, verslininkai mini svarbias įmonės šventes, pasiekimus, privatūs asmenys švenčia gimtadienius, krikštynas. Mes čia esame kiekvienam svečiui – tiek norinčiam individualaus dėmesio ir ramios aplinkos, tiek svajojančiam apie šurmulingą vakarėlį pačioje Lietuvos sostinės širdyje, stebint pro langus baltuolę, didingą Katedrą“, – sako Emilija Lucenko, „Grand Hotel Kempinski Vilnius“ pardavimo vadovė.

Krikštynos

Viešbučio konferencijų centro salės pritaikytos skirtingiems poreikiams: pati mažiausia salė skirta dvylikai svečių o didžiausioje gali tilpti iki 200 svečių, jei renginio formatas stovimas.
E. Lucenko sako, kad kaip teatras prasideda nuo rūbinės, taip viešbutis – nuo vestibiulio. „O mūsų svečius pasitinka išties ypatingo grožio erdvė iš marmuro. Dažnai girdime, jog mūsų vestibiulis toks įspūdingas, čia taip jauku, jog ir jį siūlome kaip galimą vietą renginiams. Tik užeikite pasigrožėti, koks jis pasakiškas būna kalėdiniu laikotarpiu!”, – sako viešbučio atstovė, kuri kviečia į ekskursiją po įspūdingas sales. Taigi – kas laukia už durų? Pasidairykime po 5 erdves.

„Opera“ – verslo susitikimui ar profesiniams mokymams

Šviesi bei moderni „Operos“ salė kuo puikiausiai tinka dalykiniams susitikimams iki 12 svečių. Ar tai būtų virtualus susitikimas nuotoliniu skambučiu, ar gyvas susitikimas su verslo partneriu, kolegomis, anot E. Lucenko, ši salė puikiai patenkins jūsų poreikius.

„Salė šviesi, meniška – kaip pastebėjome, ji dažnai netgi tampa svečių laikinu biuru, erdve, kurioje vyksta mažų grupių mokymai, pristatomi nauji produktai ar idėjos.

Operos salė

Pavyzdžiui, viena kompanija šia salyte dažnai naudojasi savo svarbiems susitikimams su klientais. Klientai visuomet lieka maloniai nustebinti, kad susitikimas paskirtas prabangiame viešbutyje. Bet juk labai patogu – čia visuomet rasite komfortišką aplinką bei paslaugius darbuotojus“, – sako pardavimo vadovė.

Ji primena, kad jei renginys vyksta visą dieną, svečiai gali papildomai užsisakyti kavos pertraukėles ar pietus. O jei renginio dalyviai nori pakeisti aplinką, jie laukiami viešbučio bare, restorane ar terasoje (vasaros metu).

Operos salė

Visos dienos salės nuoma su kavos pertraukėle bei pietumis 10-iai svečių kainuoja apie 635 eurus.

„Universiteto“ salė – su vaizdu į Katedrą

Antra pagal dydį „Universiteto“ salė dovanoja nuostabų vaizdą – pro arkinius langus galite matyti Katedros aikštę. Salė yra populiari vieta rengti mokymus, verslo susitikimus arba privačius verslo pobūdžio ar proginius pietus, pusryčius, vakarienes. Šioje salėje gali tilpti 30 svečių, bet jei galvojama apie šventinius ar dalykinius pietus, siūloma susiburti grupei iki 24 asmenų.

Universiteto salė

Anot E. Lucenko, ši salė, kaip ir visos kitos, turi visą reikalingą techniką renginiams – garso sistemą, ekraną su projektoriumi, bevielį internetą, mikrofonus. Taip pat renginio dalyviai aprūpinami pieštukais, užrašinėmis, galima naudotis rašymo lenta.

„Neseniai čia buvo surengti verslo pusryčiai – beje, itin populiarus renginių fromatas. Prie mūsų išskirtinio apvalaus Princo stalo susėdo 16-ą svečių, kurie galėjo patogiai bendrauti ir apsikeisti idėjomis“, – pavyzdį pateikia pašnekovė.

Universiteto salė

Pusdienio verslo pusryčiai 16-ai svečių gali kainuoti 760 eurų.

„Prezidentinė I“ – asmeninėms ir dalykinėms progoms

Tai dar viena salė, iš kurios matomas Vilniaus senamiestis, Katedra. Viešbučio pardavimo vadovė sako, jog ši erdvė puikiai tinka vidutinio dydžio renginiams: telpa iki 80 svečių teatro stiliumi (tik kėdės) arba galima susodinti 48 svečius prie apvalių stalų (su maitinimu).
Šioje salėje dažnai organizuojami verslo pusryčiai arba pietūs, konferencijos, gimtadienio ar vestuvių šventės.

Prezidentinė salė

„Man asmeniškai įsiminė šioje salėje surengta žaisminga krikštynų šventė, – prisiminimais dalijasi E. Lucenko. – Spalvoti balionai, nuotaikingos dekoracijos bei nuostabaus skonio maistas sukūrė nepamirštamą šventę tiek vaikams, tiek krikštynų svečiams.

Atvykusi animatorė pasirūpino vaikų užimtumu, o vėliau į salę buvo įvežtas nuostabaus skonio ir grožio tortas. Jį gamino ir dekoravo mūsų virtuvės komanda. Saldus kūrinys privertė nusišypsoti net pačią šventės kaltininkę“.

Prezidentinė salė

4 valandų šventė 25 asmenims su pietumis, tortu, gėrimais bei salės nuoma kainuoja apie 1400 eurų.

„Prezidentinė II“ – atokvėpiui ir „skaniems“ pokalbiams

Tęsdama ekskursiją po sales, E. Lucenko supažindina ir su šios erdvės specifika:

„Ši salė dažnai naudojama kaip kavos pertraukėlių, pietų ar poilsio erdvė įvairių renginių metu. Pavyzdžiui, jei turime konferenciją „Prezidentinėje I“ salėje su teatro susodinimu, tokiu atveju svečiai pietų kviečiami į „Prezidentinę II“ salę. Ir patogu, ir pajudama po skirtingas sales“, – pasakoja „Grand Hotel Kempinski Vilnius“ pardavimo vadovė.

Prezidentinė I&II salė

Prie kokteilinių stalų „Prezidentinės II“ erdvėje telpa 70 svečių, o prie apvalių stalų galima susodinti iki 40.

Maitinimas su bufetiniais pietumis 35-iems asmenims kainuoja apie 1110 Eur.

Transformacijos, kai reikia daugiau vietos

Abi sales – „Prezidentinė I“ ir „Prezidentinė II“ – skiria pertvarinė siena. Ją atvėrus atskiros salės tampa viena didele renginių erdve, kurioje gali tilpti 120 svečių (teatro susodinimas) arba 150 svečių stovimo renginio formatu prie kokteilinių stalų.

Prezidentinė I&II salė

Pasak E. Lucenko, šios transformuotos salės galimybėmis naudojasi klientai, kurie rengia oficialius priėmimus, kokteilinio tipo vakarėlius, konferencijas ar sėdimo formato renginius su gyva muzika ir pasirodymais.

„Pamenu kokteilinio formato renginį – svečiams buvo patiekti vieno kąsnio užkandžiai, putojantis vynas. Svečiai grožėjosi vaizdu į Katedros aikštę, o pritemdyta šviesa bei arfos garsai sukūrė jaukią ir pakilią atmosferą“, – dalijasi Emilija Lucenko.

3 val. trukmės šventė 100 svečių su vieno kąsnio užkandžiais bei putojančiu vynu kainavo 3000 eurų.

„Didžiojo Kunigaikščio“ salė – garbingoms sukaktims

Tai didžiausia ir didingiausia viešbučio erdvė, talpinanti iki 180 svečių teatro susodinimu arba 120 svečių prie apvalių vakarienės stalų. E. Lucenko čia išskiria auksinius sietynus, meno kūrinius, kurie puošia istorines pastato sienas.

Didžiojo Kunigaikščio salė

Šios erdvės privalumus vertina žmonės, kurie nori išties įsimintino renginio ir įspūdžio: čia organizuojamos konferencijos, garbių apdovanojimų vakarienės, parodos, diplomų įteikimai, vestuvės, jubiliejai, kalėdiniai vakarėliai ir pan. Greta salės yra fojė, kuri itin praverčia, kuomet galvojama apie renginio svečių pasitikimą, kavos pertraukėles ar fotosienelę svečiams/dalyviams įamžinti.

„Neseniai teko organizuoti Gala vakarą, į kurį buvo pakviesta 120 asmenų. Šventėje svečiai vaišinosi viešbučio restorano „Telegrafas“ šefo Viliaus Ručinsko, kuris patirtį kaupė „Michelin“ restoranuose Jungtinėje Karalystėje, sukurtais nepriekaištingais vieno kąsnio užkandžiais, ragavo puikiai prie maisto derančius gėrimus.

Didžiojo Kunigaikščio salė

Svečiams paliko įspūdį specialiai tam vakarui įrengtas mobilus baras, kuriame jie galėjo įsigyti profesionalių miksologų paruoštus gėrimus ir kokteilius pačioje renginio vietoje“, – teigia pardavimo vadovė.

Šios didingos salės nuoma pusdieniui – nuo 600 eurų.

Geriausia – bendrauti ir klausti

Baigdama ekskursiją po prabangaus viešbučio konferencijų centrą, E. Lucenko primena, kad geriausias būdas sužinoti ir įsitikinti – tai teirautis, klausti, rašyti, bendrauti.

„Dalis žmonių dar turi klaidingų įsitikinimų, jog šventinis vakaras sostinės centre prestižiniame viešbutyje kainuoja labai brangiai. Anaiptol - mūsų erdvių nuomos kainos prilygsta daugeliui kitų vietų, kurias galima išsinuomoti Vilniuje. Tačiau mes visuomet linkę įsiklausyti ir rasti geriausią sprendimą, atsižvelgiant į klientų lūkesčius ir biudžetą.

Kreipkitės – profesionaliai patarsime, kuri salė ir koks renginio formatas būtų tinkamiausias jūsų renginiui, koks maistas patiktų svečiams. O gal bus pageidaujama išskirtinių momentų šventėje, pavyzdžiui, sobražo – kai šampanas jūsų akivaizdoje atidaromas kardu. Pasirūpinsime, kad renginiai vyktų sklandžiai ir svečiai iš „Grand Hotel Kempinski Vilnius“ viešbučio išsivežtų tik puikiausius įspūdžius“, – žada viešbučio atstovė.

Norėdami sužinoti daugiau informacijos apie švenčių organizavimą ir gauti asmeninį pasiūlymą, kreipkitės el. paštu: sales.vilnius@kempinski.com.