„Įvedėme naują parduotuvių žymėjimą, kad pirkėjams būtų dar lengviau rasti tai, ko jie ieško. Šią savaitę juos kviečiame surasti ir tris didžiules širdeles, kurios pastatytos Vilniuje, Kaune bei Klaipėdoje. Prie jų nusifotografavus ir nuotrauka pasidalijus feisbuke, bus galima laimėti 500 „Iki“ lojalumo taškų ir juos išmainyti į nuolaidas ar vertingą prizą“, – sako Vaida Budrienė, prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė.

Žalios širdelės papuošė tris traukos centrus: Vilniaus Žaliąjį tiltą, Kauno Rotušės aikštę ir Studlendą Klaipėdoje.

Širdelių fotokonkursą prekybos tinklas „Iki“ paskelbė naujų parduotuvių formatų pristatymo proga – nuo šiol visos „Iki“ parduotuvės priklausomai nuo dydžio ir asortimento žymimos viena, dviem arba trimis širdelėmis, taip reikšmingai palengvinant kasdienę pirkėjų apsipirkimo patirtį:

💚 – visos būtiniausios prekės arčiau namų

💚💚 – prekybos centras kasdieniniam apsipirkimui

💚💚💚 – plačiausias asortimentas savaitiniam apsipirkimui

Konkurso taisyklės visai paprastos: reikia nusifotografuoti prie „Iki“ širdelės, skenuoti QR kodą prie jos arba apsilankyti „Iki“ paskyroje feisbuke ir savo nuotrauka pasidalinti konkurso įrašo komentarų skiltyje.

Net 20 atsitiktinai atrinktų laimingųjų bus apdovanoti 500 „Iki“ lojalumo taškų. Konkursas tęsis iki rugpjūčio 4 dienos.

Prizą pasirinkti galės patys

Laimėti taškai nuguls į kiekvieno sąskaitą „Iki“ lojalumo programoje. Juos bus galima išleisti net keturiais skirtingais būdais.

„Mūsų pirkėjų ratas – ypač platus, tad skiriasi ir klientų poreikiai. Nusprendėme leisti kiekvienam jų pačiam pasirinkti, kokia nauda būtent jam yra svarbiausia. Sukauptus taškus galima iškeisti į nuolaidą pirkinių krepšeliui, pasirinkti prekę už 1 centą, pasiimti visuomet laimingą bilietą žaidime be pralaimėjimo „Laimės taškai“ arba kaupti juos vertingam prizui“, – galimybes išvardija V. Budrienė.

„Iki“ tokiu pasiūlymu atnešė ir ryškią naujovę – pirmoji pasiūlė dalyviams sukauptus taškus mainyti į vertingus prizus, esančius ne vien „Iki“ tinkle. „Taškotekoje“ siūlomas gausus tinklo partnerių paslaugų ir daiktų asortimentas: nuo kino bilietų, kuponų automobilių plovimui, skrudintuvų – iki skrydžio oro balionu, dviračio ar šaldytuvo.

Tarptautinei „Rewe“ grupei priklausantis prekybos tinklas „Iki“ Lietuvoje veikia nuo 1992 metų. Turėdamas 237 parduotuves visoje Lietuvoje, „Iki“ yra vienas didžiausių mažmeninės prekybos tinklų. Tarp didžiausių šalies darbdavių esanti bendrovė yra įdarbinusi apie 5,5 tūkst. darbuotojų. Prekybos tinklas kartu su „Pixevia“ Vilniuje atidaręs keturias autonomines parduotuves su „Iki“ prekių ženklu. Prekybos tinklas taip pat valdo prekių pristatymo į namus startuolį „LastMile“ ir nuosavo prekės ženklo elektroninę parduotuvę.