Ant sienos turite pasikabinę paveikslą, kurį norėtumėte pabrėžti, o gal kambario akcentu turėtų tapti knygų lentyna ar spintos vitrina? Sertifikuota įtempiamų lubų produkcija franšizės principu prekiaujančios ir „track“ apšvietimo sprendimus siūlančios vadovas pastebi, kad tiek naujos, tiek senos statybos namuose nesunkiai pritaikomus „track“ šviestuvus galima naudoti ir kaip pagrindinį, ir kaip papildomą patalpų apšvietimą.

„Track“ apšvietimo sistemos dėka galėsite išskirti konkrečias interjero zonas, nukreipti šviesos šaltinio srautą būtent ten, kur norisi jums. „Track“ šviestuvai naudingi ir ten, kur reikalingas intensyvesnis kryptingas apšvietimas – darbo vietoje ar virtuvės zonoje virš stalviršio. Šie šviestuvai – universalūs ir manevringi, tad lengvai pritaikomi bet kokioje patalpoje – koridoriuje, svetainėje ar miegamajame.

Tobulėjančių technologijų dėka „track“ šviestuvus galima montuoti ne tik į betonines ar gipso kartono lubas, bet ir namuose įsirengus modernias ir šiuolaikiškas įtempiamas lubas.

„Suderinti įtempiamų lubų sistemą su šiuolaikišku „track“ apšvietimu nėra sudėtinga. Pavyzdžiui, gipso kartono ir šios apšvietimo sistemos montavimo darbai gali trukti maždaug dvi savaites, tuo tarpu pasirinkus įtempiamas lubas, visi darbai užtruks vos 2 darbo dienas, – sako UAB „Briliantinės lubos” vadovas. – Rezultatas ne tik greitas, bet ir estetiškai labai patrauklus bei patogus. „Track“ šviestuvai montuojami į specialius profilius, kuriais gali judėti skirtingomis kryptimis, todėl leidžia lengvai keisti šviesos kryptį, išryškinti pasirinktą objektą ar norimas interjero detales.“

Pasirinkusius įtempiamų lubų ir „track“ apšvietimo sistemos derinį maloniai nustebins ir kainos bei kokybės santykis.

„Tai – praktiškas pasirinkimas už tikrai prieinamą kainą. Įtempiamos lubos turi neribotas galimybes: jas galima įrengti ne tik gyvenamosiose patalpose, bet ir darbo vietoje, biure, viešosiose ar medicinos įstaigose, parduotuvėse ir kitos paskirties patalpose. „Briliantinės lubos” siūlo net 12 įtempiamų lubų tipų – matines ar blizgias, besiūles, medžiagines ir kt., – tad sau tinkamą variantą tikrai atras kiekvienas“, – sako pašnekovas.

Tiesa, rinktis specialistus „Briliantinės lubos” atstovas siūlo atsakingai. Rinkoje netrūksta įtempiamų lubų pardavimu bei montavimu užsiimančių, tačiau nelegalią veiklą vykdančių ir jokios atsakomybės už atliktus darbus nenešančių rangovų. Tokias paslaugas teikiantys privatūs asmenys neretai dirba be jokių dokumentų, todėl ir jokių garantijų pirkėjams suteikti negali. Tik nedaugelis rinkoje veikiančių bendrovių gali tinkamai dirbti su „track“ apšvietimo sistema ir kartu teikti aukštos kokybės paslaugas.

„Norint kokybiškai įrengti įtempiamas lubas ir „track“ šviestuvus, būtina kompetencija ir žinios. Todėl kreiptis reikėtų tik į patikimas, gerą vardą turinčias įmones. Priešingu atveju gali tekti sumokėti dvigubai: ne tik savo darbo neišmanantiems rangovams, kurie dingsta kaip į vandenį ir jokios atsakomybės už nekokybiškai atliktus darbus nebeprisiima, bet ir padarytas klaidas ištaisyti turintiems meistrams. „Briliantinės lubos” specialistai yra apmokyti dirbti su „track“ sistema, o mūsų turimas komponentų atsargų kiekis užtikrina, kad klientams nereikės ilgai laukti“, – teigia pašnekovas.

Įtempiamų lubų ir „track“ apšvietimo sistemos derinys – tai šiuolaikiškas ir praktiškas sprendimas, leidžiantis kurti savitą stilių bet kokiame interjere.

Užsakymo nr.: PT_89325267