„Vasara be ledų – ne vasara. Tai atsispindi ir pirkinių krepšeliuose, nes vasaros mėnesiais ledų paklausa „Iki“ parduotuvėse pašoka net kelis kartus. Per „Ledų festivalį“ pirkėjai galės atsigaivinti neapsunkindami kišenės – dar visą savaitę patys įvairiausi ledai bus net iki 60 proc. pigesni. Tai puiki proga pasmaližiauti, atrasti naują mėgstamą skonį arba pasipildyti namų šaldiklio atsargas“, – sako V. Budrienė.

„Iki“ asortimente – plati įvairovė ledų, kad kiekvienas atrastų savo numylėtinį. Parduotuvėse gausu tiek lietuvių pamėgtos klasikos, tokios kaip vaniliniai, šokoladiniai, karameliniai ledai, tiek ir įdomesnių skonių bei derinių – rasite jų su sausainiais, graikiniais riešutais ar vyšnių gabaliukais.

Gaivesnių uogų ir vaisių skonių gerbėjai dažniausiai tiesia rankas prie šerbetų ir sorbetų. Pastarieji itin populiarūs tarp tų, kurie nenaudoja pieno produktų – jų sudėtyje nėra nei pieno, nei kiaušinių, nei grietinėlės.

V. Budrienė pastebi, kad sveikatai palankesni ledai sulaukia vis daugiau gerbėjų, tad „Iki“ parduotuvėse pirkėjai ras ir veganiškų, be saldiklių ar iš augalinio pieno pagamintų ledų už patrauklias kainas.

Apsidžiaugs ir besiruošiantys draugų susibūrimams ar šeimos šventėms – per „Ledų festivalį“ didelės nuolaidos galioja ir ledams dėžutėse ar indeliuose. Vieno jų pakaks visiškai lengvai nudžiuginti visą būrį svečių. Gera nuotaika bus garantuota!

„Natūralu, kad renkantis ledus pirkėjams rūpi ne tik jų sudėtis, skonis, bet ir kaina. Todėl vasarą jie atsigręžia ir į privačių prekės ženklų „Clever“, „Iki“ gaminius. Jų rasite pačių įvairiausių – vanilės, šokolado, karamelės, braškių-mangų skonių, taip pat gardintų migdolais ar spanguolių įdaru. Jie puikiai atgaivins, o vieną porciją įsigyti galima vos nuo 15 centų“, – sako V. Budrienė.

„Iki“ komunikacijos vadovė pažymi, kad tinklo parduotuvėse lengva sutaupyti perkant ne tik desertus, bet ir tuos produktus, be kurių dažnas neįsivaizduoja dienos. Visai neseniai „Iki“ sumažino reguliarias kainas plačiam spektrui pieno produktų – atpigo kelių rūšių jogurtai, grietinė, kefyras, pienas, sviestas.

Ji primena, kad geriausiais „Iki“ pasiūlymais pasinaudoti visai paprasta – akcijos, nuolaidos ir ypatingi pasiūlymai skelbiami leidiniuose „Iki“ parduotuvėse, interneto puslapyje www.iki.lt ir mobiliojoje programėlėje. Joje kiekvienas pirkėjas ras ir asmeninių pasiūlymų bei dalyvaudami lojalumo programoje rinks taškus, kuriuos galės išmainyti į vertingus prizus ar nuolaidas.