Kokybiško garso etalonas

Nepriekaištingų formų, meistrystės ir funkcionalumo simbiozė – taip galima apibūdinti „Beolab 18“. Sukurta iš išskirtinių medžiagų bei skiriant itin didelį dėmesį detalėms, ši kolonėlė išlaiko klasikinį skonį, tačiau tuo pačiu kuria aukščiausią garso kokybę, kurią įgalina „Immaculate Wireless Sound“ belaidė garso sistema.

Ši sistema ne tik be vargo leidžia suderinti „Beolab 18“ su bet kurio kito gamintojo prietaisais, bet ir garantuoja patogų kolonėlių valdymą bei integravimą į bet kokią namų erdvę – jokių nereikalingų ir susipainiojusių laidų!

„Beolab 18“ pasižymi plačia garso sklaida, užtikrinančia aiškų ir detalų skambesį bet kokioje aplinkoje. Ši kolonėlė geba pritaikyti žemus dažnius pagal fizinę vietą, o jos akustinis lęšis tolygiai paskirsto aukštesnius dažnius 180 laipsnių horizontaliu lanku, sukurdamas unikalią garso patirtį namuose.

Šio gaminio kokybė įvertinta ir tarptautinėje rinkoje – už produkto dizainą ir funkcionalumą kolonėlė yra gavusi prestižinį „Red Dot“ dizaino apdovanojimą.

Natūralių medžiagų paletė

„Beolab 18“ yra sukurta laikantis minimalistinio požiūrio, todėl atrodo elegantiškai ir rafinuotai. Plonos ir grakščios bokštinės kolonėlės priekį ir šonus dengia iš ąžuolo arba graikinio riešutmedžio rankomis pagamintos grotelės, kurios užtikrina optimalią garso sklaidą ir sumažina nepageidaujamus atgarsius.

Kolonėlių viršų ir apačią puošia juodas medžiaginis apmušalas, kuris paslepia garsiakalbius ir suteikia kontrastą medinėms grotelėms. Ant išorinio kolonėlės korpuso nėra jokių fizinių valdymo elementų, tačiau už lamelių paslėpti keli pagrindiniai jungikliai. Stilinga išorė paverčia šią kolonėlę išraiškingu bet kokio namų interjero papildymu.

Ilgaamžiškumas, unikalus dizainas, aukščiausios kokybės medžiagos ir pažangios techninės savybės šiai kolonėlei leidžia išsiskirti iš visų kitų rinkoje esančių garso sistemų.